lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Legoless je napisal/-a:Mene pa zanima ali ste kaj rihtali prenose pa menjalnik (nisem bral cele teme)? Ker takšni konji za menjalnik od 1.4 PSA je kar hud napor. Pa že 2.0 menjalniki so bolj kot ne kinderjajček..^^
3 bare, noro.. To bi rad enkrat v živo videl he he..Za 1.4 mlinček kar impresivno..
Lp
2X saj sem že videl kako blok motorja napihne že pri 2 barih in kako trga menjalnike, vstrajnike in podobne stvari, pa ni bil avtomobil tudi pol toliko predelan. Zato me pa tudi ta proekt kar zanima, kako bo kaj delovalo, ali bo pa spet kašna varianta kot je bilo z Hondo turbo
kva pa je vazn kok turbo fila ce pa motor ne more tok zraka pozret.
je enkrat dal video kako mu napihuje cevi,ko da bi en balon napihoval....
Če da pa cevi mošnejče ti pa, ali glavo, ali pa blok motorja napihne. Ma gdaj bo ljudem jasno, da v pol litrško pločevinko še noben majster ni spravil liter piva, pa magari naj bo jeklena.
tocn tko in je cist nepotrebno it na 3 bare ce iosto dosezejo z 2.bi se lah na kj druzga osredotocili.
p.s. pa da nau kdo zj zacel s fousijo pa da naj jaz pokazem kaj sm skp spravu.to kar ste naredil je impresivno.po posnetkih sodec gre super,sam vseeno mal pretiravate s tem pritiskom.