ale10 je napisal/-a:Na kolk bi kej spravu 530dA. Ima kdo kake izkušnje, do sedaj sem že 4 avte čipal pri rsr-u, zmer bil zadovoljen, pri temle sem pa mal skeptičen. >Avtoelektrika ponuja oz. obljublja mnogo več, vendar jst njim ne zaupam. Imas kdo izkušnje s temi motorji, kolk se dejansko pozna, a se splača. Je pa 218KM motor.
ale10 je napisal/-a:Na kolk bi kej spravu 530dA. Ima kdo kake izkušnje, do sedaj sem že 4 avte čipal pri rsr-u, zmer bil zadovoljen, pri temle sem pa mal skeptičen. >Avtoelektrika ponuja oz. obljublja mnogo več, vendar jst njim ne zaupam. Imas kdo izkušnje s temi motorji, kolk se dejansko pozna, a se splača. Je pa 218KM motor.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
SIMY001 je napisal/-a:men pa ni jasno zakaj je to čipanje tako drago,glede na to ,da ni fizičnega dela prisotnega in da je poseg enostaven in hiter bi lahko bilo občutno cenejše,sam bi že zdavnaj čipal avto ampak za takšno ceno sigurno NE (cca. 500 E) !!!!
SIMY001 je napisal/-a:Dej ne serita, 2 (dva avta) čipa pa ima v žepu večjo plačo kot je povprečna,pazi samo dva avta,čipa jih pa kr ene par na mesec pa si poštodiraj,da bi se dalo ceneje pridet skoz.
SIMY001 je napisal/-a:Dej ne serita, 2 (dva avta) čipa pa ima .....
SIMY001 je napisal/-a:men pa ni jasno zakaj je to čipanje tako drago,glede na to ,da ni fizičnega dela prisotnega in da je poseg enostaven in hiter bi lahko bilo občutno cenejše,sam bi že zdavnaj čipal avto ampak za takšno ceno sigurno NE (cca. 500 E) !!!!
ga-ma je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Mocno dvomim da kera firma v slo pise cipe. Najvrjetneje ves software odkupijo iz tujine.
odvisno če gledaš trg "serijskih" avtomobilov oziroma custom made predelav (rally specialke, ....)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov