Technologic je napisal/-a:Men pa zanima če je res treba tolk dat da ti nastavijo vbrizg in zrak oz. kaj naredijo ali lahko to naredi kak garažni mojster ceneje, ker čuje se ne kot da je kaka umetnost.
Technologic je napisal/-a:jst mislm da nastaujo ubrizg bolj natancno,pa mogoce za mal bogatejso mesanico.
Ja po tem sem sklepal da lahko kak lokalni serivser nastavi ne, če pa menjuje folk mašine doma itd. pol more tud vbrizg znat nastavit?
Technologic je napisal/-a:jst mislm da nastaujo ubrizg bolj natancno,pa mogoce za mal bogatejso mesanico.
Ja po tem sem sklepal da lahko kak lokalni serivser nastavi ne, če pa menjuje folk mašine doma itd. pol more tud vbrizg znat nastavit?
Jest dam pa decu tuki kar prav,ker za pol ure dela da ti zamenajo software je ponekod tud 800€ do kraja preterana cena!!Technologic je napisal/-a:Men pa zanima če je res treba tolk dat da ti nastavijo vbrizg in zrak oz. kaj naredijo ali lahko to naredi kak garažni mojster ceneje, ker čuje se ne kot da je kaka umetnost.
Technologic je napisal/-a:50% od tistih 450€ je davek
Zakaj je polovica davka? Ne razumem.
Blinder je napisal/-a:15% moči je nekam dosti za tak poseg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov