Mad je napisal/-a:... Dosti trše kot original, dobiš vse velikosti premere , so štiri in večkrat šivane (plasti ovojev tkanine med gumo) in imaš vse možne kite za različna vozila že pripravljene ali kolena vseh sort 15, 45, 90 ,60, 30 stopinjski koti ... precej zdržljive in obarvane v svetlo modro barvo ...
.. jaz bi raje naredil cevi iz aluminija in dal samo dele kjer mora biti gibljiv spoj iz takih cevi ...boy36 je napisal/-a:Najlepša hvala.Še mal preverim cene pol bom pa vidu
Mad je napisal/-a: .. jaz bi raje naredil cevi iz aluminija in dal samo dele kjer mora biti gibljiv spoj iz takih cevi ...
... Bigturbo - rdečih pa nisem videl - pri Alešu na Sunside pri Vitu na FlyMotors in pri Stolliju so imeli vedno samo tiste modre ... Baje na Matijatovi petki držijo čez 2.5 in bodo kr dovolj... izgleda pa kot da jih delajo za kombinirat z barvo vozila
Alu ... nikoli ne popoka , ostaja vedno iste forme , ni podložen preveč zunanjim vplivom in olju in tudi pri max tlakih ne deformira - slaba stran je edino ker se greje bolj kot recimo silikonska cev ker je toplotno prevoden a verjetno te bo stal manj - za kolegov avto smo dali pred dvemi tedni za eno koleno 60 mm nekje 60 eur ...boy36 je napisal/-a:Mad je napisal/-a: .. jaz bi raje naredil cevi iz aluminija in dal samo dele kjer mora biti gibljiv spoj iz takih cevi ...
... Bigturbo - rdečih pa nisem videl - pri Alešu na Sunside pri Vitu na FlyMotors in pri Stolliju so imeli vedno samo tiste modre ... Baje na Matijatovi petki držijo čez 2.5 in bodo kr dovolj... izgleda pa kot da jih delajo za kombinirat z barvo vozila
Pač zanima me v čem je razlika med temi silikonskimi in aluminj.Več videvam aluminij pri predelavah.Je pa res ,da tud te morajo zdržat ,če se jih uporablja v profesionalnem moto športu...
dragon22 je napisal/-a:Mene pa zanima, če se mi splača menjat tele cevi na meganu RS in če je to sploh kaj bolje za motor?
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2482
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2507
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov