gtilook je napisal/-a:Sem že prebral nekaj glede športnih filtrov na tdi motorju, pa me zanima če kaj škoduje turbini ali motorju?? katerega bi svetovali za tdi??
gtilook je napisal/-a:kaj pa pozimi? imaš lahko vseeno gor tak filter??
SENATOR je napisal/-a:gtilook je napisal/-a:Sem že prebral nekaj glede športnih filtrov na tdi motorju, pa me zanima če kaj škoduje turbini ali motorju?? katerega bi svetovali za tdi??
Ob pravilni montaži (ne sme vsrkavati vode) nima kaj škodovati, ne turbini ne motorju, saj mu ''samo'' dovaja več svežega zraka.
Iz lastnih izkušenj svetujem BMC-ja in to v karbonski različici, se pa najdejo na tržišču tudi drugi zelo dobri proizvajalci: GREEN, K&N, SUPERSPRINT.......lahko pa se odločiš za vložek z večjo prepustnostjo.
LP
2simpl je napisal/-a:Vseeno pa me zanima, kaj bi bila boljša izbira za moj avto??
Vložek od K&N
SENATOR je napisal/-a:gtilook je napisal/-a:kaj pa pozimi? imaš lahko vseeno gor tak filter??
Če imaš pravilno montiranega (da ne vleče vode, soli in peska noter) ne bi smelo bit problemov.
Poznam pa tudi primere ki pozimi dajo original filter notr, da jim ne vleče preveč mrzlega zraka v motor oz napeljeno tako kot je pri originalu eno cevko ki dovaja topel zrak od motorja na filter.
Z vložkom teh problemov ni.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov