Mogu bi nabavit novo turbino za passata 1.8t, zaj pa me zanima če keri ve kje na netu bi lah naroču to zadevo (samo turbino), pa približno kolk bi me to stalo.
Verjetno bom tak mal večjo nabavu

adis je napisal/-a:če boš uporabil iskanje boš ugotovil marsikaj
FBR je napisal/-a:adis je napisal/-a:če boš uporabil iskanje boš ugotovil marsikaj
OFF:
Čist tko... dokler bo še vedno tak blesav search da mi bo ven metal po 500 strani bedarij, ki nimajo nobene veze z iskanim, naj ljudje kar sprašujejo še enkrat...
Ni na vse odgovor "Uporabi iskanje!"...
Primer iskanja po tvojih napotkih:
SamoK je napisal/-a:
![]()
bolj se ne bi mogel strinjat! Lepa "kajla" za vse tiste, ki tako radi ponavljajo besedo: "uporabi iskanje!"
abbe je napisal/-a:no vglavnem,turbino se da tut obnovit,ce bi si to zelel,beja(kot so ze zgoraj napisal) je kar uveljavljena firma in dela kvalitetno.
je pa tko ce bos dajau vecjo turbino potem to potegne za sabo se par drugih stvari,prva stvar je menjava ic-ja.tko da je najbol da najprej ornk premislis preden kupis vecjo turbino.sicer pa turbine niti niso tako drage.
evo ena stran pa mau cene poglej majo neko akcijo
ttp://www.ht-tune.com/apps/keraily/tuot ... x?o=10&t=2 seveda je takih trgovin veliko vec pa tut ceneje se verjetno kj najde.
ce pa razmisljas resno o predelavi pa poklic na skn slovenija ( www.skn-tuning.si ) majo kr velik izkusenj pa se nabaivjo ti lahko vse kar hoces
abbe je napisal/-a:no vglavnem,turbino se da tut obnovit,ce bi si to zelel,beja(kot so ze zgoraj napisal) je kar uveljavljena firma in dela kvalitetno.
je pa tko ce bos dajau vecjo turbino potem to potegne za sabo se par drugih stvari,prva stvar je menjava ic-ja.tko da je najbol da najprej ornk premislis preden kupis vecjo turbino.sicer pa turbine niti niso tako drage.
evo ena stran pa mau cene poglej majo neko akcijo
ttp://www.ht-tune.com/apps/keraily/tuot ... x?o=10&t=2 seveda je takih trgovin veliko vec pa tut ceneje se verjetno kj najde.
ce pa razmisljas resno o predelavi pa poklic na skn slovenija ( www.skn-tuning.si ) majo kr velik izkusenj pa se nabaivjo ti lahko vse kar hoces
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov