šinki je napisal/-a:Kupi si kit za predelavo v kit car, so mel okrog 265KM, sam je ZELO drago.
kinkyllama je napisal/-a:no, no počasi
odmična prdne nekaj konj in to v višjih obratih, skupaj z resonančnim sesalnim kolektorjem in izpušnim kolektorjem 4-1 ..
bi kar racing elektroniko na tole poknil?..
kaj bi ti potem z njo nastavljal...za večjo moč?
he he he cinik kot vedno ... jaz imam kake 45 stopinj predvžiga na Ax-u inna golfu kote ne moreš kaj dosti spreminjati (2-4 stopinje) čeprav je motor twin cam če pa prebrusiš recimo bazo odmične in spremeniš kote tako da jih vloviš na 60 - 90 stopinjski kot srečanja lahko iz take odmične izvlečeš tudi brez vsega drugega 17 km ... še ene 8 na kompresiji in z trobentami popraviš spodnji del mape da ne izgubljaš preveč zaradi premika moči v višje vrtljaje - da ne boš rekel da se si izmislil ... nekje tu na Avt.com je ena mapa ki sem jo jaz naložil gor od kolegovega Clia Williams iz leta 06 ... mislim da je imel navor 202 Nm med 1800 in 6900 rpm in 174 km brez 4 loput na original elektroniki (za vsak dan) samo malo popravljeni z blokado/predvžigom kompresija 12.5 : 1 ... naredil Andrejček z Plavijkinkyllama je napisal/-a:kote predvžiga do 12 ni nujno potrebno spreminjat, tudi več bencina še ne rabiš.
lahko bi dodal 1000 rpmjev za recimo dodatnih 10+ hp
brušenje odmičnih na večji lift, nastavljanje kotov pa tule prinese kakšno kljuse
evolucijska praksa dela počasi in je v večino primerkov pogubna!...to je dejstvo
mad drž se turbine....večja, večji tlak, večja moč........ tam res nimaš kaj falit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost