matto je napisal/-a:Imam seat ibizo 1.9 tdi sport študiram , da bi nabavil športne vzmeti pa me zanima kaj priporočate. hvala
Daco je napisal/-a:stari pejd u Procar v kranj,FK amortizerji- rdeci so,ista kvaliteta kot eibach sam mal cenejši
menjekul je napisal/-a:da so ista kvaliteta to ti pa lahko reče samo njihov prodajalec.dvomim,da so isti rang
Daco je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:da so ista kvaliteta to ti pa lahko reče samo njihov prodajalec.dvomim,da so isti rang
Denar je tvoj, tko da si zarad mene kar kupi Eibach. Jaz te bom vprasal samo nekaj... a ti kaj pove da FK Automotive izdeluje Eibach fedre? Zakaj bi placal ime, ce ni potrebno. Za lazjo predstavo... ce mi odbijejo desno stransko ogledalo na Meganu... a bom kupil ogledalo od Renaulta, al bom kupil ogledalo od Valeo? Itak se ve, da je Valeo naredil Renaultovo ogledalo in zraven pritisnil stempl od Renaulta. Raje kupim ogledalo brez "stempla" in grem s prisparanim denarjem na pivo s kolegi.
Skratka... vsak je svojega denarja vladar. Jst mam rajs FK fedre pa punco za tistih 10k sit peljem na vecerjo, pa bova oba zadovolj(e)na.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov