Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Sr dec 30, 2009 2:15 pm

tudi mene moti samo to, da nekdo rukne neko cifro ven, ki je malo skeptična, in to brez kakega pametnega dokaza, zgolj z čudnim filmom, ki je manj kot nič.
Kdo je kje delal in kaj, me ne briga, niti ne dvomim v sposobnosti.

Ko bom jaz napisal da imam hudo navit avto in bom napisal da mi gre od 0-200 v 10 sekundah, bom dal kot dokaz gor film kjer se to točno vidi. ( še dolgo je to tega).
Vse ostalo so samo izgovori in drkanje.

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Sr dec 30, 2009 11:01 pm

Tudi o tvojih komentarjih nimam slabega mnenja, in te nisem imel v mislih, kot nasrsenega komentatorja. Seveda sprejemam kritike, se raja pa kaksno pohvalo.

Zato sem tudi naprimer dobil podatke o menjalniku in diferencialu, dimenziji gum, da se je dalo zracunat pospeske zelo natancno. Precej bolj kot "stevec" pospeski.
Kjer pri 200km/h vecina stevcev mimogrede useka 10km/h prevec.

gofra je napisal/-a:Morda bo tole zvenelo kot sebi v bran pa vendar - jaz se spotaknem zgolj ob trditve, ki moji buci niso verjetne. Tako sem se v konkretnem primeru ob tisto izjavo pospeska. Se pa puscam presenetit. In sumim, da je podobno z ostalimi - enostavno prides ven z neko izjavo, ki je ne znas / ne mores z nicemer podkrepit. In potem si seveda naredis medvedjo uslugo, ko se nate vsuje plaz kritik. Ne dvomim v vase (tvoje) delo ali sodelovanje pri projektih, niti me, ce sem povsem iskren, ne zanima. Kot sem omenil, me pa malo zbode, ko opazim nekaj tezko prebavljivega...

vso sreco!

LpF
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

a1986a
Nov uporabnik

Re: BMW V8 tuning

Napisal/-a a1986a So jun 05, 2010 10:00 am

[quote="Pro_Tuning"]Zadnje case je govora samo se o turbo avtih. Malce spremembe ne skodi.

BMW serija 3, E21. Vgrajen V8 iz 530i. Dodane posamicne sesalne lopute iz BMW M5 . Elektronika Megasquirt.

Slika

Izredno lepo obnovljen oldtimer, vendar z modernim srcem. Dolge trobente so za dirko ali kak avto show. Za vsak dan so krajse da se skrijejo pod pokrovom motorja.

Se kratka testna voznja z osnovnimi nastavitvami. Recimo da ima kar nekaj vec moci kot originalnih 218KM.

http://videos.streetfire.net/video/BMW- ... 647398.htm

http://videos.streetfire.net/video/BMW- ... 647399.htm

motor je vizualno cuker

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Po jun 07, 2010 10:06 pm

Kmalu bo notri se kaj mocnejsega.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan To jun 08, 2010 5:38 am

Kaj bo močnejši, za nas bo enako močen ker še za tega ne vemo dejanske moči.

LP Rok

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee To jun 08, 2010 6:07 am

Enostavno bi bilo najboljse, da bi moderator takoj ko vidi topice g.pro_tuninga pobrisal, kajti to je en kup nakladanja in brez najmanjsega dokaza provocira. Ste pa tudi vi krivi ki sploh pisete v ta topic, pustite ga in mu nic ne odpisujte..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost