No evo danes se oglašam nazaj, po počitniškem vikendu v Krškem

spet :P, sm danes zjutri začel počasi delat okoli avta. Roka je precej bolše moč se mi vrača samo tu in tam imam še vedn kako bolečino ki drži pa ne popusti takoj ampak po popoldanskem pregledu pri zdravnici je roka super, gibam z njo že skoraj popolnoma normalno

. Skratka na avtu sm se lotu sprednjega odbijača, zadnjega in havbe. Havbo morm jutri še dokončat in popikat z co2 do konca in pocinkat da ne bo kaj rjavelo. Odbijač je prišel bolše kot sm pričakoval avto je dobil točno tisto obliko kar sm želel od nekdaj. Zd kot sm omenu avto bo v izgledu kot model IVT, sodeč po zgledu havbe zadnjega odbijača, sprednji pa je na pogled podobem mugnu. Zajebavu sm se kr 2 ure z vlakni in smolo da sm utrdil kar sm zrezu zdj je trd ko kamen kar je dobr in nikjer ga ni zvilo. Ima vse linije enake. Jutri morem samo še zunanjo stran obrusit plast krtona dol ker se vedno prime gor(pri meni je to standard

). Zadn odbijač mi je tut uzel kr dobro uro za celega na grobo zbrusit k sreči res da je bil tako slab ga ni blo treba nič kitat le zbrusu sm ga res počasi in pazljivo tako da je pripravlen za fino brušenje in špric kit. Jutri bo tudi havba končana, sprednji odbijač pa bom vidu kako bo šlo ker noč da ga zalomim kje zaradi hitenja ker je res lepo izpadu. Badlook sm za 70% zmanjšu zdj se ga še mal opazi in tako je prav lepo.
Glede pragov, pragi trenutno ostanejo, sicer so od Integre type-r japonski, samo me motijo in če ima kdo kake pragove ko mu stojijo v garaži in bi rad zaslužu kak eur naj samo reče
, rabim nujno!!!Samo prpopajte tukaj sliko da vidim če bojo ok pa se zmenmo.
Luči zadnje bom čaku 3-4 tedne kar je slabo, sprednje bojo pomoje ostale ker niso napačne. Zadnje pa če mi rata notranji krom pobarvat v črno bi tut znale ostat potem ker bi ble veliko bolj okusne. Kar se tiče zunanjosti je to to in sledijo sliKE:
Sprednji odbijač:
Sprednji in zadnji odbijač:
Umesno delo:
Zadnji odbijač:
Ostalo:
Sprednji odbijač pripravlen za brušenje (in odstranitev se zadnje plasti kartona):
To je to jutri mislim da bi mogu od jutra do večera skor use končat in priprvit na barvanje, upam da ne bo problemov z roko, ker danes sm se ustavlu in čaku da neha bolet..
Sreda ali četrtek pa mislim da bom sposobn že zamenjat bencinsko pumpo, zmontirat zunanji wg, injektorje pa se itak zamenja brez problemov. Tako da tale vikend najksaneje nasledni bo avto na 1,3 bare ker več ne rabim in ni 100% da več ne bi motor zdržal vsaj po mojih izračunih kar imam v mašini.
To je to...