Evilson je napisal/-a:glede na to da vsi chiparji, skoraj malo drugačne rezultate obljubljajo, bi bilo pametno kdaj dati na valje, da se potem res vidi, če je to to!
Sorry, ampak to je najbolj zmotno misljenje, kar ga lahko imas. Zakaj za boga bi te zanima samo absolutno stevilo konjev??? Probaj se enkrat peljat v avtu, cipanem pri RSR in v avtu, ki je cipan pri kaksni X konkurenci in ima od oka 15KM vec od RSRa, pa bomo videli, s katerim bos bolj zadovoljen.
Predvsem je pomembna krivulja moci in navora. Za moj avto imas pri RSR na izbiro 280-250Nm cez celotno uporabno obmocje (vlece "iz nule", ter skoraj do rdecega polja), posledicno okoli 140KM pri 4100rpm. Brez problema se vozim pocasi z 1200rpm, pa tja do 4100rpm kar lepo zvezno pospesuje.
Konkurenca stisne ven iz istega motorja 155KM in 335Nm navora, a pride ves ta navor naenkrat, v sunku, okoli 2200rpm, potem pa ga ni dobesedno NIC vec. Zaradi take spice se potem lomijo menjalniki in diferenciali. Turbina je preobremenjena zaradi prevelikega overboosta in avto je dobesedno obup za vozit, ker ves navor pride naenkrat, v sunku, potem pa tudi hitro zmanjka in ni nic vec od njega.
Jaz vem, da sem se pri cipanju odlocil za tistega, ki da manj konjev in navora, a sem vedel, da je zato navor zelo linearno razporejen po celotnem uporabnem obmocju vrtljajev. Poleg tega sta zaradi manjsih spic tudi motor in menjalnik manj obremenjena, da o turbini in boschpumpi niti ne izgubljam besed.