zanima me kakšen špotrni zadnji lonec kaj priporočate ker vas je veliko ki se bolj spoznate na to kot jaz.rad bi nek srednje glasen lonec(lahko tudi le malo glasnejši od serijskega samo da je lep globok zvok)
zanima me tudi katere se da homologirat ter pribljižne cene teh z homologacijo ter tistih brez
rover416 je napisal/-a:seveda se je in to fajn za tak denar dobis kakega kitajca ali pa universal powerfull.katerega po posteni poti nebos homologiral.
Za powerfula bo pa mal premal 70€ (novega seveda).
Po uradni poti se ga pa da homologirat na RTI Maribor:
Lp
matej1357 je napisal/-a: "kaWsk" poznaš kakšen izpuh ki ni tako zelo glasen?rad bi neko kulturno ne preveč glasno verzijo
se tudi sam podobno sprašujem, ker sem tudi odločam za nakup le tega. Po vsej verjetnosti bom uzel to varianto, ki se jo da homoologirati po legalni poti (čeprav baje lonec sodi med glasnejše ):
[quote="matej1357"]"ManIAK" lahko lepo prosim razložiš način kako bi homologiral izpuh če nimam tüv certifikata oziroma če je univerzalen
bom zelo hvaležen
Da ni pregalsno, ali delano po željah (itak ne bo papirjev) oz kupiš takega z homologacijo. Ena postavka da ima lonec papirje je tudi da ne presega določene dcb.
Univerzalni lonec in homologacija? Ponarediš papirje, prnetaš ploščico z številkami na lonec oz graviraš cifre.
Čist x opcija: menjaj nastavek na orginal loncu +daj panelni K&N (recimo) filter notr da da mal globine.