Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 12, 2009 5:20 pm

@loco:+ ne probavaj raje, ker ko se vtec vklopi bo samo fuf nardilo :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 5:39 pm

rokbrumen je napisal/-a:LoCo: No sj lahko res probava ti mas 4x4 ne?z mesta ce startava gres ti bolse ce pa startava z druge da se premikava me pa zanima kako bi blo, samo glede na to da mas 280konjev...bo zanimivo, samo strom pregleda in greva lahko probat.Samo si 100% da bi rad probu?:

Pa daj človek no, bodi malo realen no, lepo te prosim... :lol: Proti evolutionu nimaš ti kaj iskati, tudi če je serijski...

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky So sep 12, 2009 6:07 pm

rokbrumen je napisal/-a:Samo si 100% da bi rad probu?

Quote of the day :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 6:09 pm

Yoni: Pustmo se presenetit ;) . Sj nism nč reku samo me zanima če je 100% za da probava nič drugega nism reku :). Drugače pa glih študiram nekaj glede map senzorja..

Wuky: Jah mogoče pa je res :P.

Drugače sm uprašu ga zato , ker eni pač proti takem avtuneb sli niti probavat pa ne da je nevem kaj ampak evolution je super avto in vem da gre noro dobr tko da...zato uprasam ce je sigurn..ker pac moj crx je se vedn crx doma narjen.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 6:16 pm

Sej si sam reku da bi rad mel kšn tak video za objavt... Jz ti hočem sam uslugo narest. :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 6:21 pm

No zmenjen ta tedn bom v Lj samo ne z hondo ker morm res pocakat da mi pregleda in nastela, pa gremo lahk na drink..me zapeles 1 krog ker z njim se pa se nikol nism furu...ce mas cas? Drugace pa bomo posneli sj tudi ce bos pred mano 10 avtov ni pene..samo da vidimo kaka je razlika :)

kaj mas 17ke gor?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 6:25 pm

rokbrumen je napisal/-a:kaj mas 17ke gor?

Ja, sej so serijsko gor.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 6:32 pm

LoCo: Ej nevem zato uprašam ker ne poznam tok dobr avta.

Sm si mal prebral o njem...Evolutionu.. zanimivo navor ma donr 354nm pri 3500rpm...in pol zacne padat najvecje konje mas na 6200 na 6500zacne kr ocitno padat...

13.5sekunde rabis na 400m ker imas 4x4.

Tako da mi2 bova probala da imava oba v drugi brzini se voziva 60km/h in pohodiva do 200/kmh ...ker men prehudo avto koplje v startu ga ni moc obvladat...ti imas 4x4 tako da imas prednost...ampak sm presenečen nad karakteristikam original evolutiona 8.Samo teže nism nikjer zaznal...kolko je ima?

Yoni: Kaj ti pravis :D.. grem probat al raj ne :D?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 12, 2009 8:23 pm

Človek pa daj pusti motorju dihati, in ne mu vse vrste "infuzije" tlačiti, in se primerjati z avtomobili, ki so serisko narejeni 5x močneje.
Če bi pa rad videl kaj naredi pretiravanje, (delo predhodnika) pridi mojo Lancio pogledati kako jo "rastrga", pa je bila samo turbina odprta in pritisk goriva.
Tako da zdaj imam "raztrgano" školjko in povprečje 15+ litrov.
Ali drugače povedano, če jo zelo merkam naredim z 60L celo 350 km :huh:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky So sep 12, 2009 8:46 pm

A ti sploh bereš kva ti ljudje pišejo rokbrumen ?

LoCo je napisal/-a:Zdej vozim evo 9. Serijski, 280 konjev, samo izpušni lonec ma zamenjan.

cca 1450kg

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy So sep 12, 2009 9:00 pm

rokbrumen ne moreš postavljat pogojev... gre se od 0 do kolikor pač gre ....
ker če tako rečem lahko jaz rečem da pridem z našim M3 pa da gremo skupaj od 230 do 290.... pa bom tud lahko kar nekaj avtov vrgu tko dol....

pravilno dirkanje je od A do točke B ali pa 400 m ... :) ali pa grobnik oz pista..
Slika

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 9:04 pm

rokbrumen je napisal/-a:Yoni: Kaj ti pravis :D.. grem probat al raj ne :D?

Me prav boli kitara če greš al pa ne. Sem ti že povedal svoje mnenje, lahko ga pa ponovim. Proti evolutionu IX nimaš kaj iskati... Ne glede, ali gresta z mesta, ali od 20km/h al pa od 50km/h boš gledal kako se ti bo odpeljal...

Pa fantje, pamet v glavo pa ne preveč divjat po cestah...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 12, 2009 9:12 pm

jannyy je napisal/-a:rokbrumen ne moreš postavljat pogojev... gre se od 0 do kolikor pač gre ....
ker če tako rečem lahko jaz rečem da pridem z našim M3 pa da gremo skupaj od 230 do 290.... pa bom tud lahko kar nekaj avtov vrgu tko dol....

pravilno dirkanje je od A do točke B ali pa 400 m ... :) ali pa grobnik oz pista..

Se tudi jaz strinjam, ker jaz se lahko tudi primerjam z avtomobili ki imajo 2-3X več konjev kot jih ima moja Delta. Omejitev je pa samo do cca 120 km/h potem motor rata mrzel :oops:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 9:17 pm

No sj se samo pogovarjamo ne. Ce pa grem proti njemu z mesta pa normalno da gre naprej ker men avto koplje nimam elektronike in nič logičn da gre dalje...ampak da se premikas z isto hitrostjo v isti brzini to bi bilo nekok fer.. kakor koli ce bi jst imel 4x4 pa ga nimam pol bi itak z mesta se lahk primerju z 8ko...tako start pa itak da ne vsak malo pameten ve kaj je 4x4... in pol ce je tako normalno da zgubim ker 4x4 je veliko proti meni ko mi zakoplje... pol niti ni treba probavat ker je logicno kdo bo naprej...1x1 ...ce pa kot sm omenu pa bi blo zanimivo...razen ce pocakamo na LSD d ga montiram...pa useeno je 4x4 se vedno 4x4.

Se pa strinjam stabo Yoni ne noret po cesti ker ogrozamo druge, ce pa je kak plac da se da kaj probat pa lahko bi blo lepo se dobit, kako rect mal popit in to je to :P.

jannyy: res ne morem postavlat pogojev samo realnost je da 4x4 je velika prednost speljevanja... proti mojem avto pol niti mi ni treba it probavat pomoje ti je jasno da brez elektronike sm jst mrzu pa se lahk s enevem kak potrudim speljat...

Morem pa rečt da sm zlo veseu da se razumemo tukaj...da ni kot je bilo nekdaj. Hvala.LP

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 9:27 pm

Ni panike... Ni treba z mesta ... =)

Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So sep 12, 2009 9:33 pm

Loco, to ti fanta izzivas s tisto zverino z oranznimi kolesi? :) (btw, je ta tvoj?)
Sem videl tisto micko enkrat v akciji...ce je tisto serijsko, sem jaz vesoljec :D

LpF

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 9:37 pm

LoCo: Ja ce je una z oranznimi kolesi :D.. pol 100% ni serijska :D... sm te pa vidu tale torek pr koloseju :D... ful je lepa...sj ce ni serijska povej ne da bom budala ispadu na koncu.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 9:38 pm

Sej smo napisal.. Izpušni lonec pa zračni filter. In ja to je ta avto :)

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 9:39 pm

No avto je defenitivno zelo lep sm te vidu v torek pr koloseju zvecer...pohvale na avto, lonec je pa itak nor..dobr sound...pomoje nora power :D ...torej kolko konjičev premikaš? :D

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 9:41 pm

Porkamadona pa sej ti je človek napisal da je serijski no. 286KM torej....
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov