Dj Big je napisal/-a:blackmagic je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:pa res, že dovg nism biv na njihovi strani, očitno je predčasno nabavil valarje
Verjetno je zaradi tega podražil cene za 50%
Sej ni nč dražji, tut prej so ble take cene
Prokarjon je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Mogoče je šlo 50€ gor... to pa v nobenem primeru ni 50%... razen če komu matematika dela probleme...
Mogoče tebi. Iz 200 na 300 je 50%
Bravo... je ja...
Če pa bi bral, je bila prej cena 200 in je zdaj 250 (25%), in iz 250 na 300 (20%)...
Rey je napisal/-a:pa še moja "izkušnja" z njimi:
Ko sem se odločil, da bom čipal moj avto (Kia pro_ceed CRDi 140PS) sem preko maila kontaktiral več slovenskih tunerjev med njimi tudi chip-tuning.name. Ko sem jih vprašal glede čipanja nad tistih "standard" 170PS sem dobil odgovor, da se načeloma da nekje do 180, ampak da je potem problem filter trdih delcev, ki se rad zamaši. Iz tega sem sklepal, da oni v bistvu samo povečajo dovod goriva - to pa ni to kar sem iskal.
na koncu sem se odločil za drugega tunerja, plačal sicer 2x več, ampak ko pohodim gas avto ne zadimi (prej je kljub filtru trdih delcev kar mazal odbijač - bela barva avta- ko bo lepše vreme bomo vidli kakšna je situacija na odbijaču, ker zdaj je zaradi vremena cel usran), poraba je pri istem načinu vožnje in na približno istih relacajah padla za 0,6l.
CSS Tuning je napisal/-a:Rey je napisal/-a:pa še moja "izkušnja" z njimi:
Ko sem se odločil, da bom čipal moj avto (Kia pro_ceed CRDi 140PS) sem preko maila kontaktiral več slovenskih tunerjev med njimi tudi chip-tuning.name. Ko sem jih vprašal glede čipanja nad tistih "standard" 170PS sem dobil odgovor, da se načeloma da nekje do 180, ampak da je potem problem filter trdih delcev, ki se rad zamaši. Iz tega sem sklepal, da oni v bistvu samo povečajo dovod goriva - to pa ni to kar sem iskal.
na koncu sem se odločil za drugega tunerja, plačal sicer 2x več, ampak ko pohodim gas avto ne zadimi (prej je kljub filtru trdih delcev kar mazal odbijač - bela barva avta- ko bo lepše vreme bomo vidli kakšna je situacija na odbijaču, ker zdaj je zaradi vremena cel usran), poraba je pri istem načinu vožnje in na približno istih relacajah padla za 0,6l.
Spoštovani,
Moje ime je Alen in sem iz podjetja chip-tuning.name. Ko sem malo braskal po forumih, sem naletel na vaš post v katerm niste bili zadovoljni z mojim odgovorom na vas mail. Vam bom poskusil še enkrat obrazložiti.
Tuning na 170 KM je standarden. S takim tuningom ni težav s filtrom trdih delcev, ne s katerim kolim drugim delom vašega vozila. Naredimo tudi veliko več, kot da samo odpremo gorivo.
Tuning na 180 KM, kot ste vi hoteli, ni na tem avtomobilu mogoč - vsaj ne brez fizičnih predelav. Če bi nam po kakšnem čudežu uspelo doseči 180 KM samo s predelavo programa, bi imeli velike težave s filtrom trdih delcev, da ne omenjam, da je turbo močno preobremenjen.
ZAKAJ je to tako?
Da dosežemo 180 KM rabimo določen pretok zraka in goriva. Ta pretok se na koncu pretvori v izpušne pline, ki pa so tako močno povečani, da sigurno zamašijo filter trdih delcev. Filter enostavno ni narejen za tako velik pretok izpušnih plinov. Da tudi ne omenim, da je temperatura izpušnih plinov močno povečana, kar sigurno ne vpliva dobro na DPF, turbo ter motor.
Če vam je kdo obljubil 180 KM samo s predelavo programa, je laž in ne ve kaj govori. Verjetno tudi to ni bilo izmerjeno na valjih.
Predlagam sledeče - če se oglasite pri meni, bova naredila meritev na valjih, da vidimo, koliko dejansko KM imate. Bilo bi dobro imeti tudi originalen program saj meritev samo nachipanega avta ni mirodajna.
Vse stroške, ki jih imate s potjo do mene, vam jih povrnem, če pa namerimo 180 KM, vam brezplačno načipam 5 automobilov po vašem izboru - vključno z meritvijo na valjih.
Želim si samo, da je vsa stvar maksimalno poštena za vas in za nas. Zato sem vas tudi opozoril na morebitne težave pri tako močno narejenem tuningu - večina moje konkurence vas na to ne bi opozorila.
LP!
Alen
CSS Performance Tuning
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost