Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So nov 21, 2009 9:09 pm

s kitanjem se pa nisi ravno potrudil....daj vsaj tisti 2 luknji pokitaj, če že nekaj delaš :)
drugače pa ni po mojem okusu, cenim pa trud. Pa uspešen zaključek projekta!

lp
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 21, 2009 9:17 pm

airmike je napisal/-a:Fakmater

Ta je dobra :lol: hehe jah sj če ne bo cool na avtu bo nazaj riž pa me boli k*** za vse skupaj glavn da turbo dela in da vleče avto v vseh prstavah enako :D , k sreči je vse tko narjen da samo original dol poberem pa une gor dam :D . 10min dela ;)

GiGi1985: Jah zaključek bo v petek ko bo avto na pravem tlaku... in s tem zaklučujem potem tudi to temo samo objavu bom še konje in potem mislim da me več ne bo slišat po forumih. Bote mel mir..
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So nov 21, 2009 9:27 pm

rokbrumen je napisal/-a:mislim da me več ne bo slišat po forumih. Bote mel mir..

Zakaj je to tak težko verjet :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 21, 2009 9:35 pm

Kr vrjami ket sm utrujen tega avta...drugih ne mislim v take skrajnosti...bojo kr original bli heh

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 22, 2009 7:56 pm

No stvari so pobarvane umes je blo neki zapeltov, ker je na enkrat med barvanjem zašteku kompresor in mi v šusu zalil barvo po odbijaču tko da sm se tok zadru od jeze notr da me grlo še zdj boli in usi so prletel v komoro gledat kaj je narobe :D tko da evo za 50eur dobiš dodatn del kot če bi pr kerm dal 90 za komoro ali je takaa usoda da danes ni avto končan. Tako da sm pol kasneje mogu brusit s papirjem 1000na vodo da sm zgladil lepo in seveda še 1x barval, tako da potem sn končal še z perlo in jutri zjutri še z lakom ker sm bil preveč slabe volje zaradi kompresorja da bi dokončal danes. Jutri bojo slike upam da popoldne kako je vse nastalo, za zdj brez lahak je use lepo zgledal brez napakic... ali kar koli tko, da mislim da neki pa le bo dobrga z vsega skupaj :lol: :lol:

P.S. Ravinine sm povsod lepo ujel tko da ni nobenih vijugic :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 22, 2009 8:10 pm

Ja saj ni čudno da je kompresor pregorel, saj ti laufa več ur kot pa pri kašnem priznanem avtoličarju ;) Drugače pa upam, če že mora biti tista brezvezna ogromna odprtina na odbijaču, da boš vsaj kašno mrežico gor dal, da ne bo izgledal kot kašen star yugoslovanski FAP :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 22, 2009 8:14 pm

Sj so slike na prejsni strani z mrežo :D mreža bo itak če ne se IC vidi in pol bojo plavi še bol veseli ko me vidijo :D

to sm že ucer nalimu :

Odbijač z mrežico nameščeno :

Slika
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Ne nov 22, 2009 8:20 pm

meni je pa kar ušeč tale odbijač,bo kar lepo izpadlo. . . sicer mi pa predelava avtomobila ni preveč ušeč (zadnje luči lexus me motijo,pa notranjost mi tudi ni preveč ušeč le sedeže imaš lepe če se prou spomnm

lp

Uporabniški avatar
rokc
Nov uporabnik

Napisal/-a rokc Ne nov 22, 2009 8:28 pm

No sej ni tku slabu... mal velika odprtina ampk je kar vredu... Upam da bo bolš izpadlu vse skupej kot prej... ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 22, 2009 8:33 pm

qsho01: Ja notranjost imam original, mislim sedeži so na novo oblečeni od IVT modela drugače pa notranjost je kot je...nič posebnga..

rokc:
ja ko bo na avtu v barvi avta bo druga pesem... jutri bojo razultati :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 22, 2009 8:43 pm

:oops: šele zdaj opazil da so že bile mrežice gor. Samo lahko bi dal kaj bolj konkretnega gor, ne pa kot mrežica za komarnike na oknih. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 22, 2009 9:20 pm

Pa sj ni za komarnike :P tale je kot jo vsi uporabljajo več ali manj :) . Za komarnike je una full grda. Ta je cool :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po nov 23, 2009 8:24 am

rokc je napisal/-a:No sej ni tku slabu... mal velika odprtina ampk je kar vredu... Upam da bo bolš izpadlu vse skupej kot prej... ;)

Odprtina je še premajhna, glede na to, da je treba ohladiti navit motor.

lp + #

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 1:57 pm

Če bi večjo naredu nebi blo cool bi res svinsko zgledal tko kot je je superca, stvari so že končane do jutri more use stat lepo je polakiran in ni blo več kakih zalivalnih presenečenj :D.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Po nov 23, 2009 2:02 pm

Sorry ampak to je pa res pravi plug, tam ko si štukal zraven si pokvaril celotno linijo/okroglino, ker si vse naredil preveč ravno :?
Zadnjič spremenil Kovcek, dne Po nov 23, 2009 2:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 2:07 pm

Pa bomo vidl kako bo zgledal kob o na avtu zdj ko je pobarvan in lakiran ....upam da bo cool... če ne še vedn lahk nabavim še en odbijač in mugen podalšek gor(ga imam doma) in to je to :P

Uporabniški avatar
sharp
Nov uporabnik

Napisal/-a sharp Po nov 23, 2009 2:35 pm

A je wastegate speljan v izpuh al je kr prosto v zrak?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 3:03 pm

V zrak in je zanimiv zvok ko začne wg spuščat vn hehe sicer je speljan spodi carterja... tako da ni da bi kam pihal kamor nebi smelo ;) zakaj?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 4:42 pm

No danes po lakiranju sm se spravu še oprat avto da bo jutri pripravlena za montažo. Lepa in čista nor in vni. Slikce sm še naredu v notranjosti z drugim volanom :) .

Še ena slika ko je še razstavlena s strani in brez pragov zgleda kr huda 8)

Slika

Inside of my baby girl:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

In še na hitro motorni prostor z WG zmontiranim ...je glih prostora še blo za njega :lol: :

Slika

Še slike na hitro kako je zgledala :

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

to je to ... še malo pa se poslovimo od te teme mislim da v petek samo še objavim moč avta kolko bo na 1.3 bara in jutri fotke kako vse skupaj zgleda in potem bom zahtevu mirn zaklep teme.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po nov 23, 2009 4:45 pm

lušno je zdele s tem volanom :shock: :tomidelej:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov