a1986a je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bo vse original in boš ven vzel samo katalizator bo malenkost bolj glasen, vendar ti povem da te stvari brez katalizatorja smo že sprobaval na valjih in je avto izgubil nekaj moči (konj), če pa daš športni katalizator je pa druga pesem
v mojem primeru golf 3 gti 16v ko sm dal katalizator dol pa sam ravno cev namest njega je seu avto zares obcutno bolje...pol ko sm dal nazaj kat se mi je zdelo da negre nikamur..
peruccy je napisal/-a:Kaj fantazirate??? Avto brez kat in samo cev nazaj BO glasen kot ww2 tank! Sploh atmosferc. Pa naj je 1.6 ali pa 3.0 motor... Sploh pa kat in kakšen "športen" aka direkten/neoglušen zadnji lonec. Pa po možnosti še "športen" filter gor, pa si zmagal. Ušesa si boš dol držal na autobahnu
@pskoda: Katalizator duši motor in brez njega nemoreš izgubit konje. Nevem kdo ti je delal dyno, ampak to ti ne verjamem, da izgubiš na moči brez kat. Starejše verzije nekaterih avtomobilov so bile brez kat serijsko, kasneje pa z kat in so imeli do 5% več moči prej (motor identičen). Nevem pa kakšen bi naj bil "športen kat"??? Kaj fuzbal špila ali kaj?
Če slučajno misliš katalizator za dirkalnik, kateri ne ovira pretoka izpušnih plinov, a ima FIA certifikat? A takega si naj kupi za p306?
@svizc: Imej vsaj en oglušen lonec na avtu, če nočeš met problemov z blue angels in na tehničnem, pa cev namesto kat. Lahko pa nabaviš univerzal katalizator, kateri stane 2x manj (vendar zdrži 2x manj). Mislim da se cena giblje tam 30-40€...
pskoda je napisal/-a:a1986a je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bo vse original in boš ven vzel samo katalizator bo malenkost bolj glasen, vendar ti povem da te stvari brez katalizatorja smo že sprobaval na valjih in je avto izgubil nekaj moči (konj), če pa daš športni katalizator je pa druga pesem
v mojem primeru golf 3 gti 16v ko sm dal katalizator dol pa sam ravno cev namest njega je seu avto zares obcutno bolje...pol ko sm dal nazaj kat se mi je zdelo da negre nikamur..
To je drugo če se ti zdi, moj most je bil 100% testiran na valjih
peruccy je napisal/-a:Kaj fantazirate??? Avto brez kat in samo cev nazaj BO glasen kot ww2 tank! Sploh atmosferc. Pa naj je 1.6 ali pa 3.0 motor...
mr.ramo je napisal/-a:peruccy je napisal/-a:Kaj fantazirate??? Avto brez kat in samo cev nazaj BO glasen kot ww2 tank! Sploh atmosferc. Pa naj je 1.6 ali pa 3.0 motor...
tole si pa mau mim ustrelu...js mam sportn lonc,brez kata(ravna cev) pa je malenkost glasnejsi kot s katom,pa tud športn filtr mam gor,pa grem loh komot v nemcijo z njiim,pa nebom oglusel
..fora je v tem da lonc ni čist odprt,če bi biu pa čist odprt,potem bi pa pomoje znoru
![]()
![]()
@a1986a mene ne boš prepričal, ker sem videl na lastne oči in to na valjih. Mogoče se bo uporabnik kaj oglasil in bo kaj več napisal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost