Lesko-Junior je napisal/-a:Da ti nam dau taj čez goflo neko pamet, ker tule je govora o hitrosti pio števcu ne po knjigi.

Pennywis3 je napisal/-a:Audi a4 1.9 Tdi Quattro ( 132KM)
Pri 200km/h saltam iz tretje v cetrto , pa ima avto 6 prestav.
Beat that
Blinder je napisal/-a:Laznivec.
- 200 v tretji ne more it, razen ce niste daljsali prestav
- 132 km....kje si pridobil dodatna dva konja... chiptuning?
132 km....kje si pridobil dodatna dva konja... chiptuning
Pennywis3 je napisal/-a:Audi a4 1.9 Tdi Quattro ( 132KM)
Pri 200km/h saltam iz tretje v cetrto , pa ima avto 6 prestav.
Beat that
...par minut glih ne lahko ga stiskaš samo ko voziš do konca pol nekaj časa ohlajaj motor ... če boš teral mimo Postojne proti Kopru in ga navlekel do konca pa pol držal kak kilometer ne boš skuril motorja če boš pa to podaljšal do Kopra in ponovil parkrat bo počasi motor začel dajati dimne signale turbina bi začela žvižgat in lahko ti bo tudi voda začela zmanjkovat počasi ...pol smo pa tam...uničena turbina prepihano tesnilo počena glava ... L.p. Madvincent je napisal/-a:odvisno kaj za vato pomeni 180 km/h
če mu jekončna hitrost bo poraba tudi blizu neskončnosti![]()
če pa gre zakak stroj ki je elektronsko omejen na 250 km/h pa bo pri 180 ravno lepo predel...torej bo tudi temu primerna poraba.
drugač pa..ja dizli so šparovni, ni pa treba pretiravat z njivoim šparanje - sicer tudi sam vozim umirjeno, sam to ne pomeni da ne bom sporbal do kam lahko spravim svojo gajbico...če ne zmore držat končne hitrosti par minut ga takoj peljem na Cesto dveh cesarjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov