In sam piše .....tak, da

CarInvent je napisal/-a:pri nas mamo škatlo tele junk robe, kar smo pobiral iz avtov in potem stranki naredil pravi tuning - kot je že en omenil, notri je en uporček, po sliki sodeč pa gre ta na senzor temperature nafte, da naj bi potem ECU na osnovi napačnega podatka vbrizgal nekoliko več nafte
xxl je napisal/-a:CarInvent je napisal/-a:pri nas mamo škatlo tele junk robe, kar smo pobiral iz avtov in potem stranki naredil pravi tuning - kot je že en omenil, notri je en uporček, po sliki sodeč pa gre ta na senzor temperature nafte, da naj bi potem ECU na osnovi napačnega podatka vbrizgal nekoliko več nafte
-pa saj vi ponujate rapid za dizel s skupnim vodom,ki v principu deluje podobno,ali ste zdaj zadevo opustili (pozabili)
CarInvent je napisal/-a:v novejši avtih je programiranje bistveno boljša opcija, zato pri nas v 95% vozil le še programiramo, tolko bolj velja to za avte s filtrom sajastih delcev.
Vseeno pa je velika razlika med kvalitetnim digitalno krmiljenim tuning boxom napram tisti škatlici z uporčkom o kateri smo govorili. Malo denarja malo muzke .
Code-R je napisal/-a:
ni pametno uporabljati v primeru filtra sajastih delcev.
sašo5 je napisal/-a:....na box niti pod razno ne mislim - ampak kot sem zadnjič nasluhnil se doba čipanaja počasi zključuje, prav zaradi tega filtra DPF (novi A4 in BMW 177 PS )zadnji sistemi bosch vbrizga, kot je že napisano neprestano javljajo napako na krmilnem sistemu, kaj se bo pa s filtrom posledično zgodilo je pa še vprašanje časa...........išče se možnost odstranitve filtra ter nato nadgradnja...(najdlje je na tem področu prišel ABT(vw/audi) vendar še zdaleč, da bi zadeva "špilala" kot je treba)
P.S naj me strokovnjaki popravijo, če ni tako (še enkrat poudarjam, da so to govorice, je pa na zgoraj omenjenih vozilih delana predelava, pri poznanem tunerju....)
Code-R je napisal/-a:ga-ma je napisal/-a:tud edc 17 se že da preprogramirat.smo že naredili par avtov.
EDC17 trenutno samo prebereš (R/_/CHK), pisanje še ne - kolikor je meni znano... Ne vem pa katero orodje uporabljaš... Servisi seveda lahko pripišejo z uradnimi diag. orodji.
*edit*
Vidim da CSW nekaj ima...
PRODRIVE je napisal/-a:Zanima če slučajno kdo ve ali že obstaja optimizacija programa,se pravi chiptuning za motor 1.8TFSI z 120KM in kakšne so nato vrednosti. Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov