Po prejšnjem filmčku ima več k 10s 0d 100-200 tako da ne pretiravat. Razn če mate vi drugačne ure za merit.Pro_Tuning je napisal/-a:Nobene cevi ni prepihalo nazadnje, ko smo izmerili 315KM
Po stevcu ima 7 sec 100-200. Tretja prestava gre 180km/h.
Avro gre prav lepo, pogljte se enkrat video. Turbina je dovolj majgna, da ni turbo luknje pri prestavljanju.
Cilj je nastopit na King of Europe. Upajmo, da b izdrzal napore. Predvsem menjalnik in polosovine , ko bomo dali gor bolj lepljive gume.
Yoni je napisal/-a:Jeaka je napisal/-a:a vi delate to dyno queen max output of 1.4 8v, ker tole ne bo prou nč uporabno za drag, sploh pa z odmično ki jo nameravate dat notri, bolje bi bilo odšteti malo € in dat notri odmično z specifikacijam za turbo, da se jih kar nekaj dobiti, mam eno doma.
S to odmično se bo use samo še višje prestavilo kar pa nima haska, serijske komponete teh motorjev zdržijo 8000 do 8500 rpm če niso zjahane.
Tega jim ne boš dopovedal... Ta avto se dela za peak power, zato da se bo lahko reklo da ima saxo toliko konjev kot mogoče R5 turbo. Uporabnost takega avta bo pa...no ja...slaba..
zoranwagen je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:Jeaka je napisal/-a:a vi delate to dyno queen max output of 1.4 8v, ker tole ne bo prou nč uporabno za drag, sploh pa z odmično ki jo nameravate dat notri, bolje bi bilo odšteti malo € in dat notri odmično z specifikacijam za turbo, da se jih kar nekaj dobiti, mam eno doma.
S to odmično se bo use samo še višje prestavilo kar pa nima haska, serijske komponete teh motorjev zdržijo 8000 do 8500 rpm če niso zjahane.
Tega jim ne boš dopovedal... Ta avto se dela za peak power, zato da se bo lahko reklo da ima saxo toliko konjev kot mogoče R5 turbo. Uporabnost takega avta bo pa...no ja...slaba..
točno tk
Yoni je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Keri drag avti so pa uporabni .... ne govorim za slo sceno ki ima pač avtov navitih drugi pa skupaj ne dosežejo 300 konjev.... Povsod drugod vem da avte na prikolici pripeljejo in majo največ moči čisto v špici obratov .... nič takega... sama slovenska foušija vas je ...
Kopron pam da greste na king of europe in pokažete kaj dela mali hudiček
Daj ne nakladaj s to fovšijo ker mi gre na kozlanje ko slišim to besedo. Ko nekdo pove neko dejstvo katerega se ne da spodbit se takoj oglasi en pametnjakovič in začne s fovšijo. To je včasih velik problem tega foruma...
Noben dirkalnik nima moči samo in samo v špici. Tak dirkalnik je slab dirkalnik.
Legoless je napisal/-a:Mene pa zanima ali ste kaj rihtali prenose pa menjalnik (nisem bral cele teme)? Ker takšni konji za menjalnik od 1.4 PSA je kar hud napor. Pa že 2.0 menjalniki so bolj kot ne kinderjajček..^^
3 bare, noro.. To bi rad enkrat v živo videl he he..Za 1.4 mlinček kar impresivno..
Lp
lancia hf je napisal/-a:Legoless je napisal/-a:Mene pa zanima ali ste kaj rihtali prenose pa menjalnik (nisem bral cele teme)? Ker takšni konji za menjalnik od 1.4 PSA je kar hud napor. Pa že 2.0 menjalniki so bolj kot ne kinderjajček..^^
3 bare, noro.. To bi rad enkrat v živo videl he he..Za 1.4 mlinček kar impresivno..
Lp
2X saj sem že videl kako blok motorja napihne že pri 2 barih in kako trga menjalnike, vstrajnike in podobne stvari, pa ni bil avtomobil tudi pol toliko predelan. Zato me pa tudi ta proekt kar zanima, kako bo kaj delovalo, ali bo pa spet kašna varianta kot je bilo z Hondo turbo
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Legoless je napisal/-a:Mene pa zanima ali ste kaj rihtali prenose pa menjalnik (nisem bral cele teme)? Ker takšni konji za menjalnik od 1.4 PSA je kar hud napor. Pa že 2.0 menjalniki so bolj kot ne kinderjajček..^^
Lp
2X saj sem že videl kako blok motorja napihne že pri 2 barih in kako trga menjalnike, vstrajnike in podobne stvari, pa ni bil avtomobil tudi pol toliko predelan. Zato me pa tudi ta proekt kar zanima, kako bo kaj delovalo, ali bo pa spet kašna varianta kot je bilo z Hondo turbo
kva pa je vazn kok turbo fila ce pa motor ne more tok zraka pozret.
je enkrat dal video kako mu napihuje cevi,ko da bi en balon napihoval....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov