Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr jan 11, 2006 10:25 pm

OPROSTITE IZJAVI ampak ti pa si za luno

badger
Nov uporabnik

Napisal/-a badger Če jan 12, 2006 8:49 pm

Danes sem se peljal z tistim belim AX turbo,ki je imel okol 14s u slovenj gradcu. Tud jst bom zacel delat na nečim takim!
Avto trga u ibr sam spero bi moral imeti, ker leti vse po svoje! Je pa hudoooo! :twisted:

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če jan 12, 2006 9:33 pm

AS_ je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su
Glede turbine so jo pa hotl dat od alfe, samo je poj kupu Hondo.
Vse se da in če mas srečo ti sploh nebo nič crknilo, ker to je ax :D

ja res je. poznam tega tipa :D . a si pozabil povedat, da te je na dragu zadej pustil? :lol:
V glavnem. Tip je v AX-a 1.1i dal cip od fiat tipo 2.0 16v. konjev ni sel nikoli merit, vendar se je avtu res strgalo. Pri drag racih ga je dobesedno odstrelilo na ciljno crto in je za seboj pustil od fiat tipo 1.9D do audi 2.5E. Za seboj je pustil tudi mene z mojo daewoo nubiro 1.6 16v :D

Btw: sem biu zraven ko se je to dogajal, mal FEJST si tole napihnu: Audi100(mkI) 2.0 115km, je res mogu mal pohodt gas da mu ni ušel, sigurn pa ni nascal audija 2.5(stupid! ;) ) drugače je pa res da je nascal bmw 328coupe-ja (letnik?02-04), ko je mu vklopljena una j***a prot spodrsavanju.. K so se mu VSI smejal, v naslednjo je izklopu zadevico in še gladko mimo unga BogeGa ax-a, pr katermu si se vprašal al zakoni fizike delujejo?? Drugače pa je bil tist ax tak, da se jst osebno z njim ne bi upal vozt, grem raj peš, pa dobr da se modelu nč ni nardil..
lp

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Če jan 12, 2006 9:34 pm

AS_ je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:menjaj samo čip, daj ga gor od druzga avta, to je moj frend naredu, se je avtu kr strgal.
190km/h je su

ja res je. poznam tega tipa :D . a si pozabil povedat, da te je na dragu zadej pustil? :lol:
V glavnem. Tip je v AX-a 1.1i dal cip od fiat tipo 2.0 16v. konjev ni sel nikoli merit, vendar se je avtu res strgalo. Pri drag racih ga je dobesedno odstrelilo na ciljno crto in je za seboj pustil od fiat tipo 1.9D do audi 2.5E. Za seboj je pustil tudi mene z mojo daewoo nubiro 1.6 16v :D

Btw: sem biu zraven ko se je to dogajal, mal FEJST si tole napihnu: Audi100(mkI) 2.0 115km, je res mogu mal pohodt gas da mu ni ušel, sigurn pa ni nascal audija 2.5(stupid! ;) ) drugače je pa res da je nascal bmw 328coupe-ja (letnik?02-04), ko je mu vklopljena una j***a prot spodrsavanju.. K so se mu VSI smejal, v naslednjo je izklopu zadevico in še gladko mimo unga BogeGa ax-a, pr katermu si se vprašal al zakoni fizike delujejo?? Drugače pa je bil tist ax tak, da se jst osebno z njim ne bi upal vozt, grem raj peš, pa dobr da se modelu nč ni nardil..
lp

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če jan 12, 2006 10:23 pm

badger je napisal/-a:Danes sem se peljal z tistim belim AX turbo,ki je imel okol 14s u slovenj gradcu. Tud jst bom zacel delat na nečim takim!
Avto trga u ibr sam spero bi moral imeti, ker leti vse po svoje! Je pa hudoooo! :twisted:

jao a res???? al se zezaš?? :?: :?: :idea:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe jan 13, 2006 12:38 am

AXioN je napisal/-a:
AS_ je napisal/-a:
190km/h je su

Btw: sem biu zraven ko se je to dogajal, mal FEJST si tole napihnu: Audi100(mkI) 2.0 115km, je res mogu mal pohodt gas da mu ni ušel, sigurn pa ni nascal audija
2.5(stupid! ;) ) drugače je pa res da je nascal bmw 328coupe-ja (letnik?02-04), ko je mu vklopljena una j***a prot spodrsavanju.. K so se mu VSI smejal, v naslednjo je izklopu zadevico in še gladko mimo unga BogeGa ax-a, pr katermu si se vprašal al zakoni fizike delujejo?? Drugače pa je bil tist ax tak, da se jst osebno z njim ne bi upal vozt, grem raj peš, pa dobr da se modelu nč ni nardil..
lp

ne se mi smejat... sam a ma komp iste konektorje pri ax 1.1 in pri tipotu 2.0?
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Pe jan 13, 2006 1:30 pm

Nevem kako je prišlo fantom na pamet, da so se spravli dajat noter čip od tipota, ker možnost da paše je bla tm nek 1prot1000.. Ampak je pač pasal in zadeva je kr letela za 1.1motor :] ;) Jst osebno nisem in nisem mogu verjet, da je kj tacga možno, ko sm pa na lastne oči vidu ko je 328coupe v 1em dragu zad ostal, ja toj blo pa konc :bow :rofl
Drugače če ma pa komp iste konektorje, ne bi čist točn vedu, ampak ma zgleda zelo podobne.. :)
lp

badger
Nov uporabnik

Napisal/-a badger Sr jan 18, 2006 9:15 pm

Avto je zlo živ!!! :o
Ma 1.4 motor pa turbo k polni z dvemi bari. Prej je mel 1.1 motor pa pravi,da je sel tist tud dobr!!

Sem že začel z iskanjem delov! Če ma kdo kakšno turbinco pa interkuler, pa pumpo (zunanjo)....

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če jan 19, 2006 9:16 pm

AXioN je napisal/-a:Nevem kako je prišlo fantom na pamet, da so se spravli dajat noter čip od tipota, ker možnost da paše je bla tm nek 1prot1000.. Ampak je pač pasal in zadeva je kr letela za 1.1motor :] ;) Jst osebno nisem in nisem mogu verjet, da je kj tacga možno, ko sm pa na lastne oči vidu ko je 328coupe v 1em dragu zad ostal, ja toj blo pa konc :bow :rofl
Drugače če ma pa komp iste konektorje, ne bi čist točn vedu, ampak ma zgleda zelo podobne.. :)
lp

DSC sem pozabil izklopit, no tko smesno za crknit pa tut ni. Mejhn pa je :D
Kot raketa ni sel, je biv pa konkurent avtom tam okoli 100KM
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Če jan 19, 2006 10:06 pm

Em...turbina mu polni z 2 bari :D ??A si ti resen?

badger
Nov uporabnik

Napisal/-a badger Ne jan 22, 2006 3:45 pm

Ja res dva bara mu polni! Zdaj delava na mojmu GT-ju!
Ful zanimiv, da je imel prej na 1.1 motorju in je trgal skor tok kot na 1.4 razen navora. Drgac pa že z 1.1motorjem AX vs. CRX 1.6 vti pa neki izpuh predelan pa filtri nimam honda nobenih pogojev! :lol: :lol: :lol:
Turbo je zakon!

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Po jan 23, 2006 2:05 pm

badger je napisal/-a:Ja res dva bara mu polni! Zdaj delava na mojmu GT-ju!
Ful zanimiv, da je imel prej na 1.1 motorju in je trgal skor tok kot na 1.4 razen navora. Drgac pa že z 1.1motorjem AX vs. CRX 1.6 vti pa neki izpuh predelan pa filtri nimam honda nobenih pogojev! :lol: :lol: :lol:
Turbo je zakon!

hja Turbo je res zakon.....sam mašina pol tut kmalu crkne če skos do konca tišiš...pa kšne bremze tut niso najbolš....jebiga drag šport je Avtomobilizem :( :( :( :idea:
Slika
Slika
Slika
Slika

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Če feb 02, 2006 11:35 am

2 bara?! zakaj pa ne sej ma petka turbo tud pr odprti turbini 1,4 bara brez modifikacij!!
Sam uprašanje je kok cajta to pol drži? Dva kroga? tri?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če feb 02, 2006 12:17 pm

Ja samo petka je v osnovi turbo in so materiali uporabljeni za bloki in bate temu primerni.
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če feb 02, 2006 6:19 pm

drmocar je napisal/-a:2 bara?! zakaj pa ne sej ma petka turbo tud pr odprti turbini 1,4 bara brez modifikacij!!
Sam uprašanje je kok cajta to pol drži? Dva kroga? tri?

hm...?
Serijsko 1,4bara?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če feb 02, 2006 6:26 pm

hehe s ne rečem... ax je zlo fleten avto, vzdržliv...
tud 1.1 kr dobr gre, sam... turbino gor ubešat :shock: saj niste resni...
hehe drgač pa povejte k bo stwar končana.
lp
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Če feb 02, 2006 6:37 pm

evo vam en primer sam ni citroen je pa peugeot 205 sam je ista mašina
http://www.student.kun.nl/p.oonincx/205XS3.html

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne feb 12, 2006 6:39 pm

Nejko87 je napisal/-a:hehe s ne rečem... ax je zlo fleten avto, vzdržliv...
tud 1.1 kr dobr gre, sam... turbino gor ubešat :shock: saj niste resni...
hehe drgač pa povejte k bo stwar končana.
lp

am....če neveš je motor 1.4 ne pa 1.1 !!! sj ti piše u naslovu TEME AX 1.4 85km :evil: :evil: :o hee :P
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Sr mar 15, 2006 4:25 pm

tema čist zamrla :( :( :( hja vm verjamem da nimate več idej hhee
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr mar 15, 2006 5:36 pm

koliko konjev ima zdaj AX?200 ali 300?a je turbina že not?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov