Prosim vas za nasvete...
Ima GOLF 4 tdi gti ki je čipan na 195-200 konjčkov

Zahvaljujem se vam za nasvete...
Pro_Tuning je napisal/-a:Ponavadi je treba se zamenjat dvomasni vztrjanik z enomasnim. Saj tudi sam vztrajnik ne zdrzi vecjega navora.
nejko307 je napisal/-a:..najbolje da neseš sklopko naliti v sintar(karbonsko)...ali pa kupiš novo kot je napisal xsara...
...ko boš rešil to zadevo počasi pričakuj težave z vztrajnikom...
,,ja moč motorja po tuningu je prevelika za te sklope...
tomy-tdi-gti je napisal/-a:nejko307 je napisal/-a:če sklopko nalijem a to pomeni da se potisk tud poveče? mislim da potisk še zmeraj ostane enak?
nejko307 je napisal/-a:xsara ... ne razumem...zakaj bi kupil novo sklopko in jo dal naliti (dvojni strošek)...ko pa lahko neseš naliti staro (to ki je v avtu)
..ja strošek je cca 120e...+košara in potisni ležaj..
.. boš pa vsekakor po menjavi moral rešiti problem z vztrajnikom.. kot je rekel ludbe..
to je to...pa počasi vozi![]()
![]()
modriDIRKAC je napisal/-a:brihtnež...avti z dvomasnimi vztrajniki v lameli nimajo fedrov!!!
Dj Big je napisal/-a:Jst bi sam neki vprašal ko je že ta tema odprta..... Jst mam golfa V 1.9 Tdi 105 km 6 prestav. Zamenjal sem komplet sklopko in vztrajnik, ker se je ob pritisku na sklopko slišal tresljaj kot kakšna razmajana kovina. Ko mi je zamenjal komplet sklopko z vztrajnikom ta zvok ni prenehal zelo me moti pri speljevanju. Recimo nekje vmes ko ni sklopka niti pritisnjena niti sproščena ampak na polovici takrat se sliši oz. pri speljevanju. Ko sem mojstru rekel da zvok ni ponehal. Je rekel da je to normalno ker je ta dvojna sklopka kokr kol se ji reče. Samo občutek je neprijeten...... a je to normalno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov