Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če dec 24, 2009 4:28 pm

Zgleda da tut Tsuchiya ni dovolj .... :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=GCRwKv4qQ5k
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
TurboMan
Novinec

Kraj: Nurburgring Nordschleife

Napisal/-a TurboMan Če dec 24, 2009 6:03 pm

škoda ker majo japonci sam zase JDM imprezo.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 12:21 am

TurboMan je napisal/-a:škoda ker majo japonci sam zase JDM imprezo.

JDM pomeni japanese domestic market... Go figure :roll:
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
MikeLima
Novinec

Napisal/-a MikeLima Po dec 28, 2009 12:46 pm

Japonci imajo precej boljsi bencin od vsega ostalega sveta. Svojega nimajo, ce si ga pripeljejo od dalec, je pa najboljse najboljsega, jasno. Zato so skoraj vse JDM verzije avtomobilov nekaj mocnejse od tistih za amerige in ostali svet.

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 2:07 pm

@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.

Prid v sredo na Lungauring, bomo "pogone testiral". :twisted:

Če še koga zanima: http://www.sbg.at/lungauring

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po dec 28, 2009 2:10 pm

GodOfAll je napisal/-a:

a pol greste, dež pa to... :shock:
mogoče se vidmo
ajde,a
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 3:51 pm

GodOfAll je napisal/-a:@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.

Ja, z imprezo je treba velik trenirat ce se hoces vsaj prblizn tko k evo pelat, mas prou. Go figure.

GodOfAll je napisal/-a:Prid v sredo na Lungauring, bomo "pogone testiral". :twisted:

Kdaj se gre sploh? Reku si da greš za pol dneva tko da če greš na popoldansko bi šu, ob 5h zjutri pa ne bom ustaju pomojem ker je moj bioritem trenutno bolj "spat ob 5h" kt "ustat ob 5h".

Slika

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Po dec 28, 2009 4:43 pm

LoCo je napisal/-a:
GodOfAll je napisal/-a:@LoCo: Lancer je na forumu res navidezno boljši od Impreze. To pa zato, ker vozniki Imprez raje preživljao čas za volanom kot na forumu. Go figure.

Ja, z imprezo je treba velik trenirat ce se hoces vsaj prblizn tko k evo pelat, mas prou. Go figure.

A tako smotano se je z EVO-tom vozit, da ni za preživet notri več časa kot je nujno potrebno? :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 5:04 pm

ijuvan je napisal/-a:A tako smotano se je z EVO-tom vozit, da ni za preživet notri več časa kot je nujno potrebno? :twisted:

Sm mislu da smo že razčistl kateri od teh dveh avtov ma dobre stole notr serijsko... Da o tem ker avto je bolj prostoren sploh ne načnemo. :twisted:

Slika

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 5:53 pm

LoCo je napisal/-a:

Všeč mi je tvoja skromnost. Jst bl mislm da si za dobro vožnjo kriv sam, kaj bi šele blo če bi Imprezo pelu. Pejte figure. :)

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Po dec 28, 2009 5:57 pm

LoCo je napisal/-a:Sm mislu da smo že razčistl kateri od teh dveh avtov ma dobre stole notr serijsko... Da o tem ker avto je bolj prostoren sploh ne načnemo. :twisted:

Zakaj ti potem ni za vozit, menda ti pa ja ne uhaja pogled na armaturko? :twisted:
Ko/če bom imel STi-jko, in bo zmanjkalo prostora za 30 litrov multisole, bom pa tebe prosil, da mi jo pripelješ zadaj, velja? ;) :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po dec 28, 2009 6:11 pm

Loco pol bi mogu pa z evotom še vsaj 2 sekunde bolš čas postavt na racelandu glede na konje. Marskera impreza z dobro polovico tvojih konjev ti pride zelo blizu :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 6:15 pm

alanq4 je napisal/-a:Loco pol bi mogu pa z evotom še vsaj 2 sekunde bolš čas postavt na racelandu glede na konje. Marskera impreza z dobro polovico tvojih konjev ti pride zelo blizu :D

Moj cajt na racelandu je bil avto stock...

Slika

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 6:16 pm

LoCo je napisal/-a:Moj cajt na racelandu je bil avto stock...

Napiš svoj cajt s "stock" gumam...

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 6:20 pm

GodOfAll je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:Moj cajt na racelandu je bil avto stock...

Napiš svoj cajt s "stock" gumam...

Na racelandu sm bil samo s tasrebrnim na cestnih gumah in takrat smo se neki na roke štopal, sam se pa ne spomnim kok smo vozil ... Vem da si bil ti hitrejši k si full najboljši, se pa ne spomnim kok smo pelal.

Slika

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 6:23 pm

LoCo je napisal/-a:Na racelandu sm bil samo s tasrebrnim na cestnih gumah in takrat smo se neki na roke štopal, sam se pa ne spomnim kok smo vozil ... Vem da si bil ti hitrejši k si full najboljši, se pa ne spomnim kok smo pelal.

Dobr, sam tist je bil EVO8, to ne morš primerjat. Zdj z 9 me zanima.

Upam da boš letos odpelu par tahitrih na michelinkah.

Da ne bom sam smetil, še ena referenca, fant iz MB, STi '05, 285 konjev na valerjih od avtoelektronike.

Po podatkih iz drift boxsa sem vozil z navadnimi gumami 54.85s
S štampami pa 53.48s
Ko dobim slickse pa bom zopet probal in si upam napovedat čas pod 53s
Zadnjič spremenil GodOfAll, dne Po dec 28, 2009 6:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Po dec 28, 2009 6:29 pm

GodOfAll je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:Upam da boš letos odpelu par tahitrih na michelinkah.

Za v smeti so :lol:

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 6:31 pm

wuky je napisal/-a:Za v smeti so :lol:

Uveljavli garancijo.

"Sfukane" potenze so ble super za raceland.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Po dec 28, 2009 6:35 pm

GodOfAll je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:Na racelandu sm bil samo s tasrebrnim na cestnih gumah in takrat smo se neki na roke štopal, sam se pa ne spomnim kok smo vozil ... Vem da si bil ti hitrejši k si full najboljši, se pa ne spomnim kok smo pelal.

Dobr, sam tist je bil EVO8, to ne morš primerjat. Zdj z 9 me zanima.

Da ne bom sam smetil, še ena referenca, fant iz MB, STi '05, 285 konjev na valerjih od avtoelektronike.

Po podatkih iz drift boxsa sem vozil z navadnimi gumami 54.85s
S štampami pa 53.48s
Ko dobim slickse pa bom zopet probal in si upam napovedat čas pod 53s

Ja sej tazadn raceland na kerem smo bli sem hotel postavit oba časa na michelinkah in na štampah ampak je bil... Dež. Bom drugo leto z veseljem :)

Kar se pa driftbox STi-ja tiče je pa kokr vem redni obiskovalc racelanda in pršu tja z optiko narejeno za raceland (sprednja desna guma naklon na notr tko da nisi bil čist zihr če avto stoji sploh pravilno) itd... Ampak sej pravm, celo leto nism pršu do prilike da bi z avtom ko ni bil več stock šel postavljat cajt. Takrat ko sem ga postavil (54.92 če se prou spomnim) sem mel devetko prbližn 2 mesca pa amortizerji so bli hin - kar smo ugotovil kasneje. Ampak ni to mišljen kot izgovor, men je bil tist cajt za moje pojme odličen ker je bil začetek sezone na racelandu in glede na to da je LMG pelu pol sekunde počasnej z m3 na slicksih sm čist ponosn na ta čas :)

GodOfAll je napisal/-a:
wuky je napisal/-a:Za v smeti so :lol:

Uveljavli garancijo.

"Sfukane" potenze so ble super za raceland.

For the record - sfukane potenze so fotr pa mat za michelin pilot sport 2 - še posebi na racelandu.

Edit: naslednje letne gume k bojo na mojem avtu bojo Bridgestone Potenza RE050A.

Slika

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Po dec 28, 2009 6:40 pm

@LoCo: potolaž se. Če ne bo letos (2010) bolš, bo pa naslednje leto.

Edit: naslednje letne gume k bojo na mojem avtu bojo Bridgestone Potenza RE050A.

Zanimivo, boš povedu če se dobr obnesejo. :twisted:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost