Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če nov 19, 2009 6:43 pm

mene bega samo: prevelika odptina sprednjega odbijača glede na ostalo, a lonec od izpuha gleda tko ven kot na sliki :idea: , pa pragovi bi vzel tiste druge, saj praviš da imaš denar, so bolj cleen :lol: , itak je pa tvoj avto tko da...zdej ni riž, bo pa rajž :lol: mal heca, skor mi je bil prej bolj všečen
lp,a.

p.s. tud sam imam doma še eno toyoto, ki je mnogim med drugim tudi riž :lol:
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
mr.moto
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mr.moto Če nov 19, 2009 8:02 pm

Pohvale za trud, ki ga vlagaš v ta avto. Glede na to, da se pričakuje dosti od tega avta bi ti svetoval sledeče:
- Prednji odbijač poskušaj naredit na novo. Mislim, da ne potrebuješ tako velike reže, glede na velikost IC-ja in hladilnika.
- Izpuh poskušaj zamenjat s kakšnim bolj diskretnim.
- Gelde pragov pa le 2x premisli. Tisti, ki ti jih ponuja ezzy, bi se dost bolj uskladili z linijo avta.

Kakorkoli, fajn rihtaj še naprej!

LP
Zadnjič spremenil mr.moto, dne Če nov 19, 2009 8:04 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 19, 2009 8:02 pm

No da vam se 1x povem usem da to ni nic narjen do konca to sm sliku sam da vidim kako no kaj gor blo.Prosim berte vse kar napisem ker se mi ne da 100x pisat kaj pa kako...spredn odbijac sploh koncan ni!!nitti na pol.in zdj cudn visi ker ni nasraufan tut havba ne ker sm samo gor polozo!!!!tko da ko bo narjen in pobarvan pol bomo govoril kaj je jn kaj ni:)..ok?

TOYOTA: Ja sj moj avto je tko narjen da sperdn in zadn odbijac samo nazaj gor dam:)..havba pa tako ali tako je bolse kot prej.tako da mam lahk oba stila rice un tko racing normal look...
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če nov 19, 2009 8:14 pm

nevem kaj se teb dogaja v galavi pa kako se obracas.
ampak k si kupu odbijaca sm si reku evo pa ga je srecala pamet,bo avto postavu v stock look in bo super.
poj si pa zacel neki tm rezat odbijac kao zarad ic-ja(pr 100kmh+ pride zrak povsod,tko da tut ce se neb vidl polovice ic-ja bi ga zadovoljivo hladil)
poj k sm pa se izpuh vidu k je tak k je sm pa reku neki mu dogaja.
na konc sm dognal,da hondas ostane hondas,pa rizar ostane rizar.
p.s. itak avto delas zase vazn da je teb usec,sam ce bi bil stock,pa s kakim diskretnim izpuhom bi avto bil bomaba,tole je pa res bl tko tko
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 19, 2009 8:48 pm

Tega da je odbijač kot plug ne boš popravil z nobeno barvo. Sorry.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če nov 19, 2009 8:53 pm

Rok mislim da me že pošteno prehitevaš s kitom in barvo, stem da je moj avtomobil opravičeno dobil toliko kita in barve saj je bil 10x+ razbit, (parkrat totalka) tvoj pa samo z dneva v dan spremenjen videz ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 20, 2009 12:14 am

lancia hf: Se zgodi :P , hehe ne ne kitanje tolko da se tut tolko zbrusi da dobim ravnino, ni da use ostaja gor ;). Drugače ko bo vse pobarvan in nameščen potem djmo komentirat kaj bo in kako . Do takrat je vse brezveze...spredj zgleda kot plug zato ker je branik samo gor dan nic nasraufan itd.. ker visi gor..sm ga na hitro dal gor to zdj pišem 4ič in upam da zadnjič.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 20, 2009 9:15 am

Ja se da ampak me je sam zanimal kako zgleda ostalo in sm se sprednga dal....ker e itak ostaju spric kit..nc ne skodi ce je ze gor

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Pe nov 20, 2009 9:34 am

zdle si ga pa gadno usral,se slabs je k prej z sminko.kr nek mesanca odpadnih odbijacev.ce si se lotu ze neki pacat.bi saj mugen kopije odbijacev vzel.pa bi blo ne pa tale kinder kombinacija :? :?

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Pe nov 20, 2009 10:45 am

rover416 je napisal/-a:zdle si ga pa gadno usral,se slabs je k prej z sminko.kr nek mesanca odpadnih odbijacev.ce si se lotu ze neki pacat.bi saj mugen kopije odbijacev vzel.pa bi blo ne pa tale kinder kombinacija :? :?

se strinjam, škoda... pomoje boš že spomladi iskal mugen sprednji odbijač+pragove+jdm platišča :twisted:
EJ6

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 20, 2009 1:33 pm

Dvomim da bom se kaj iskal :) ..no sj avto sm tako naredu da lahko odbijaca rizarska nazaj gor dam :)..pragi pa so itak kr cool tak da to ne igra vloge :) ..avto je lahk v 30min nazaj kot je bil :) ...samo pragi so skor dokoncani sam se zbrusit treba :) .Tako da ce mi neb blo cool je se vedn pot nazaj. Bom vidu ko bo pobarvan use in na avtu.Itak sm skot konc :) ,vazn mi je da turbo dela jn avto gre pa magari se brez odbijacev vozim :D sam da gre pa tut ce vse odpade z avta

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe nov 20, 2009 3:16 pm

abbe je napisal/-a:nevem kaj se teb dogaja v galavi pa kako se obracas.
ampak k si kupu odbijaca sm si reku evo pa ga je srecala pamet,bo avto postavu v stock look in bo super.
poj si pa zacel neki tm rezat odbijac kao zarad ic-ja(pr 100kmh+ pride zrak povsod,tko da tut ce se neb vidl polovice ic-ja bi ga zadovoljivo hladil)
poj k sm pa se izpuh vidu k je tak k je sm pa reku neki mu dogaja.
na konc sm dognal,da hondas ostane hondas,pa rizar ostane rizar.
p.s. itak avto delas zase vazn da je teb usec,sam ce bi bil stock,pa s kakim diskretnim izpuhom bi avto bil bomaba,tole je pa res bl tko tko

Se tudi vidi po njegovem podpisu (F**K JDM).
Dej escape registriraj se na jdm.si pa si malo poglej pod galerije v katero smer se rihta avto in kaj na koncu pride.
Zadnjič spremenil nevermind, dne Pe nov 20, 2009 8:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Pe nov 20, 2009 6:31 pm

Men se zdi, da ti avto rihtaš sam zato, da se lahk po forumih kurčiš... :roll:
Vsak dan spremeniš mišljenje...

enkrat riž, vedno riž...

over&out

Lp,

Roady
Slika

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe nov 20, 2009 7:21 pm

avto je bomba 8)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 21, 2009 12:54 am

Hehehe ...zanimivi komentarji...bomo dalje debatiral ko bo pobarvan in na avtu sestavljen ;) . Do takrat prosim mir.

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ So nov 21, 2009 7:23 pm

LOL....človek včasih ne razume takih "predelav" zunanjosti....moj nasvet....Daj avto v stock odbijače pa cel avto bela barva...brez nalepk brez napisov.....zadnje luči temno..sprednje luči temno....ČRNE letvice...pa boš potem videl odziv kaj je to estetstki avto....ker sej verjamm, da je blo veliko truda vloženega v kitanje in brušenje....ampak linije pragov in zadnjega odbijača, ko bo kasneje vse v 0 namontirano bo prišlo naravnost smešno...sprednji odbijač pa raje ne bom komentiral....

Če že delaš avto "clean" potem ti svetujem, da se držiš tega pri celotnem avtomobilu....ne pa daješ zraven agresivne pragove itd itd....

Pohvale za trud.

Lp Miha

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 21, 2009 8:57 pm

Evo bencinska pumpa zamenjana, zunanji WG že nameščen in povezan(delujoč), odbijača in pragovi ter havba pa tudi skoraj dokončno konec. Spredn odbijač mam še eno pikico za končat drugače je lepo ravne linije povsod dobil, havbo sm tut malo badlook obdelu je mal bol zaobljen. Vse skupaj je blo slikan ko se je špric kit sušil, tako da mogoče na kaki fotki mal čudn zgleda ampak zato ker je na pol suho blo use..

Odbijač z mrežico nameščeno :

Slika
Slika

Ostalo:

Slika
Slika
Slika
Slika

WG in pumpa (majhna je original) :

Slika
Slika

Upam da tokrat bo pumpa zdržala ko se bo odprlo na 1.3 bara, Wg deluje sm danes sprobu brez vsega na avtu se zapelat na hitro :D. V petek se dela elektronika za 1.3 bar, tako da v petek zjutri še zmontiram injektorje večje in to je to. Sm posnel še sound CRX-E v protem teku:

Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So nov 21, 2009 9:06 pm

Fakmater kaki odbijač :shock: No pa sej je tvoj avto.....
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov