_B3yBo_ je napisal/-a:jaz sem imel supersprinta z papirji (zadi dvojni nastavk)
skoda k nisi prej isku, ker sem ga cca 1 tedn nazaj razrezu zarad nastavkov
_B3yBo_ je napisal/-a:ne nazalost nimam... mam sam za 900 kubov seicentota![]()
mogoce imam pa se nekje org. ploscico od supersprinta, da se lahko homo naredi
R 34 GT-R je napisal/-a:Če hočeš efekt kot se za turbača spodobi, menjaj celega, od turbine naprej fi 60 recimo, pa izhodni fi lonca, naj bo malenkost manjši od vhodnega....
Če pa bi rad samo zvok, si pa tudi na dobri poti.
lancia hf je napisal/-a:Zakaj bi menjal cel izpuh po nepotrebnem, vse kar moreš naredit je menjava obeh loncev. Na moji Lanči so samo lonci drugi montirani, in ima glas tako kot je treba.
R 34 GT-R je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Zakaj bi menjal cel izpuh po nepotrebnem, vse kar moreš naredit je menjava obeh loncev. Na moji Lanči so samo lonci drugi montirani, in ima glas tako kot je treba.
Če si imel kdaj turbača, bi lahko vedel, da se v izpuhu skriva dosti večji potencial, kot pri N/A motorjih, zato ne sme biti ozkih grl, celoten fi mora bit povečan, dodan športen katalizator, oz . downpipe namesto njega.
lancia hf je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Zakaj bi menjal cel izpuh po nepotrebnem, vse kar moreš naredit je menjava obeh loncev. Na moji Lanči so samo lonci drugi montirani, in ima glas tako kot je treba.
Če si imel kdaj turbača, bi lahko vedel, da se v izpuhu skriva dosti večji potencial, kot pri N/A motorjih, zato ne sme biti ozkih grl, celoten fi mora bit povečan, dodan športen katalizator, oz . downpipe namesto njega.
![]()
Saj to ni res, ja bravo poznavalec avtomobilou
![]()
monster_d je napisal/-a:najprej pohomologiraj lonec oz izpusni sistem nato pa pomeči use dol razn zadnjega lonca...
Usaj mam tako jaz, od downpipe-a naprej samo cev fi55 pa do zadnjega lonca, se motor najlepše zavrti. downpipe-a še pa nisem povečeval, čakam da pride gor večja turbina pol še bom tudi tole porihtal.
croma_man je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:najprej pohomologiraj lonec oz izpusni sistem nato pa pomeči use dol razn zadnjega lonca...
Usaj mam tako jaz, od downpipe-a naprej samo cev fi55 pa do zadnjega lonca, se motor najlepše zavrti. downpipe-a še pa nisem povečeval, čakam da pride gor večja turbina pol še bom tudi tole porihtal.
pa tvoj fijat še živi? al je že agregatno stanje spremenil pleh iz trdega v plinasto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov