AS_ je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
Glede turbine so jo pa hotl dat od alfe, samo je poj kupu Hondo.
Vse se da in če mas srečo ti sploh nebo nič crknilo, ker to je ax
ja res je. poznam tega tipa. a si pozabil povedat, da te je na dragu zadej pustil?
![]()
V glavnem. Tip je v AX-a 1.1i dal cip od fiat tipo 2.0 16v. konjev ni sel nikoli merit, vendar se je avtu res strgalo. Pri drag racih ga je dobesedno odstrelilo na ciljno crto in je za seboj pustil od fiat tipo 1.9D do audi 2.5E. Za seboj je pustil tudi mene z mojo daewoo nubiro 1.6 16v![]()
AS_ je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
ja res je. poznam tega tipa. a si pozabil povedat, da te je na dragu zadej pustil?
![]()
V glavnem. Tip je v AX-a 1.1i dal cip od fiat tipo 2.0 16v. konjev ni sel nikoli merit, vendar se je avtu res strgalo. Pri drag racih ga je dobesedno odstrelilo na ciljno crto in je za seboj pustil od fiat tipo 1.9D do audi 2.5E. Za seboj je pustil tudi mene z mojo daewoo nubiro 1.6 16v![]()
AXioN je napisal/-a:AS_ je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
![]()
Btw: sem biu zraven ko se je to dogajal, mal FEJST si tole napihnu: Audi100(mkI) 2.0 115km, je res mogu mal pohodt gas da mu ni ušel, sigurn pa ni nascal audija
2.5(stupid!) drugače je pa res da je nascal bmw 328coupe-ja (letnik?02-04), ko je mu vklopljena una j***a prot spodrsavanju.. K so se mu VSI smejal, v naslednjo je izklopu zadevico in še gladko mimo unga BogeGa ax-a, pr katermu si se vprašal al zakoni fizike delujejo?? Drugače pa je bil tist ax tak, da se jst osebno z njim ne bi upal vozt, grem raj peš, pa dobr da se modelu nč ni nardil..
lp
AXioN je napisal/-a:Nevem kako je prišlo fantom na pamet, da so se spravli dajat noter čip od tipota, ker možnost da paše je bla tm nek 1prot1000.. Ampak je pač pasal in zadeva je kr letela za 1.1motor![]()
Jst osebno nisem in nisem mogu verjet, da je kj tacga možno, ko sm pa na lastne oči vidu ko je 328coupe v 1em dragu zad ostal, ja toj blo pa konc
![]()
![]()
Drugače če ma pa komp iste konektorje, ne bi čist točn vedu, ampak ma zgleda zelo podobne..![]()
lp
badger je napisal/-a:Ja res dva bara mu polni! Zdaj delava na mojmu GT-ju!
Ful zanimiv, da je imel prej na 1.1 motorju in je trgal skor tok kot na 1.4 razen navora. Drgac pa že z 1.1motorjem AX vs. CRX 1.6 vti pa neki izpuh predelan pa filtri nimam honda nobenih pogojev!![]()
![]()
![]()
Turbo je zakon!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov