MRC je napisal/-a:Men se zdi,da bojo drugo leto Edotovi štarti zgledali takole.
Upam,da ne zameri kdo, ker je na posnetku lanchia je pa verjetno kr primerna primerjava glede kil in konjev. Pa še na autronicu dela
http://www.youtube.com/watch?v=5fheILNz ... re=related
... če ne veš kaj voziš, itak ne more trajat - mehanik naredi v glavnem samo in predvsem tisto, kar od njega zahtevaš - zato, mislim da je tvoj komentar popolnoma nepotreben - če pa misliš da je tvoj fetiš šmir, ne sili drugih da so enako vsrani ...Coupe je napisal/-a:rs2 vemo da leti to je ze videno,s1 pol tudi bo,ampak jaz vas bi pa rad enkrat vido z zasmiranimi rokami vsaj na sliki,al vam vse drugi skupi sraufajo
Coupe je napisal/-a:rs2 vemo da leti to je ze videno,s1 pol tudi bo,ampak jaz vas bi pa rad enkrat vido z zasmiranimi rokami vsaj na sliki,al vam vse drugi skupi sraufajo
Lepo si to napisal...kratko in jedrnato!rs2 je napisal/-a:Coupe je napisal/-a:rs2 vemo da leti to je ze videno,s1 pol tudi bo,ampak jaz vas bi pa rad enkrat vido z zasmiranimi rokami vsaj na sliki,al vam vse drugi skupi sraufajo
No TI mi sigurno nic ne sraufas![]()
Sam sem presrafal ogromno. Verjetno imam volje vec kot jo bos ti kdaj imel. In ja, smera je bilo zadosti.
rs2 z rezultatom 10.4s - sam sem sestavil motor. Z mojimi rokami. Pa z znanjem mapiranja mene in Bluja.
Coupeja sestavljam sam. Ne varim, za kar najamem drugega. V cemur nisem dober - najamem drugega. Ce nimam idej kako naprej - se pozanimam.
Ce hoces ultimate masino je to tako.
Ce zelis 110hp stroj, ne rabis nikogar.
Lp
drmocar je napisal/-a:Lepo si to napisal...kratko in jedrnato!rs2 je napisal/-a:Coupe je napisal/-a:rs2 vemo da leti to je ze videno,s1 pol tudi bo,ampak jaz vas bi pa rad enkrat vido z zasmiranimi rokami vsaj na sliki,al vam vse drugi skupi sraufajo
Sam sem presrafal ogromno. Verjetno imam volje vec kot jo bos ti kdaj imel. In ja, smera je bilo zadosti.
rs2 z rezultatom 10.4s - sam sem sestavil motor. Z mojimi rokami. Pa z znanjem mapiranja mene in Bluja.
Coupeja sestavljam sam. Ne varim, za kar najamem drugega. V cemur nisem dober - najamem drugega. Ce nimam idej kako naprej - se pozanimam.
LpPa takšno znanje tudi nekaj stane, saj čas je denar. Nekje pa moraš začet.
![]()
BTW Edi, s čim si pa ti začel?
rs2 je napisal/-a:drmocar je napisal/-a:Lepo si to napisal...kratko in jedrnato!rs2 je napisal/-a:Coupe je napisal/-a:rs2 vemo da leti to je ze videno,s1 pol tudi bo,ampak jaz vas bi pa rad enkrat vido z zasmiranimi rokami vsaj na sliki,al vam vse drugi skupi sraufajo
LpPa takšno znanje tudi nekaj stane, saj čas je denar. Nekje pa moraš začet.
![]()
BTW Edi, s čim si pa ti začel?
S cin sem zacel?
Pojma nimam, prvi avto ki sem ga imel, ko sem naredil izpit je bil renault ekspress, katerega sem uspešno prevrnil na streho 17 dan mojega izpita. Pa da ne bo kdo mislil., da nisem imel pojma od voznje, so me ze v 7 razredu osnovne sole policaji hodili "prosit" na solo, naj se ne vozim z avtom...
Drugac pa sem takoj ko sem kupil rs2 hodil malo po sejmih, spremljal internet in podobno. Tako sem spoznal Matjaza (rsr), ki mi je rekle, da je ze 4 take nacipal in da gre ko hudic. No kasneje sem videl da ni 4 take nacipal ampak vseeno smo tu zaceli.
S prijateljem sva odkrivala, kaj se skriva v wastegate-u in kaj se zgodi, če membrano malo zadrziva bolj zaprto... To je blo davnega leta nazaj, ko se Matjaz ni vedel, da se lahko feder v wastegate-u privije... To pomeni kar dolgo nazaj....
To so zacetki. Vse sem sprobal na hard - na svoji kozi.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov