AIRbrush je napisal/-a:Menjaj diferencial, da ti bo bolj potegnil. Probaj najt 6 stopenjski menjalnik z kratkimi razmerji od Peugeota (HHHHUUUUDDDDAA kombinacija!), kolektorji (BTW: od supersprinta koštajo 88.000 sit). Filter si reku da že maš, napelji še mrzli dovod zraka, menjaj odmične gredi in ko boš vse to naredu ga pa pelji še k Senici da ti ga nastavi (računalnik mislim). Pa boš mel žival ne avto!
Omelo je napisal/-a:Ne hodim peš, niti ne šparam z bencinom. Ampk useeno mi gre pa na jetra, ko ti gre en k****n sm zato da mu gre avto 5km več na uro, pa da ma 0.2 sekunde boljše pospeške dol dajat katalizator. Pol bo pa tistga saxoja enkrat u eno petčlansko familjo ruknu, pa use skup pobu. Jupi!!!!!!
Mogoče bi lahko razmislu... Če gre dirkat, naj ga da dol, drgač ku se pa po mestu fura naj ga ma pa gor... Mislm da je katalizator namenjen nečemu, kr še kr dobro počne. Sicr pa komej čakam, da sprejmejo tist zakon, ko bo 1/10 avtomobilov šlo adijo...
fric je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Menjaj diferencial, da ti bo bolj potegnil. Probaj najt 6 stopenjski menjalnik z kratkimi razmerji od Peugeota (HHHHUUUUDDDDAA kombinacija!), kolektorji (BTW: od supersprinta koštajo 88.000 sit). Filter si reku da že maš, napelji še mrzli dovod zraka, menjaj odmične gredi in ko boš vse to naredu ga pa pelji še k Senici da ti ga nastavi (računalnik mislim). Pa boš mel žival ne avto!
mhm... pa ene 2MIO za vse to
Xman24 je napisal/-a:AIRbrush sosed moj ma Saxoja 1.6 Vts l. 01 pa ima 100 KM. Moj pa jih ima samo 90 ker je letnik 00. A veš mogoče v čem je razlika, ker sem se pozanimal na servisu da je motor baje enak. A je mogoče razlika v elektroniki (just guess)...
AIRbrush je napisal/-a:Xman24 je napisal/-a:AIRbrush sosed moj ma Saxoja 1.6 Vts l. 01 pa ima 100 KM. Moj pa jih ima samo 90 ker je letnik 00. A veš mogoče v čem je razlika, ker sem se pozanimal na servisu da je motor baje enak. A je mogoče razlika v elektroniki (just guess)...
Mmožno ja. Motor pa NI povsem enak. Možno da je razlika v elektroniki. Ker vem da sta bla motorja 1.6 (brez 16v) z 90 ks in 100 ks. Kaj točno je pa blo drugače ti pa nebi vedu zdaj na pamet povedat, lahk se pa pozanimam.
Xman24 je napisal/-a:Včeraj sem sprobal na avtocesti kakšna je razlika zdaj ko nimam katalizatorja gor in moram povedati da ne gre tolko kot prej. Gre tam okoli 10 km/h manj. Kako je to sploh možno. Eni pravijo da bi si zdej ko ga nimam moral naštelati vžig nanovo.A ma kdo kaj izkušenj s tem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov