BigEgo-t je napisal/-a:Ena sama več meni osebno ni dovolj in namigi na bi turbo so mi zanimivi na 4celinderskem motorju ...
V4 od kod sm dobil jah skrajsu sm od V8 na V4 ker se lepše sliši kot na pišem 4celinderski motor
abbe je napisal/-a:BigEgo-t je napisal/-a:Ena sama več meni osebno ni dovolj in namigi na bi turbo so mi zanimivi na 4celinderskem motorju ...
V4 od kod sm dobil jah skrajsu sm od V8 na V4 ker se lepše sliši kot na pišem 4celinderski motor
ja sam V8 ne pomen samo to da ma 8 celindrou.tko da nemores poj kr posploševat to na v4..ker v4 motor kar mi je jasno ne obstaja,če pa ze je pa zeloo redka zadeva
tko da glede na to kar si napisal jst mislm da nimaš niti osnovnega znanja o motorjih kaj šele o delovanju motorjev tko da je ta tema primerna za v zabavni kotiček.pa brez zamere.
abbe je napisal/-a:BigEgo-t je napisal/-a:Ena sama več meni osebno ni dovolj in namigi na bi turbo so mi zanimivi na 4celinderskem motorju ...
ja sam V8 ne pomen samo to da ma 8 celindrou.tko da nemores poj kr posploševat to na v4.ker v4 motor kar mi je jasno ne obstaja,če pa ze je pa zeloo redka zadeva.
tko da glede na to kar si napisal jst mislm da nimaš niti osnovnega znanja o motorjih kaj šele o delovanju motorjev tko da je ta tema primerna za v zabavni kotiček.pa brez zamere.
dask je napisal/-a:OFF:
evo V4....
BigEgo-t je napisal/-a:Morem se 1x ponovit da tema ni V4 ampak biturbo? Hvala
BigEgo-t je napisal/-a:Morem se 1x ponovit da tema ni V4 ampak biturbo? Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov