RSR_Tech je napisal/-a:Serijske meritve nimam, ker so že sestavljen avto pripeljali. 100 oktanov je pa stranka sama natankala blizu moje dalavnice na OMVju pol se je pa spomnu, da ma na hrvaškem od doma do prve pumpe s 100 oktani dlje kot mu drži en tank bencina.

Pametno s strani stranke pol =)
Eno vprašanje.... Ti je znana kej tale mapa?
Ker tale evo je mel baje 376 konjev na vaših valerjih... S to mapo... Zmapiran pri vas. Pa še na sliki na vaši domači strani ga mate kot reklamo za ohinsplohtuning.com Tko da se res opravičujem ampak jz tem vašim meritvam en k**** verjamem
Zakaj? Zato ker sm s svojim (ki jih takrat ni mel več kot 340) tega Evota pihnu dol ko zajca... Aja pa da ne bo pomote, mape so od Evo 9, moj je bil takratni Evo 8 (izpuh, filter, boost, remap).
lp
Pa še en P.S.
Low Octane Fuel Map se uporablja za to da takrat ko avto klenka začne ECU intrapolirati med high octane in low octane fuel mapom se pravi nej bi low octane fuel map imel več bencina kot high octane, zato da ko preskoči na drugo mapo doda bencin in poskuša klenkanje izničiti. Pa ker si tuner najbrž veš da to kar napišeš v mapo ne drži potem v resnici, iz česar lahko sklepaš da polje vrednosti 11.8 ne pomeni dejanskih 11.8 AFR ampak je tam cel džumbus in vse drugo kot pa 11.8:1.
Edit:
Pa še en dodatek da ne boš reku da buče prodajam...
Moje fuel mape. AFR WOT 12.5 spool 11.6 peak 11.3 redline