http://www.youtube.com/watch?v=GCRwKv4qQ5k
TurboMan je napisal/-a:škoda ker majo japonci sam zase JDM imprezo.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
GodOfAll je napisal/-a:
Če še koga zanima: http://www.sbg.at/lungauring
GodOfAll je napisal/-a:@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.
GodOfAll je napisal/-a:Prid v sredo na Lungauring, bomo "pogone testiral".![]()
Če še koga zanima: http://www.sbg.at/lungauring
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.
Ja, z imprezo je treba velik trenirat ce se hoces vsaj prblizn tko k evo pelat, mas prou. Go figure.
ijuvan je napisal/-a:A tako smotano se je z EVO-tom vozit, da ni za preživet notri več časa kot je nujno potrebno?
LoCo je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.
Ja, z imprezo je treba velik trenirat ce se hoces vsaj prblizn tko k evo pelat, mas prou. Go figure.
LoCo je napisal/-a:Sm mislu da smo že razčistl kateri od teh dveh avtov ma dobre stole notr serijsko... Da o tem ker avto je bolj prostoren sploh ne načnemo.
alanq4 je napisal/-a:Loco pol bi mogu pa z evotom še vsaj 2 sekunde bolš čas postavt na racelandu glede na konje. Marskera impreza z dobro polovico tvojih konjev ti pride zelo blizu
GodOfAll je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Moj cajt na racelandu je bil avto stock...
Napiš svoj cajt s "stock" gumam...
LoCo je napisal/-a:Na racelandu sm bil samo s tasrebrnim na cestnih gumah in takrat smo se neki na roke štopal, sam se pa ne spomnim kok smo vozil ... Vem da si bil ti hitrejši k si full najboljši, se pa ne spomnim kok smo pelal.
Po podatkih iz drift boxsa sem vozil z navadnimi gumami 54.85s
S štampami pa 53.48s
Ko dobim slickse pa bom zopet probal in si upam napovedat čas pod 53s
GodOfAll je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Na racelandu sm bil samo s tasrebrnim na cestnih gumah in takrat smo se neki na roke štopal, sam se pa ne spomnim kok smo vozil ... Vem da si bil ti hitrejši k si full najboljši, se pa ne spomnim kok smo pelal.
Dobr, sam tist je bil EVO8, to ne morš primerjat. Zdj z 9 me zanima.
Upam da boš letos odpelu par tahitrih na michelinkah.
Da ne bom sam smetil, še ena referenca, fant iz MB, STi '05, 285 konjev na valerjih od avtoelektronike.Po podatkih iz drift boxsa sem vozil z navadnimi gumami 54.85s
S štampami pa 53.48s
Ko dobim slickse pa bom zopet probal in si upam napovedat čas pod 53s
GodOfAll je napisal/-a:wuky je napisal/-a:Za v smeti so
Uveljavli garancijo.
"Sfukane" potenze so ble super za raceland.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost