dominic je napisal/-a:adis je napisal/-a:typeR246 je napisal/-a:Zvok je bil pa res isti

glih ucer sva se smejala z locotom, loco reku jah bil si "najhitrejsi" ceprav nism bil ...loco: jst sm mel pa 400konjev

mal ste mi že smešni z temi konji itd... potem pride pa bigturbo in vas vse skupi "poči" dol
ne gre mi v glavo zakaj se matrate z stock avtomobili in jih predelujete, če pa lahko kupite že original stunan avto

ali pa vsaj zverino od avtomobila

in sladko, stojis na kriziscu, modelcek z pickico, pa v avtu za 50.000€+ se ti smeji v faco, ker furas staro hondo, forda, opla, renaulta itd...in si misli, lej ga, kaj mu bom pokazal...dejansko pa ves da imas pod pokrovom ene par 50ps+ ali vec ps od njega...in da ku mu pustis da malo zadiha, ves vesel, ga pohodis kot enga majhnega scurka...=) ze dozivev, kako jim podalsan falus pade, in so uzaljeni, kot dojecek, ki mu vzames novo igracko, das pa mu staro oguljeno...priceless...
lp, dominic...
Daj no, pa kaj vi mislite da vsi ljudje ki imajo avte visjega cenovnega razreda, supersportnike, da gledajo vasa j***a nafrizirana. Pa boli jih kita al ti gre avto bolj al ne. Sicer si pa lepo napisal, model je v avtu z pickico, ti pa sam ali pa skolegom. Go figure, kdo bo fukal lepse in boljse tisto noc
Sicer pa, nevem sploh kako lahko primerjate hondo nafrizirano kjer je vlozeno 5-10k € pa en serijski sportnik iz tovarne. tudi ta se lahko sfrizira, vlozi v tega 5-10k pa bomo vidli kaj bo nafrizirana gajba naredla.
Boli me patak, za obe strani, nimam nafrizirane gajbe pa nimam superavta, ste mi pa smesni wannabe racerji