mah, bom kr tle uprašu, k je itak miljon tem kar se tiče vzmeti in nižanja...

(bi lahko modi kj poskrbel za to al)
no, v glavnem...mam astro z original športnim vzmetenjem. zdej nekje sm najdu uradne podatke od opla, da naj bi bli to fedri OPC in sicer -20mm, spet nekdo, ki precej ve o puščicah iz ruslesheima mi je reku, da imajo sport čisto svoje podvozje in sicer -15mm, opc pa spet druge. v glavnem, podvozje ni enako kot pri običajnih astrah, zanimalo bi pa me še dodatno nižanje, oz. o tem še precej razmišljam BI-NEBI, ker sem tud vidu pri znancu -30 pa ni blo neke velike razlike, sem pa spet vidu taki dve karavanki, ki sta bli precej na tleh. skrbi me, da se nebi preveč posedlo, da neb mogu več normalno furat, po drugi strani pa za kak centi razlike tud nebi dajau tok dnarja.
pri a3m sm gledu za H&R, ampak za mojga sam apexe ponujajo na spletni strani, kar pa nebi, ker slišim da se ne obnesejo ravno. sem gledal KW -35 (torej bi blo 15-20mm nižje kot zdej) pri rsr, za enako ceno (160€) jih ponuja tudi steinmetz, vendar moram tu še računat poštnino, weitec imajo tudi pri rsr (cca 150€), eibach pa mi je pri amortizerju rekel cca 220€
bi mi kdo kj vedu svetovat? mam pa 16" gor, pa nimam namena kj hmal jit na kj več