Da bi le jst meu 4x4 pa bi mi rit ploskala zdj od veselja

rokbrumen je napisal/-a:No sj se samo pogovarjamo ne. Ce pa grem proti njemu z mesta pa normalno da gre naprej ker men avto koplje nimam elektronike in nič logičn da gre dalje.
Morem pa rečt da sm zlo veseu da se razumemo tukaj...da ni kot je bilo nekdaj. Hvala.LP
rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: Sm prebral o avtu in kot sm reku samo 4x4 in to je to....kaj sele use drugo ko lahko stela po kakem vozi itd itd itd... Jst pač imam avto iz obdobja opic..in nimam niti 4x4 niti nič..surov avto..ampak je vredu avto zame..je pa res da mu kaj manka...in tukaj se potem pozna. Sm na realnih tleh in zato pravim da z mesta sm 100% da gre naprej do mene ko nič,LP
jannyy je napisal/-a:Zdej vem zakaj so govorili da je a.com forum samo en nabijalnik...... tle zgleda da vsi ljudje vse vejo potem niti ene informacije ne smeš več vprašat....En bolj pameten ko drugi....doma se pa vozite z bicikli veste pa vse o vsemu......
![]()
rokbrumen če ti lahko kako pomagam se slišiva na zs... ker tukaj ljudje vsi preveč vedo...
Kaj pravite o AX-u ki je poču dol lancerja evo 9 ?Da to tudi ni možno čeprau je nevem kolko ljudi videlo dirko ?
zoranwagen je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Zdej vem zakaj so govorili da je a.com forum samo en nabijalnik...... tle zgleda da vsi ljudje vse vejo potem niti ene informacije ne smeš več vprašat....En bolj pameten ko drugi....doma se pa vozite z bicikli veste pa vse o vsemu......
![]()
rokbrumen če ti lahko kako pomagam se slišiva na zs... ker tukaj ljudje vsi preveč vedo...
Kaj pravite o AX-u ki je poču dol lancerja evo 9 ?Da to tudi ni možno čeprau je nevem kolko ljudi videlo dirko ?
maš pa Micke ki tega AX počijio
pa zakaj zdej peskovnik verzija kdo ma večjega
9 najaha to crx lahko pa to crx predelaš do te mere da bo hitrejša amapk tole je pa že druga zgodba
vidva pa si kr pišta na pm pa na kofi se dobta pa kako rečta
rokbrumen je napisal/-a:Brez kreganja fantje prosim, jst mislim da ni potrebno kreganje, s skupmnimi močmi najdemo rešitev.Kako pa kaj pa ker avto gre bomo pa itak čaz čas vidl ko bo moj avto pripravljen jst ne bom nič reku sm pa reku da ima avto zanimive specifikacije presenetljive. Če sm popolnoma iskren bi ga z veseljem imel samo trenutno je cenovno Evolution se vedno precej drag usaj zame.
zoranwagen: Nimam nč proti tebi samo ne poznaš mojega avta, je tako?Niti neveš kako turbino mam kako je elektronika nastelana in kako bo popravljena zaradi trenutnih izboljsav itd..Zato prosim dolocene stvari raje zadrzi zase ker lahko koga uzalis stem, to pa ni namen da se dogaja v moji temi do sedaj je vse lepo in prav upam da tako ostane.
Ko bo elektronika bom tudi skor 100% dal gor graf kar bo pokazalo,avto je trenutno odprt na 1,6 bara skoraj ampak turbina useka na 1.8 ker sm ugotovil da je na kolktorju ena pikica puscala spodaj in zdj je use zatesnjen itd.Zato mozno da avto celo ostane na 1,8 odvisno kolko mam se fore na injektorjih. Cer se dobr spomnem so bli na 1,5 80%ze zasedeni.Tako da pustim se presenetit...
jannyy je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Zdej vem zakaj so govorili da je a.com forum samo en nabijalnik...... tle zgleda da vsi ljudje vse vejo potem niti ene informacije ne smeš več vprašat....En bolj pameten ko drugi....doma se pa vozite z bicikli veste pa vse o vsemu......
![]()
maš pa Micke ki tega AX počijio
pa zakaj zdej peskovnik verzija kdo ma večjega
9 najaha to crx lahko pa to crx predelaš do te mere da bo hitrejša amapk tole je pa že druga zgodba
vidva pa si kr pišta na pm pa na kofi se dobta pa kako rečta
seveda imaš micko ki poči marsikaj dol... sam tu trdiste kot ta ne more crx počit micke dol... pa tudi nekateri vejo več kot knjiga... jaz bom samo bral vaše teme in se smejal...
Lp, jani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov