Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
obby
Novinec

Napisal/-a obby To avg 26, 2003 9:42 am

Jaz mam gor 195/45 r 15 pa drajsa tako, da če ti kdo reče, da mu takšna dimenzija ne drajsa te pošteno za nos vleče. Mogoče če avto ni spuščen, a če je spuščen pa prav gotovo drajsa in to močno. Jaz sem pobrusil blatnike in nosilce in mi še vedno malo.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To avg 26, 2003 10:28 am

JAooo o kaksnih dimenzijah za twingota se vi pogovarjate... 15" al pa 195! dj ne bljuzite :D :D :D to upocasni vse, drajsa povsod pa se drago je!
nwm, sm bil pr VIDICU vulkanizerstvu v NM, pa majo sprobano za vse avte! na twingotu 2000 je najvec 165/60/14"! in to 100% ne drajsa! pravu je pa da 175 verjetn neb tud-sam ti ne da zagotovila!
poznam pa vse twingote skor k majo alu feltne-vsak k ma 185 ali vec mu drajsa da kr ni res! cim je poln avto pa se ce gres po ksni zjebani cesti-kdor ma take gume pa pravn da ne drsa to ni res! (ok razn ce ma blatnike bl siroke, pa kej potolceno se-sam kr pa jst neb delu)!
Aja s tem k sirte blatnike, je mel frendd to na cliotu pa ga je sel prodajat oziroma ocenitev v RENAULT! pa so mu prjavlal da je avto karamboliran al pa obdrajsan da ej to naredu.k to je kao popravleno pa to in so mu ga ful man ocenl!sam tok o tem...
EJ OMELO, ti mas crnga twingota k je pogost zvecer tm k moj?na novem trgu pred liro? 8)
:)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To avg 26, 2003 11:38 am

EJ OMELO ma twingota črnga :) Stoji mu na novem trgu, tut dons ponoč, ker je nočni receptor v hotelu krka :) Tko da me komot lahko prideš pogledat dons v recepcijo... itak ni nobenga, pa še dougcajt je... Delam od 22 do 6h.

Kr se tiče popravljanja. Jst sm tut šu v revoz... kr sm mel dvome o tem. Pa ke lih poznam človeka, mi je use lepo pregledou. Dal sm mu tut račun od Fazerja za širjenje blatnikov.

Drgač pa FLINK... s tabo se glede širine gum strinjam v vsem. Ok, razn tega, da razum da mamo eni rajš stylish avto, pa da mal mn potegne (tut 17" gume ma en na twingotu), drugi pa raj malenkost mn fansy, pa da gre par km/h več...

Oglas se kej. In kakšn ti je avtek? Dons se oglas, sm dal not neonko, pa še nism sprobou kako ponoč dela :)

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy To avg 26, 2003 12:17 pm

Itak so gume v planu naslednje leto, skupaj s kompletom spojlerjev in sicer Tyrano kit od Reicharda. V kompletu so tudi poširjeni blatniki, ki zagotavljajo dimenzijo 195/45/R14 in sicer na felgah 14 x 8.0 !!!!

Meni je zaenkrat še vedno pri twingu pomembnejši styling, ker tuning za twinga je predrag glede na dobljeno moč. Se pa splača vgraditi NOS sistem od ZEX-a, stane pa 899€. Gre pa za pridobitev med 55 - 75 KM.

LP
Gargy

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK To avg 26, 2003 3:16 pm

amm BY GARGY:Itak so gume v planu naslednje leto, skupaj s kompletom spojlerjev in sicer Tyrano kit od Reicharda. V kompletu so tudi poširjeni blatniki, ki zagotavljajo dimenzijo 195/45/R14 in sicer na felgah 14 x 8.0 !!!!
lej tko je to,lepo bo, ko bos sel nekam cez klancke pa dolince te bo vsak z bnavadnim twingotom prehitu in obicnim cliotom!kr ti ne bo nkamor slo ce ne bos mal masine spedenov!

OMELO jebobog, v hotelu delas?jaoo pol se mormo poznt! moja stara je vodja oddelka kuhne-partnerica z tvojo sefico :lol: :lol: Pa moj brt dela tud tm(primoz)
aja, pa jst sm v nedelo delu k so izraelci prsli-rdeca majca, kratke hlace-remember? poklic za :pivo :noro :pivo
treba avtocka skp dat da mal prekomentiramo in podobno!
pa da bos pridn ponoc da ne bom povedu!heehehehheheheeh zajbavam!
LP

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To avg 26, 2003 4:08 pm

Hehe LOL! Pa to se men neprestalno dogaja. Te traparije. Use na konc od nekje poznam, na konc bom še pogruntou da si mi bratranc po 6m kolenu... No kul... Torej, dons te vabim na pijačo. Oglas se kej v hotelu. Ubistvu šiht končam "že" ob 2h, ke mam enga na uvajanju. Prid pa kdr ti paše. Ne spomnm se te, kr takrt nism delou...

Aja kr se tiče pa 8" feltn. Sm to bom napisou: LOL!!!
Gremo kr od začetka? nnahhh zaspan sm. Na kratko... Avto je PRELAHEK za take afnarije, prešvoh. Torej: hmal boš uniču obe roki spredej, pa tut zadn konc ne bo lih uživou. Da ne govorim o dosti večji porabi, ceni gum, počasnosti (res počasnosti - ko deb mel 200ccm manj), končnike daš lahko kr zravn rezervne gume.... pa še nekej. Upam da ne pričakuješ da se boš s takimi valarji ustavu na avtocesti pr 120km/h?? No boš, če boš dal diske spredej večje, kr pomeni da moraš menat in čeljusti in nosilce, pa zadej z bobni tut ne bo šlo. Cena tega? No samo sprednja diska 60k.

Ne da se mi več gruntat.

Aja... kolesnice. avto bo kot po tirih, do srbije se ne bi živ prpelou.

Ne vem, men se zdi to ena velka, velika traparija. Že 7" so za ta voziček prevelke.

Sicr pa če se ti dopade pol ok. Sm raj 10X premisl kaj sm napisou.

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder To avg 26, 2003 5:43 pm

Gargy, ti si reku da mas neonke na twingotu, ne?
Kako jih pa gor das, oz kje se dobijo pa kok to pride?
Pa kako je homologacijo.
Dej ce mas ksno slikco, jo pls gor vrz :D

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder To avg 26, 2003 5:52 pm

kaj pa ti Omelo, mas ze gor neonke al jih se misls dat? Pa dej sliko tvojga twingota gor.
Zanc zvecer sm vidu crnga puntota od A3Ma z plavimi neonkami. Strup. Sam a ni tko, da jih mas lahko sam na mestu, ko se vozs pa ne?
Kera barva bi sla k bordo rdeci? Modra?

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy To avg 26, 2003 6:17 pm

Ja, jaz mam na twingu zelene neonke gor... Pri twingu je montaža malo zajebana, ker je avto tako natlačen spodaj, da ni skoraj nič placa oz. bi gledale ven izpod pragov... Ampak se da, malo potrpljenja... Slikce bom dal gor, enkrat ko ga bom vredu poslikal, svetijo pa extremno močno...

Te neonke dela Neon, ki je prisoten tukaj na forumu, cena za 4 (2 x 130 cm in 2 x 70 cm pa je bila pred kakšnima 2 mesca 22k z elektroniko vred. Torej zelo zelo poceni...

Neonki bi naj bile (baje) prepovedane med vožnjo, vendar do sedaj problemov še nisem imel, čeprav sem se poljal že za policijo, pred policijo in mimo kontrole prometa, pa me niso ustavili...

LP
Gargy

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder To avg 26, 2003 6:25 pm

Hvala za odg, iz kje pa si da mate tok ql polcaje?

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy To avg 26, 2003 6:43 pm

Iz MB, drugače pa sem se vozil tudi že po centru Bohinja (Ribčev laz), po avtocesti, pa tudi v Puli (Hrvaška) sem se vozil za policijskim avtom, pa nič....

LP
Gargy

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder To avg 26, 2003 8:29 pm

Ni slabo :D Bom se premislu ce bi popedenu. Sam ne vem kero barvo? Verjetn plavo na rdecga twingota a?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr avg 27, 2003 12:36 am

Jst mam neonko zaenkrat samo notr. Pa kr kul zgleda. Eni rečejo uuu fajn, drugi k****n. I don't care. Men je lušno. Drgač pa kr se tiče polcajou je tko. Če boš zagledou kkšnga z belo kapco, prometnika, boš 99% najebou. No eni bodo težil, drugi ne. Čist odvisno na koga boš naletu. Na rdečga twingota dej rdeče! Pa še not dej 2 kratki rdeči, pa še števc si v rdečo spremen. Kako ti piše na http://www.twingo-portal.net

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK So avg 30, 2003 12:15 pm

Jaooo je tisina :cry: amm omelo, o kaksnih neonkah vi govorite to? kam si jo ti montiral?kaksna zgleda? mislm dej mi mal napis pa to!
sam mam modrga twingota pa mam doma prfektne dve neon luci==))pa bom dal eno pod avto!pa not bi dal tud kej lucke...take dve mehne...like k jih mas na novoletni smrekci :D pa bi jih skupi z to k bi bla pod avtom zvezu na stikalo nekam skrito! ampak vse bi dal modro!
LP

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder So avg 30, 2003 3:52 pm

Jst bom tud jo notr namontiru, verjetn plavo al pa rdeco. Dej omelo povej kam si jo namontiru?

Uporabniški avatar
obby
Novinec

Napisal/-a obby Ne avg 31, 2003 9:52 am

Jaz sem si glih danes naredil dve neonki. Samo še pritrdim ju na podvozje. Dolgi sta 70 cm. Pej sem mel 130 pa je tak grdo zgledlo sta bli predolgi je blo čez cel avto odspodaj. Naredil pa sem si modre. Prve neonke sem mel gor pred 5 leti sem dal zanje 15000 pa so ble dolge 25 cm, pol sem v media marktu kupil 40 cm dal okrog 5000 za eno, pred kakšnim letom pa kupil te 130 cm za 12000 pa sem jih mel glih 1 mesec pa sem nasedel in jih zlomil. Zdaj sem si pa naredil te krajše samo gor jih še namontiram. Vso potrebno kablovje in stikalo že tak mam.

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder Ne avg 31, 2003 3:35 pm

Kdo od vas k ma twingota bo u Grosuplju???

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne avg 31, 2003 3:39 pm

jst mam neonko not... plavo zdej... Pa jst bom v grosuplu :D

Ruff_Ryder
Novinec

Napisal/-a Ruff_Ryder Ne avg 31, 2003 3:44 pm

Jst pa sm iz Grosupla 8)
Omelo: dej pm poglej