Roady je napisal/-a:Ta varjanta Brembo Junior GT kit se mi zelo dopade pa tudi cena je ok. Je razlika velika med tem kitom ali pa bremzami od TT-ja? Se splača odštet toliko več € za brembo?
Še eno vprašanje za poznavalce. Je mogoče kakšna možnost, da spravim gor od Porscheja original bremze? ker imam itak feltne od porscheja z razmakom 5x130 in mam pol adapter, ki mi spremeni luknje na 5x100?
Hvala.
Lp,
Roady
Moje izkušnje po menjavi z 312*25 na serijske brembote od CupreR. Un komplet od CupreR je mel iste diske kot Junior kit (323*28), s tem da čeljusti pa mislm da so bile mal močnejše-večje. (že na videz so druge).
Razlika pr normalni vožnji niti tolk opazna, 4batne res da so precej bolj odzivne (res min pipneš pedal pa zavira) pr mal večji hitrosti se pa kr pozna, precej bolj zavira, avto kr ornk počepne. Je pa spet precej odvisno od načina vožnje, kaj kkšnmu paše itd.. Vsekakor če mislš it nad 200ps, od viška ne boli glava, sploh pr zavorah..
Glede Porscheja. Čeljusti itak pašejo če uzameš univerzalne čeljusti od Porscheja, pač se nabavijo ustrezni nosilci, ki pritrdijo čeljust na roko.
Z diski pa dvomim da si maš kej za pomagat, razn če nardiš sredinski obroček+nove lukne navrtaš, ker na pesti maš 5*100 razmak:
Mens e zdi boljša opcija uzet od Golf-a R32 IV diske ki so dimenzije 334*32 in ubost ene čeljusti od 911..