Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 06, 2009 9:55 am

No odločitev je padla defenitivno, z avta grejo plastike sm se jih dobesedn naveliču. Mi grejo pošteno na jetra, samo z pragovi nevem kaj naredit če jih dam dol ni ok, če jih pustim gor je skoraj bolše kot brez ker pod njimi je črna barva in pol morm cel avto barvat kar pa defenitivno ne bom. v glavnem zadn in spredn odbijač bota original. zadnjega imam doma od IV-t modela, spredn je naročen in bo v ponedeljek pri meni :). Seveda tudi sprednjo havbo bom malo zmanjšu bad look da bo malo bol civilen . Drugače, sprednje luči bojo ostale, glede zadnjih se še odločam ker originalne so tako grde da jih ne dam gor :roll: . Felge se bojo barvale v popolno črno barvo. To začnem delat na avtu nasledni vikend ko bo lepo nazaj nad 1 bar :) , tako da 2-3dni bo rabu ličar da mi pobarva odbijača in havbo sprednjo, ker jo bom rezu in jo bo treba tudi barvat. Tako da trenutno še iščem rešitev zadnjih luči in pragov, sicer prakovi niso tako slabi samo vseeno se bojim da bojo moteči na avtu.

Evo še slikca sm danes skoču do majstra ko nabavla originalne odbijače :D :

Slika

Tako da to je za 1x to, jst mislim da je defenitivno prava odločitev :D

P.S. Tudi volan se bo menju z sexy športnim MOMO volanom :D
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe nov 06, 2009 10:12 am

končno si se prav odločo :tomidelej:

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe nov 06, 2009 10:13 am

glede na to da boš mel gor orginal odbijače morajo pragovi pod nujno dol it, ker če ne bojo za skozlat vse skupi :D
pa glede na to da boš havbo rezu in barvu ter barvu odbijače, a je kak problem še tiste pragove pihnt?

pa naslov teme bi lohk ži zdavnaj spremenu pa brisu tist sranje z kao nekimi videi k to ni neč od neč :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 11:20 am

Rok evo našel nekaj zate. Zdaj če ni dovoljen link, ker je iz drugega foruma, naj moderator briše. Predvsem je zanimivo konji in pritisk turbine.
http://www.zup-racing.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=3273
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 06, 2009 12:47 pm

Ja turbo kit je res zanimiv in motor in ja konji so kr realni na 0,7pritiska s tisto turbino kajti je velika in je zmozna dat neki od sebe.

Kakorkoli, zdj odbijaca se itak menjata felge ostanejo,volan se menja drugo je original v avtu.zunaj avta pa prage se nevem kaj bom naredu..neki defenitivno bom.MIslim da nasledn vikend bojo ze fotke kako se zacenja preobrzba v lepoticko :). Na misel mi je skoclo da gre avto nazaj v crno barvo.Ampak ni se nic sigurno,ce bo to potem grejo pragovi defenitivno dol.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe nov 06, 2009 1:57 pm

rokbrumen je napisal/-a:..... in pol morm cel avto barvat kar pa defenitivno ne bom. .....

rokbrumen je napisal/-a: ...... Na misel mi je skoclo da gre avto nazaj v crno barvo......

nekam hitro se ti premišliš o kaki stvari :D :D :D :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 06, 2009 5:51 pm

pinny: Če te moti ne beri teme, moja stvar kaj počnem in kaj bom glede avta, mam čas za razmislek in pač pogledam določene stvari in potem iščem rešitve ;) . Kot sm reku če te moti ne beri teme pa si rešen muk. Itak pa s tvojega žepa ne bo nič šlo . LP

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 7:37 pm

rokbrumen je napisal/-a:pinny: Če te moti ne beri teme, moja stvar kaj počnem in kaj bom glede avta, mam čas za razmislek in pač pogledam določene stvari in potem iščem rešitve ;) . Kot sm reku če te moti ne beri teme pa si rešen muk. Itak pa s tvojega žepa ne bo nič šlo . LP

Pardon izjavi. Ampak tebi možgani laufajo na 200% ;) Brez zamire samo ......... :cry
Drugače pa za moj okus bi pustil belega, je dosti lepši kot črna.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 07, 2009 12:22 am

lancia hf: ko dobim odbiač se bom odloču kak bo :D, najmanj dela je da ostane bela (pela plava) :D in ja men delajo 200% jst mam v momentu 1000idej to je problem :D

Judd.V8
Nov uporabnik

Napisal/-a Judd.V8 Ne nov 08, 2009 6:28 am

Jst pa ti povem, da na začetku nisem pričakoval toliko od projekta, ampak dokler je tvoj avto in dokler gre iz tvojga žepa delaj, kar hočeš. Je pa res, da se počasi usmerjaš v pravo smer...vsaj z moje strani

Pa velik sreče še naprej ;)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne nov 08, 2009 11:51 am

rokbrumen je napisal/-a:No odločitev je padla defenitivno, z avta grejo plastike sm se jih dobesedn naveliču. Mi grejo pošteno na jetra, samo z pragovi nevem kaj naredit če jih dam dol ni ok, če jih pustim gor je skoraj bolše kot brez ker pod njimi je črna barva in pol morm cel avto barvat kar pa defenitivno ne bom. v glavnem zadn in spredn odbijač bota original. zadnjega imam doma od IV-t modela, spredn je naročen in bo v ponedeljek pri meni :). Seveda tudi sprednjo havbo bom malo zmanjšu bad look da bo malo bol civilen . Drugače, sprednje luči bojo ostale, glede zadnjih se še odločam ker originalne so tako grde da jih ne dam gor :roll: . Felge se bojo barvale v popolno črno barvo. To začnem delat na avtu nasledni vikend ko bo lepo nazaj nad 1 bar :) , tako da 2-3dni bo rabu ličar da mi pobarva odbijača in havbo sprednjo, ker jo bom rezu in jo bo treba tudi barvat. Tako da trenutno še iščem rešitev zadnjih luči in pragov, sicer prakovi niso tako slabi samo vseeno se bojim da bojo moteči na avtu.

Evo še slikca sm danes skoču do majstra ko nabavla originalne odbijače :D :

Slika

Tako da to je za 1x to, jst mislim da je defenitivno prava odločitev :D

P.S. Tudi volan se bo menju z sexy športnim MOMO volanom :D

DOKAZ da tud hondaši odrastejo :D Kar tako naprej Rok!

ostali provokatorji pa ne berite teme če vam ni všeč ker samo nabijate poste in smetite forum. 50 strani v dveh mesecih pa sej niste normalni....

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Ne nov 08, 2009 1:20 pm

Samo če ne bi bila honda :lol:

Drugač pa naredi original look in to je to. Brez plastik fantastik scene z ledicami na riti in zajebanim lookom izza volana...

Z originalnim lookom (tukaj se izvzame to, da če nekaj moraš spremeniti, ker zaradi tuninga drugače ne gre) in hitrim avtom boš dokaj neopazen (za policaje) in pa še marsikatero makino boš presenetil na avtobahnu...

Kaj je sedaj z 1.3bara al neki tazga?
Hočmo kakšen movie pospeševanja, najbolje z kakih racelogicom. Samo to je realno...
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Ne nov 08, 2009 4:27 pm

rs2 je napisal/-a:pa še marsikatero makino boš presenetil na avtobahnu...

Za take podvige je super kak yugo z 1.6 mašino od tipota... :twisted:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 08, 2009 7:14 pm

rs2: Evo fešte kakijev je konec :D, zdj pa se Brumen psihično pripravlja na nadalni tunig crx-a :D do konc tedna ga spravim na 1.3bare mgoče kako pikico več bomo vidl kok bo šlo tole :D. Upam da ne bo zapletov :D. Pumpa bencinska je že v Kaniku injektorji tudi, seveda tudi blow off veliko večji in zunanji WG :D. Seveda danes sm mel nasmešek do ušes ko sm zvedu da jutri lahko pridem use iskat :D. Tako da jutri destination Kamnik - kopron, potem nazaj na obalo začet menjavat stvari in pripravit avto za malo lepše konjet kot le teh ušivih 300 :roll: ali 315 sj je useen ..

Yoni:
Ja tut tole sm že slišu :D glede jugota sam ta ubje ne da te jugič prehiti.

Za ostale:
Avto gre v original stanje ne zato ker je vam tako ušeč ampak ker 1. se mi ne da s policaji zajebavat, 2. nočem bit vpadljiv, in seveda manj zračnega upora :D.

Seveda pozimi ne bom kupu honde :D, ampak imam v mislih enga starejšega audija na 4x4 :roll: z bi turbo motorjem :D .. pol pa bo fun :D. Če ga bo možn dobit za normaln keš ga 100%kupim :D. In mislim da potem bom rabu dost pomoči od tebe rs2 :D .

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne nov 08, 2009 7:21 pm

Yagi-san je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Dajem še 1x slike gor:

Slika Slika

Yagi-san

a jih nimaš 266?? od kje zdaj 300-315?

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Ne nov 08, 2009 7:29 pm

266 je moc na kolesih, 300 najbrz na gredi > za moje pojme precej dober izkoristek...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 08, 2009 7:30 pm

damjan: še 10x poglej pod oznako kaj piše Hp ali WHP????? prosim še 10x poglej pa 10ič ko pogledaš še 1x poglej in pol mi odgovori kolko ima avto konjev.

gofra: Bravoooo, en k normalno sledi temi, ki zna vsaj malo prekalkulirat in opazit oznako kaj kje piše, evo še 1x bravo. In ja kr dober izkoristek ni slab bo bolši za kr neki Hp konec tedna.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 08, 2009 7:40 pm

gofra je napisal/-a:266 je moc na kolesih, 300 najbrz na gredi > za moje pojme precej dober izkoristek...

Noja samo potem je oslarija pisati 300 hp, saj se ne vozi po gredeh.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Ne nov 08, 2009 7:41 pm

Moč avtov se itak podaja kot moč na gredi motorja.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 08, 2009 8:24 pm

lancia hf, yoni: Z obema se strinjam zdj eni govorijo o konjih na gredi ker se več konjev sliši :D, eni pa na kolesih.

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost