Evo še slikca sm danes skoču do majstra ko nabavla originalne odbijače

Tako da to je za 1x to, jst mislim da je defenitivno prava odločitev

P.S. Tudi volan se bo menju z sexy športnim MOMO volanom

nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
rokbrumen je napisal/-a:pinny: Če te moti ne beri teme, moja stvar kaj počnem in kaj bom glede avta, mam čas za razmislek in pač pogledam določene stvari in potem iščem rešitve. Kot sm reku če te moti ne beri teme pa si rešen muk. Itak pa s tvojega žepa ne bo nič šlo . LP
rokbrumen je napisal/-a:No odločitev je padla defenitivno, z avta grejo plastike sm se jih dobesedn naveliču. Mi grejo pošteno na jetra, samo z pragovi nevem kaj naredit če jih dam dol ni ok, če jih pustim gor je skoraj bolše kot brez ker pod njimi je črna barva in pol morm cel avto barvat kar pa defenitivno ne bom. v glavnem zadn in spredn odbijač bota original. zadnjega imam doma od IV-t modela, spredn je naročen in bo v ponedeljek pri meni. Seveda tudi sprednjo havbo bom malo zmanjšu bad look da bo malo bol civilen . Drugače, sprednje luči bojo ostale, glede zadnjih se še odločam ker originalne so tako grde da jih ne dam gor
. Felge se bojo barvale v popolno črno barvo. To začnem delat na avtu nasledni vikend ko bo lepo nazaj nad 1 bar
, tako da 2-3dni bo rabu ličar da mi pobarva odbijača in havbo sprednjo, ker jo bom rezu in jo bo treba tudi barvat. Tako da trenutno še iščem rešitev zadnjih luči in pragov, sicer prakovi niso tako slabi samo vseeno se bojim da bojo moteči na avtu.
Evo še slikca sm danes skoču do majstra ko nabavla originalne odbijače:
Tako da to je za 1x to, jst mislim da je defenitivno prava odločitev
P.S. Tudi volan se bo menju z sexy športnim MOMO volanom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost