[Weed]MAR je napisal/-a:Golf V TDI 105 hp 6 prestav na ac ivančna - lj, mimo grosuplja 210 km/h ...sam mi je skos kdo smetau tk da nism mogu ga res tiščat do konca skos... pa obrati so meli še kr fore do rdečega pojla... jst sm kr presenečen kk novi golf piči.. newem..
lp
acid je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:Golf V TDI 105 hp 6 prestav na ac ivančna - lj, mimo grosuplja 210 km/h ...sam mi je skos kdo smetau tk da nism mogu ga res tiščat do konca skos... pa obrati so meli še kr fore do rdečega pojla... jst sm kr presenečen kk novi golf piči.. newem..
lp
Ljudje dejte bit malo realni(to me takoj spomne na ono temo kolk smo največ pelali), eno je števec drugo je pa dejanska hitrost, ki pa je vedno manjša od gledane na števcu, večina ljudi pa tak samo po števcu gleda :P Praviš da tvoj golf gre 210 hja po števcu bi vrjel, ker je moj polo tud letel po števcu 190 pa še po klancu (60 konjičev) dejanska hitrost pri tisti brzini je pa je bla gledano okoli 170. Tvoj golf gre po tovarniških podatkih cca 188km/h tako da bi blo tam realno okoli 192.
[Weed]MAR je napisal/-a:acid je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:Golf V TDI 105 hp 6 prestav na ac ivančna - lj, mimo grosuplja 210 km/h ...sam mi je skos kdo smetau tk da nism mogu ga res tiščat do konca skos... pa obrati so meli še kr fore do rdečega pojla... jst sm kr presenečen kk novi golf piči.. newem..
lp
Ljudje dejte bit malo realni(to me takoj spomne na ono temo kolk smo največ pelali), eno je števec drugo je pa dejanska hitrost, ki pa je vedno manjša od gledane na števcu, večina ljudi pa tak samo po števcu gleda :P Praviš da tvoj golf gre 210 hja po števcu bi vrjel, ker je moj polo tud letel po števcu 190 pa še po klancu (60 konjičev) dejanska hitrost pri tisti brzini je pa je bla gledano okoli 170. Tvoj golf gre po tovarniških podatkih cca 188km/h tako da bi blo tam realno okoli 192.
dobro ...pa ne vsi števci zdj lažejo za 20...30 km/h peesda! :P sj ni avto star 15 let da je števes tk malo bl za okras gor... po moje so pr teh novih avtih kr točni števci.. nebom reku da čist.. sm tk hudega odstopanja pa nimajo!... sm se peljau po isti cesti z mojim meganom coupejem 1.6 90 hp pa je tud mal čez 200 kazalo... sm je blo pa v golfu očitno da grem hitreje.. vsj meni se je vidlo.. tk da... ajt recimo da je lagau šteec za 5-10 kmh pa sj šu na okroglo 200... pa ne mi govorit da ma končno 180 km/h peesda... tolk gre fsaka reno petka skor čim vidi malo dolince....
ahh..sj se je sploh škoda prerekat glede tega ne...
dijo
hladni je napisal/-a:ta tema je sicer bla dobronamerno začeta, ampak me je začela spomnijat na moja otroška leta, ko mi niso mogli dopovedat, da avto nima končne tolko, kolko piše na števcu. Šele z 10 leti sem pogruntal da majo prav, sploh kr sm govoril da naš golf 1.6. dizl gre 180, al kolk je že mel na števcu??
Hec more bit pa LP!
Mad je napisal/-a:...Kaj mi lahko kdo ki ima Golf 4 TDI 130 km čipan na 163 pri rsr-ju kolika je njegova končna hitrost ? in pri koliko obratih je to v 6 prestavi ? L.p. Mad
leoCar je napisal/-a:Odvisno od motorja, turbodizli, majo najvecji navor pri zelo nizkih obratih, benzinci pa pri visjih. TDI-ji ne grejo vec ker majo nad 4000rpm presibak navor
seat je napisal/-a: Seveda to govorimo o serijskih avtomobilih, čeprav se tut po čipanju končna hitrost bistveno ne zviša.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov