gogo1 je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:pri meni gre za starejši avto tako da se je dalo več ali manj vse poštimati od zaščit dovoda za gorivo, sklopke,...
sicer pa se nov avto absolutno da na valerje po tuningu, tu se en splača šparat 300 e če si že za avto dal 10k
aj seveda....jaz sam premišljujem o čipanju mk4 gti, pa me zanima če je res občutna razlika po čipanju....ker po razpredelnicah sledeč iz 150 na 195km....bi mogla bit kar velka razlika
pinny je napisal/-a:Taki in onaki tunerji, res da še nikol nism imel z temi rečmi kj posla, ampak k se govori copy paste pa dve ure časa da se zrihta, take in drugačne mape, nekteri dva dni, valarji gor al dol, sej tud ti ta dragi tunerji ne delajo nč druzga kuker copy paste, klicu v rsr že nekej časa nazaj malo za foro k je bla pač neka akcija 50% ceneje, cena bla polna 900eur -50% pa prideš pol na 450eur. Prašam kolk časa traja vse skupaj, pa prav da dve ure, da oni posnamejo mapo, jo po mejlu pošlejo v nemčijo, dobijo nazaj in naložjo pa je to to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost