Cicero je napisal/-a:@kopron
Ti si KOMIK, ki mu ni para na tem svetu. Daj prosim povej še kako, da se bom lahko spet cel dan smejal...
Pa ti veš kaj je čas pod 12s ???
Za primerjavo ti povem, da hrvaški fiček pelje 11,7xx s s tem da ima 750 kg. 350 KM in zadnji pogon z dirkalnimi gumami.
In pol ti komik izjaviš, da lahko Ax-a primerjaš z RS2!!!! LOL
Pa kje spiš, da te ne vkradejo???
Dejan_S2 je napisal/-a:Saj sem dal + poleg, to je mišljeno da jih lahko ma tud čez 800. Točno nevem kolko ma, mogoče pa res čez 800.
Skoz raje z rezervo pišem, da se nebi pol govorilo ker se to hitro širi, nazadnje pa bi še ki mene Edo po strani gledal kaj pišem.
Za lani vem da jih je mel blizu oz. okoli 700Nm...
A ti pa maš 540?
Lepa številka!![]()
Kaj pa KM?
Dejan_S2 je napisal/-a:Kolko se po videu sliši, vidi se žal nič ne - ta avto še 10s 100-200 nima, kaj šele 6sek.
Upam pa da kmalu sledi še kakšen bolj "brutalen" filmček in to posnetek števca.
1.8T je napisal/-a:Meritev na valjarjih je hudo divje netocna, predvsem pa pretirana.
Ce ti zvrtis valje v 8-h sekundah, ti ne morejo pokazati nic pametnega, oziroma ti pokazejo kar precej prevec. Zato pa so vsi vozili turbo gajbe merit k Senici, saj je precej vec pokazalo kot pri RSR-u na polnih valjih. Razlika v istem dnevu, isti avtomobil - meritev RSR 190konj, Senica skoraj 250. Pa je bil avto narejen za 190konj, niti teorije ni imel za kaj vec cez 200.
Drugi video je pa smesen... jaz sem videl samo flegma krsenje prometnih predpisov.
Ponavadi se stevec posname, ne pa travnikov.
/jan
Black Jack je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Kolko se po videu sliši, vidi se žal nič ne - ta avto še 10s 100-200 nima, kaj šele 6sek.
Upam pa da kmalu sledi še kakšen bolj "brutalen" filmček in to posnetek števca.1.8T je napisal/-a:Meritev na valjarjih je hudo divje netocna, predvsem pa pretirana.
Ce ti zvrtis valje v 8-h sekundah, ti ne morejo pokazati nic pametnega, oziroma ti pokazejo kar precej prevec. Zato pa so vsi vozili turbo gajbe merit k Senici, saj je precej vec pokazalo kot pri RSR-u na polnih valjih. Razlika v istem dnevu, isti avtomobil - meritev RSR 190konj, Senica skoraj 250. Pa je bil avto narejen za 190konj, niti teorije ni imel za kaj vec cez 200.
Drugi video je pa smesen... jaz sem videl samo flegma krsenje prometnih predpisov.
Ponavadi se stevec posname, ne pa travnikov.
/jan
Samo podpis
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov