Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr avg 09, 2006 10:48 pm

monster_d je napisal/-a:Glava je krompir ja :lol:

štekam
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Sr avg 09, 2006 10:52 pm

a nos ma tut :lol: :lol: :lol:
8)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če avg 10, 2006 7:52 am

Glava še ni pol motorja za nas . Jo ima pa Alex dejansko sneto tutto kompleto v približno 20 minutah . Pravi, da se je izplačalo večati kanale. Nos-a pa še nima, čeprav pravi, da ga bo nekoč zmontiral, in še na plin Propan bo šel, ker ima več oktanov . Na drag bi že še šli, ampak kaj , ko tolk nabijajo cene v višave ... dokler se ne poboljšajo bo vprašljivo sodelovanje ...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če avg 10, 2006 10:27 am

Jaz ne vem kaj mate tok proti RS2-ki pač je boljša in sprjaznte se že s tem res bi rad vidu ax-a k ga bo dol poču :roll:
....

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če avg 10, 2006 10:42 am

kopron je napisal/-a:... Na drag bi že še šli, ampak kaj , ko tolk nabijajo cene v višave ... dokler se ne poboljšajo bo vprašljivo sodelovanje ...

Ta izgovor mi je ušeč :D
8)

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Napisal/-a ShineR Če avg 10, 2006 1:03 pm

Drey #24 je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:... Na drag bi že še šli, ampak kaj , ko tolk nabijajo cene v višave ... dokler se ne poboljšajo bo vprašljivo sodelovanje ...

Ta izgovor mi je ušeč :D
8)

sam pol bo vprašljiv tudi dejanska pridobitev s tuningom oz. rezultat. kar pomeni da tudi primerjave z drugimi avtomobili ne bodo imele nobene osnove.

cene pa močno dvomim da se bodo kej izboljšale, že če se bo izboljšala kvaliteta same tekme bo že dovolj...
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

vectra driver
Nov uporabnik

Kraj: rakek

Napisal/-a vectra driver Če avg 10, 2006 3:13 pm

kopron je napisal/-a:Glava še ni pol motorja za nas . Jo ima pa Alex dejansko sneto tutto kompleto v približno 20 minutah . Pravi, da se je izplačalo večati kanale. Nos-a pa še nima, čeprav pravi, da ga bo nekoč zmontiral, in še na plin Propan bo šel, ker ima več oktanov . Na drag bi že še šli, ampak kaj , ko tolk nabijajo cene v višave ... dokler se ne poboljšajo bo vprašljivo sodelovanje ...

No če pravte da tok leti , če se udeležite draga v sg vam jest plačam štartnino sam more jet pod 13 s, drugač mi štartnino vrnete?

Zmenjeno?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če avg 10, 2006 6:27 pm

Če gre pod 12 častim pa jest 2 gajbe pira. To je pa že dosežek za akx.
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če avg 10, 2006 8:43 pm

slišjo se dobre ponudbe, čeprav alkohola ne pijemo, bom pa posredoval info Alexu, upam , da bo za stvar ... se pišemo . Nimam pa nič proti RS-u , le. da mi moja računica ne klapa, ker mi kaže 2 stvari : ali gre AX tako dobro, ali pa RS tako slabo, zdaj pa bom moral še dejansko preverit stanje . Prej mi je celo popoldne metalo cevi dol iz intercoolerja . No, končno sem sedaj to rešil , jutri ponoven test, ker zdele sem že dokaj zaspan ... good night , got 2 go prayin' ...

sandi27
Nov uporabnik

Napisal/-a sandi27 Če avg 10, 2006 8:51 pm

Primerjat rs2 pa ax-a na dregu ni mogoče že zaradi 4+4 pogona rs2-jke
lahko pa primrjamo ceno obeh vozil rs je za bogate za nas reveže so pa ax-i pač kar
dobimo na odpadih in smo s tem zadovolni! jes bi reku svaka čast da so zrihtali ax-a samo
lahko bi malo bolj podrobno opisali in poslikali zadevo oz tuning motorja kot to delajo rec nemci -čehi itd..če ni to prevelika skrivnost tisti ki ne vejo za kaj se gre si s tem
tako ne bojo kaj dosti pomagali mene pa takšne stvari zanimajo in se bom čez zimo tut
lotil enega projekta zato mi vsaka (nasvet) pride prav!
lp:sandi :D

Uporabniški avatar
Crash
Nov uporabnik

Napisal/-a Crash Pe avg 11, 2006 9:04 am

kopron je napisal/-a: Na drag bi že še šli, ampak kaj , ko tolk nabijajo cene v višave ... dokler se ne poboljšajo bo vprašljivo sodelovanje ...

Zdaj boste rekli da nimate tistih 8k sit za drag??..................Tudi jaz sem si sestavil avto za drag!! In to z minimalnimi finančnimi sredstvi!! Pa bom vseeno šel septembra vozit...........

Mislim, tukaj taka scena glede ax-a in primerjav, ko pa lahko pokažete kaj zmore pa megla!! Isto je z posnetkom iz meritev moči na ax-u!!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe avg 11, 2006 12:54 pm

Pa saj na tistem posnetku od AX-a Turbo by Alex , so sami stari igralci ;) , kaj boš z njimi :P , pa še nobene bejbe ni zraven :idea: :!: Je pa Alex danes rekel, da je ponudba zelo mamljiva, vendar vprašanje : kdo bo potem plačal štartnino, če Alex spet ODTRGA prestavno ročico, tako , kot jo je lansko leto ? :?: In potem adijo rezultati, zaradi katerih edino bi se splačalo iti na progo . Mogoče pa bom še jaz vozil, z mojo raketo ( na slikci ) , če se bojo kej poboljšal glede cen , ker :nizkoproračunski avti so za nizkoproračunske dirke ! :idea: , delamo pa za visokoproračunske rezultate . Z Alexom imava avte "znešene" iz odpada, torej, vsak tolar , ki ni nujen za avto, je odveč in gre v druge projekte 8) . Mojster si, če z MIKROMALNIMI stroški dosežeš makromalne rezultate , tako kot naš Alex 8) :idea: .

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe avg 11, 2006 1:26 pm

človek, plačajo ti štartnino, sam prid vozit oz. nehi govorit o tretji osebi kot da si to ti.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Crash
Nov uporabnik

Napisal/-a Crash Pe avg 11, 2006 2:04 pm

kopron je napisal/-a: Z Alexom imava avte "znešene" iz odpada, torej, vsak tolar , ki ni nujen za avto, je odveč in gre v druge projekte 8) . Mojster si, če z MIKROMALNIMI stroški dosežeš makromalne rezultate , tako kot naš Alex 8) :idea: .

Edina sta z nizkoproračunskimi avti v SLO :? ..........."človek" kar nekaj je takih avtomobilov......pa ni objav po forumih in vedno prihajajo na drag-e, oz. bodo prišli!!

Še vedno pravim RESPEKT za ax-a!!..............ampak na tvoje pisanje tukaj bi bilo lepo videt kaj dela v praksi.........ne pa izgovori in "teoretična" primerjava z ostalimi avtomobili!!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So avg 12, 2006 11:05 am

Delo v praksi je bila meritev moči, ki je iz ODPAD-VARIJANTE extremno-izjemna . Hja, saj ima marsikdo nizkoproračunske kante, ampak ni ga, da bi toliko moči iztisnil na 1L delovne prostornine iz odpad-variante, pa še huje bo :idea: ,. Konji rastejo vsak dan ...z poceni krmo :lol: . The only way is up , 4 ever U&I ... Jaz pa sem Boštjan, vozim SLO-car, RoBoss( na slikici levo ) , Alex pa je Best friend , ki vozi AX-Turbo by Himself + other Spirits ( + minor me ) . Bom pa tud jaz še vozil, z mojim, vsaj enkrat, da vidim , kje sem z tractor-pulling powah .

Uporabniški avatar
Crash
Nov uporabnik

Napisal/-a Crash So avg 12, 2006 1:36 pm

kopron je napisal/-a:Delo v praksi je bila meritev moči, ki je iz ODPAD-VARIJANTE extremno-izjemna . Hja, saj ima marsikdo nizkoproračunske kante, ampak ni ga, da bi toliko moči iztisnil na 1L delovne prostornine iz odpad-variante, pa še huje bo :idea: ,. Konji rastejo vsak dan ...z poceni krmo

Torej ax ima 143 konjev na 1l prostornine..........glej, moj avto jih ima 140 na 1l prostornine (trenutno)....ja kaj pa zdaj 8) .....pa ima dosti kubikov manj kot vaš ax in tudi turbina fila na dosti manj "pritiska"......pa še cenovno večji odpad je od ax-a......pa še niti ni izkoriščen!! Pa si ne delam nobenih iluzij, kako bo letelo in bla, bla, bla......sej testiranja so pokazala velik uspeh, ampak na drag-u pa je druga pesem!! , Pa ne delam buuma po forumih!! Ker veliko jih "piše" kako gre in .... potem pa je na dragih prava žalost!! Upam, da niste eni izmed teh..... :?

Zato torej je mogoče "teoretična" primerjava ax-a z rs2 smiselna, ampak kaj ko praksa ni izvedljiva!!

Zato pravim, pridite na drag, pokažite da se vidi in ne samo postov "nabijat"..........Bilo je lepo videt ax-a ko je prišel na drag!! Vsaj jaz sem ga hitro opazil.......ampak od takrat do danes so se časi spremenili in potem še ti praviš o teh konjih + dyno!! Zdaj pa da se vidi, za koliko se je izboljšal čas....in ne samo posti tukaj gor!!

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So avg 12, 2006 4:22 pm

je zdej pršu en model k nam gume menat, pa feltne gor dat, pa je reku, d ma njegov frend najhitrejši avto na svetu am... na E mislm d je reku... OD 0-160-0 ima 8.1sec mensezdi..ta bi mogu vse dol počit na dragu :D
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So avg 12, 2006 5:49 pm

Nam se itak ne gre toliko za čase, kot pa za moč.( čas ne sme biti naša omejitev ! ) Ampak Crash, kaj pa ti to imaš za eno zadevo BTW ? :?: Sounds interested 2 me ...
Zadnjič spremenil kopron, dne Ne avg 13, 2006 1:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So avg 12, 2006 6:45 pm

Crash ima že v redu zadevco, vidl jo pa boste na dragu, ko boste seveda prišli tja.

Offtopic - Crash a si že kaj pogledal za frgazer?
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So avg 12, 2006 8:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Crash ima že v redu zadevco, vidl jo pa boste na dragu, ko boste seveda prišli tja.

Offtopic - Crash a si že kaj pogledal za frgazer?
...Tri cvilindre dve gredi12 ventilov in 993 ccm z RHB5 TURBINO - 74 KW 130 Nm in doseže ... poglej sam : ... http://www.cardomain.com/ride/2101135 L.p. Mad
Priponke
759134_20_full.jpg
759134_21_full.jpg
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov