No pa začnimo!
Danes je bil lep sončen dan! Ok, da neam bluzil - dones smo se odločil jet na DYNO TEST.
Kot ponavadi sem štartal iz kranja. Peljal sem se po avtocesti proti cestninski postaji približno 210, 215. Aja sej res, imam 1.6 - 80KW/108KM, P307 pa še flipe mam uspredej k mi čist aerodinamiko fentajo... OK.
Že ob prihodu so me pozdravili nasmeški gospoda znanega pod nickom Rapid in nekega mladeniča z prelepim P206 1.6 16V Ravnokar so opravili meritev. Nekaj čez 120KM, ne vem natančno. Pa js gledam - ti bi mel pa loh mal bolš zrak do filtra narjen... OK. Kul grem js mojga kužija sprobat kolk hitr teče.
Zapeljemo usranega do fundamenta Pugeca na valje... Privežemo ga, da se nebi strgal, priklopimo vse potrebno in potem... JE TULILO, SEKALO...
Gospod je pritisnil print, nam dal nekaj napotkov glede moči, izgub zaradi upora, moči na kolesih, in to je to....
Rezultat: 129 faking hors pavrs
Če ma zdj kšn plurac palac še kej za dodt nej pa roko uzigne...
Potem pa smo odpujsali v McDonalds, kjer smo se v družbi starejšega gospoda najedli. Gospod vozi GH dirke in je s svojim saxojem 1.6 16V v grupi 2.0 motorjev 7. od 19 tekmovalcev. Kul ane. No uglavnem gospod iz Slovenj Gradca bo tudi njemu napilil mašinco, ki sem jo videl na lastne oči in je res fantastična...
Še naprej je bil lep dan, poln spolzkih cest!
P.S. Pričakujem umirjene komentarje, ker mam RegYja na dosegu telefona in bo cenzura!!

JUHHHHHHHUUUUHUUU! Pugec pa leti en dva tri... :P