Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 12, 2009 4:14 pm

Pusti odbijač tak kot je in daj rajši spodaj podaljšek al pa nekaj. Smernike pa obvezno noter...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 12, 2009 4:16 pm

Yoni: Jst morem use zakrit :? IC, turbino use ker drugače se use vidi kar pa ni zdravo za nase "kolege". Zato ga bom podalsu bo bolse kto da ce limam neke podlaške gor ..in seveda spet plastika potem... raje ga podlašam še vedn zgleda le original in je ..sicer bo podben mugnu ampak se vedn original ;)

In se tok luknje more bit da mi hladi cel IC, ker zdj je pol prekritega ker je tako kratek dobijač in to je velik problem zame.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 12, 2009 4:34 pm

Daj gor odbijaš ki je čimbolj podoben tistem od iVT-ja. S tistim boš najmanj vpadljiv.

Glede intercoolerja... Rabiš čimdaljši in čimbolj nizek IC. Potem pa še 1 roko mat črne barve pokadiš čez pa je...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 13, 2009 12:31 am

Yoni: Ja sj IC je ze zdj crn =)

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Pe nov 13, 2009 10:08 am

od renault laguna mk1 paše lepo podaljšek gor

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 13, 2009 11:11 am

Kukec: Beri: Moj IC je pol prekrit in morem povečat sredinsko luknjo za dotok zraka!! In ne mislim met nekih podalškov na avtu ker pol je bolše da ostane kot je. Ker je IC prekrit mam vstopni zrak lahko v visjih stopinjah kot ga imam sedaj, zato morem original dobijač podlašat da nardim zračnost kot je bila prej. Plus tega pripomore se za hladilnik vode. Do sedaj nism mel problemov s kakim pregrevanjem ali kar koli ker je bla zračnost super in tudi sedaj ne mislim.

Drugace hvala za info samo res morm povečat vhod zraka ker ni vredu., kaj pa proagovi tele niso od crx-a slucajno ves od katerga avta so?? LP

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Pe nov 13, 2009 11:26 am

pragovi pa so orginal od 6.gen torej 96-00 civica

ČP

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 13, 2009 11:27 am

Hvala za info.

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Ne nov 15, 2009 5:28 pm

Kako kaj napreduje Honda? A je že s popolno močjo in obliko? :)
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 15, 2009 7:52 pm

Ja v garaži čaka :D, hehehe zdravim si roko ko sm mel operacijo, samo je že ful bolše gibam že normalno tko da jutri bojo zvečer prvi updejti glede izgleda kako bo ratovalo vse skupaj :P, tako da danes še počivam :P

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Po nov 16, 2009 5:24 pm

Tako ja, zdravje je na 1. mestu. Me pa veseli da si boljše ;)

Ampak ziher ti ni lahko gledat kako mora avto čakat da ga dokončaš :P Meni je za mojega že groza.

Okei, dost čveka. Zdaj še samo čakam na slikice in posnetke...enkrat drugo leto pa še v živo ;) upam vsaj. Naj ti jo res uspe lepo zrihtat :twisted:
Lp.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 16, 2009 7:43 pm

No evo danes se oglašam nazaj, po počitniškem vikendu v Krškem :D spet :P, sm danes zjutri začel počasi delat okoli avta. Roka je precej bolše moč se mi vrača samo tu in tam imam še vedn kako bolečino ki drži pa ne popusti takoj ampak po popoldanskem pregledu pri zdravnici je roka super, gibam z njo že skoraj popolnoma normalno :). Skratka na avtu sm se lotu sprednjega odbijača, zadnjega in havbe. Havbo morm jutri še dokončat in popikat z co2 do konca in pocinkat da ne bo kaj rjavelo. Odbijač je prišel bolše kot sm pričakoval avto je dobil točno tisto obliko kar sm želel od nekdaj. Zd kot sm omenu avto bo v izgledu kot model IVT, sodeč po zgledu havbe zadnjega odbijača, sprednji pa je na pogled podobem mugnu. Zajebavu sm se kr 2 ure z vlakni in smolo da sm utrdil kar sm zrezu zdj je trd ko kamen kar je dobr in nikjer ga ni zvilo. Ima vse linije enake. Jutri morem samo še zunanjo stran obrusit plast krtona dol ker se vedno prime gor(pri meni je to standard :D ). Zadn odbijač mi je tut uzel kr dobro uro za celega na grobo zbrusit k sreči res da je bil tako slab ga ni blo treba nič kitat le zbrusu sm ga res počasi in pazljivo tako da je pripravlen za fino brušenje in špric kit. Jutri bo tudi havba končana, sprednji odbijač pa bom vidu kako bo šlo ker noč da ga zalomim kje zaradi hitenja ker je res lepo izpadu. Badlook sm za 70% zmanjšu zdj se ga še mal opazi in tako je prav lepo.

Glede pragov, pragi trenutno ostanejo, sicer so od Integre type-r japonski, samo me motijo in če ima kdo kake pragove ko mu stojijo v garaži in bi rad zaslužu kak eur naj samo reče :D, rabim nujno!!!Samo prpopajte tukaj sliko da vidim če bojo ok pa se zmenmo.

Luči zadnje bom čaku 3-4 tedne kar je slabo, sprednje bojo pomoje ostale ker niso napačne. Zadnje pa če mi rata notranji krom pobarvat v črno bi tut znale ostat potem ker bi ble veliko bolj okusne. Kar se tiče zunanjosti je to to in sledijo sliKE:

Sprednji odbijač:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Sprednji in zadnji odbijač:

Slika

Umesno delo:

Slika
Slika

Zadnji odbijač:

Slika
Slika
Slika

Ostalo:
Slika
Slika

Sprednji odbijač pripravlen za brušenje (in odstranitev se zadnje plasti kartona):

Slika
Slika

To je to jutri mislim da bi mogu od jutra do večera skor use končat in priprvit na barvanje, upam da ne bo problemov z roko, ker danes sm se ustavlu in čaku da neha bolet..

Sreda ali četrtek pa mislim da bom sposobn že zamenjat bencinsko pumpo, zmontirat zunanji wg, injektorje pa se itak zamenja brez problemov. Tako da tale vikend najksaneje nasledni bo avto na 1,3 bare ker več ne rabim in ni 100% da več ne bi motor zdržal vsaj po mojih izračunih kar imam v mašini.

To je to...

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po nov 16, 2009 7:50 pm

super zgleda komi čakam da dokončaš,pobarvaš pa da vidmo to na avtono :twisted:
VW golf IV

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po nov 16, 2009 7:53 pm

pomoje greš v pravo smer :tomidelej:

p.s.: prage pa čimprej zamenjat ali pa usaj malo predelat :P ..če že spredn odbijač predeluješ :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 16, 2009 7:55 pm

Pragovi me že srat stiskajo :D ... brez njih ne morem bit ne bi cool zgledal s takimi ne morem bit :P, torej rabim ene prage jih ima kdo doma?????Samo da so cool pa juh naflikam na te gor jih na vrhu odrezem druge gor in to je to..al pa kak bi lahk te naredu da neb mel full dela z njimi..?

Avto tut sam mislim da bo zelo zanimiv ratu ko bo pobarvan.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 16, 2009 8:20 pm

jst mam ene ti jih dam za 10€ so ble pa na puntotu. bi moru poisakt slike
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po nov 16, 2009 8:20 pm

zakaj ic tko postran stoji?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 16, 2009 8:28 pm

_B3yBo_: Dj najdi magari fotko na netu kak zgledajo samo po obliki, pa jih pridm iskat...ker te res nevem mi ne grejo mi pokvari videz avta.

Abbe: Ja ic je postran trenutno da sm nastvau odbijač ker me je mal motu...zdj je nazaj ravn in odbijač se lepo usede gor.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 16, 2009 8:39 pm

ti jutr dam slike ko se mi bo dal drug komp przgt
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 16, 2009 8:47 pm