zakelj je napisal/-a:to se dobi koplet....fedre in amortizerje?....kolkr jaz vidim...z kompletom gre 40 dol....ali kako?
zakelj je napisal/-a:aha... kolkr sem se js pozanimau...ce sam vzmeti zamenjas....ful bol odskakuje avtu..kot ce komplet....tko da nevem...ce je to res..al ni..
buhti je napisal/-a:zakelj je napisal/-a:aha... kolkr sem se js pozanimau...ce sam vzmeti zamenjas....ful bol odskakuje avtu..kot ce komplet....tko da nevem...ce je to res..al ni..
Zamenjaj samo vzmeti, pa bo uredu. Nič ne odskakuje, nevem kdo ti je to reku. Če imaš denar in se bojiš tega ''odskakovanja'' potem pa dej 800€ za kvalitetne gewinde, al pa uzem oriđinal gewinde za 300€
zakelj je napisal/-a:buhti je napisal/-a:zakelj je napisal/-a:aha... kolkr sem se js pozanimau...ce sam vzmeti zamenjas....ful bol odskakuje avtu..kot ce komplet....tko da nevem...ce je to res..al ni..
Zamenjaj samo vzmeti, pa bo uredu. Nič ne odskakuje, nevem kdo ti je to reku. Če imaš denar in se bojiš tega ''odskakovanja'' potem pa dej 800€ za kvalitetne gewinde, al pa uzem oriđinal gewinde za 300€
pa bo avto dovol trd da ce bo odzadi folk sedeu..pa kaj robe u prtlazniku....da nau use drgnil z gumam ob školko
dbsquared je napisal/-a:Sem lastnik Polota 9N. Znižal sem ga z vzmetmi FK-Automotive - 35/40. Na njem imam pnevmatike, ki merijo 205/40/R17. Na vseh 4ih kolesih, so dodani distančniki 15mm. V primeru, če v avtu sedimo 4je + v prtljažniku imam "woofer", ki je težak okoli 30kg, avto ne drge ob kolotek oz. školjko. Tako, da kar brez skrbi kupi vzmeti in avto bo imel malenkost boljšo lego na cesti in izgledal bo tudi 100x boljše.
zakelj je napisal/-a:dbsquared je napisal/-a:Sem lastnik Polota 9N. Znižal sem ga z vzmetmi FK-Automotive - 35/40. Na njem imam pnevmatike, ki merijo 205/40/R17. Na vseh 4ih kolesih, so dodani distančniki 15mm. V primeru, če v avtu sedimo 4je + v prtljažniku imam "woofer", ki je težak okoli 30kg, avto ne drge ob kolotek oz. školjko. Tako, da kar brez skrbi kupi vzmeti in avto bo imel malenkost boljšo lego na cesti in izgledal bo tudi 100x boljše.
hvala za vse odgovore.....daj kasno sliko od polaka da vidim:P
dbsquared je napisal/-a:Evo, sem ti na hitro slikal, da si boš lažje predstavljal kako zadeva zgleda. Polo je še zmeraj dosti visok, klub znižanju z vzmetmi 35/40.
buhti je napisal/-a:zakelj: TOPLO ti priporočam da uzameš NOVE vzmeti in ne kupovati rabljenih. Uzemi te h&r vzmeti in boš zmagal. Razkeri teh 145€ in boš imel vsaj kvalitetne vzmeti!
dbsquared: tvoj polo je pa še kar konkretno visok, vzadi se ti sploh nič ni vsedu, mislm da imaš isti primer kokr jest pri svoji biuši ibizi, ki se je uspredi vsedla za 3,5cm vzadi pa samo 1,5cm. Razlog? napačne vzmeti![]()
lp
dbsquared je napisal/-a:buhti je napisal/-a:zakelj: TOPLO ti priporočam da uzameš NOVE vzmeti in ne kupovati rabljenih. Uzemi te h&r vzmeti in boš zmagal. Razkeri teh 145€ in boš imel vsaj kvalitetne vzmeti!
dbsquared: tvoj polo je pa še kar konkretno visok, vzadi se ti sploh nič ni vsedu, mislm da imaš isti primer kokr jest pri svoji biuši ibizi, ki se je uspredi vsedla za 3,5cm vzadi pa samo 1,5cm. Razlog? napačne vzmeti![]()
lp
Imaš prav veš. Kupil sem vzmeti, ki so narejene za Seat Ibizo, ampak sedejo tudi na Polota. Problem nastane, ko sem komaj čez homologacijo prišel. Še dobr, da ima fotr veze.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov