s.Hio je napisal/-a:v bistvu je zelo podoben temu, razlika pa je da ima namesto ene precke dvojno. Montirat ga mislim do 19.junija, ce bo dnar in cas, ker je treba it avto predstavit v ajdovscino.
ej ma da dava oba avto v grosuplje!!
rastavit

_VeNoM_ je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:v bistvu je zelo podoben temu, razlika pa je da ima namesto ene precke dvojno. Montirat ga mislim do 19.junija, ce bo dnar in cas, ker je treba it avto predstavit v ajdovscino.
ej ma da dava oba avto v grosuplje!!
rastavit![]()
jst mislim :P
s.Hio je napisal/-a:imam jaz flexarca in ti resim takoj problem.
Drugace pa si zajebal, ker nimas glx in minas odpiranja od znoter kot ma jaz,![]()
ali si ti mislil vlecno kljuko?
kaj bos svasal ali bos naredil cez iz poliestra (lazje ce znas)
_VeNoM_ je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:imam jaz flexarca in ti resim takoj problem.
Drugace pa si zajebal, ker nimas glx in minas odpiranja od znoter kot ma jaz,![]()
zadi kluko ne spredi!!
jah odrezu jo bom mogoče moram mal prečikerat pa bo!
s.Hio je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:imam jaz flexarca in ti resim takoj problem.
zadi kluko ne spredi!!
Pa katero kljuko bos ti rezal? Za odpuranje vrat, za prikolico, za vleko pokvarjenega avta? Ne stekam cisto
_VeNoM_ je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:imam jaz flexarca in ti resim takoj problem.
zadi kluko ne spredi!!
Pa katero kljuko bos ti rezal? Za odpuranje vrat, za prikolico, za vleko pokvarjenega avta? Ne stekam cisto
vleko pokvarjenega avta!!
jah vlečne kluke nimam!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov