Dirkalni R5 turbo Maxi so imeli tudi podobno moc. Ce jih uspemo preseci je tole zrelo za rekord.

kopron je napisal/-a:Nismo še rekli zadnje besede, DrSokoDj, torej bo še kaj za "občutiti" .
Tisto je "preteklost" z malo turbinko.
Zdaj se "obnaša" vsaj približno tako kot je treba.
Čeprav zdaj vidim, da je še rezerve, še je rezerve, tako kot je rekel Mičo.
Pri tej turbini je še cca 45 HP rezerve.
Z večjo Turbino pa bi prišli tja blizu 400 HP .
Vendar z1X je to pač to, ... da bo vsaj dalj časa delovalo vseskupaj .
Za vsak dan pa se sedaj vozi na 2,25 Bara. Brez problema .
Mitja pa cilja/teži na 450 HP z večjo Turbino.
Itak pa sem sinoči snel glavo dol, in sedaj bo šla ona ta huuuda gor, kjer bomo takoj dobili onih malih 45 HP . In to bo po moje dovolj . Ker za več bo pa že možen problem za menjalnik. Ali pa tudi ne, ker ni toliko navora , ...
Kakorkoli, sedaj moram iti do Maxsx-a , da prevzamem ono bučo od glave .
Morda že danes .
lp , čaw.
Boštjan + #
Pro_Tuning je napisal/-a:Plan je da se gre do 350KM. Potem bomo pa videli.
Dirkalni R5 turbo Maxi so imeli tudi podobno moc. Ce jih uspemo preseci je tole zrelo za rekord.
Pro_Tuning je napisal/-a:400Nm na 3bar, mogoce 3.2bar. To bi moralo zdrzat. Ce je teh 400Nm na 7100 obratih je to avtomatsko tudi 400KM.
Pro_Tuning je napisal/-a:Ce je bila Petka Turbo Maxi 8V, bomo pa se tukaj poskusili z 8V. Rezerve je se precej.
kopron je napisal/-a:Nismo še rekli zadnje besede, DrSokoDj, torej bo še kaj za "občutiti" .
Tisto je "preteklost" z malo turbinko.
Zdaj se "obnaša" vsaj približno tako kot je treba.
Čeprav zdaj vidim, da je še rezerve, še je rezerve, tako kot je rekel Mičo.
Pri tej turbini je še cca 45 HP rezerve.
Z večjo Turbino pa bi prišli tja blizu 400 HP .
Vendar z1X je to pač to, ... da bo vsaj dalj časa delovalo vseskupaj .
Za vsak dan pa se sedaj vozi na 2,25 Bara. Brez problema .
Mitja pa cilja/teži na 450 HP z večjo Turbino.
Itak pa sem sinoči snel glavo dol, in sedaj bo šla ona ta huuuda gor, kjer bomo takoj dobili onih malih 45 HP . In to bo po moje dovolj . Ker za več bo pa že možen problem za menjalnik. Ali pa tudi ne, ker ni toliko navora , ...
Kakorkoli, sedaj moram iti do Maxsx-a , da prevzamem ono bučo od glave .
Morda že danes .
lp , čaw.
Boštjan + #
Pro_Tuning je napisal/-a:Danes dobili eno 550KM in eno 650KM turbino. Po delih. Iz katerih se bo sestavil poseben T3/T4 hibrid. Prav tako se je nasel dodaten zunanji wastegate. Gremo naprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov