Urshy_STi je napisal/-a:Pri imprezi 2006 so nosilci motorja plasticni in na dragih radi pocijo (za 300€ dobis odlicne aftermarket), pa hiba pri imprezah 2006 je, da zadnji amortizerji zacnejo ropotat (serijska napaka teh avtomobilov in skoraj da ni 06 impreze, ki se ji to ne bi zgodilo, ceprav na testerjih ne pokazejo nobene napake, samo pac ropotajo). Drugace pa, pocutje v kabini pri imprezi je dosti boljse kot pri evotu, zvok je dalec najboljsi,so pa sedezi v evotu svetlobna leta pred imprezo. Pa bolj direkten volan ima evo. Drugace kar se tuninga tice mi je vseeno kaksne so razlike o ceni, ker ce se spravis tunat avto, pa ce ti je impreza bolj vsec kot evo, ne bos sel zaradi nekaj 100€ razlike pri tuningu kupovat evota. Ponavadi ce imas denar za tak avto, se najde tudi za tuning. Meni osebno je bolj pomembno podvozje, kot tuning masine (konjev je vedno premalo in se jih prehitro navadis), da pa se ti navadis lege in da cim bolj maksimalno izkoristis avto na cesti, pa lahko rabis dosti dlje casa.
Se strinjam z vsem kar si napisu, ampak a lahko razlozis mal vec o tem zakaj je pocutje v kabini impreze boljse? (Pa to ni drkanje v glavo, dejansko me zanimajo argumenti zato ker si napisal da so v evotu stoli boljsi in volan bolj direktn, kaj pa se je v kabini poleg tega - performance avto wise)
(pa res te nocm zajebavat, ce bi te hotu bi te vprasu: A nista vidva impreze kupla zato ker je ursa premejhna za v evota in ne vid cez volan?

)