a ti vsaj mejčn veš kok sm jst trmast

če sem dobu papirje od Carzona iz A3M-a ni hudič da tud to ne zrihtam

Jasminko je napisal/-a:glede na to da se ne spoznam na to dost, bi se ze z nekom zmenu k to pozna do kere meje bi lahko sov da neni prevec tvegu. a mi lahko sporocis cifro prosm?
hvala
lep pozdrav
zoranwagen je napisal/-a:Na brzinu
Nos v cestnem prometu ni dovoljen ni mozno ne homologirat ne taksen avto registrirat! Pomeni, ce bi povzrocil prometno in ti dokazejo, da si uporabljal ti ugasnejo pravice po zavarovalni polici
Vse vec dirkacev letos iz nosa saltava na turbo predelave!
Montirat zadevo ni neka modrost.
Moc je odvisna od sob zacnejo se 25hp najvec kar jest vem, da so v katerem slovenskem avtu so 150hp.
Mozno je tud razlicne met. Recimo za speljevanje 50hp potem pa 100hp.
V sloveniji kar nekaj folka uporablja na brzino se spomnim vsevedova mazda, branko z cabrio V6 (njemu je konkretno motor razneslo), jankotov ficek, Toyota MR2, corsa modra iz MS......se jih je
HaBBkE je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Na brzinu
Nos v cestnem prometu ni dovoljen ni mozno ne homologirat ne taksen avto registrirat! Pomeni, ce bi povzrocil prometno in ti dokazejo, da si uporabljal ti ugasnejo pravice po zavarovalni polici
Vse vec dirkacev letos iz nosa saltava na turbo predelave!
Montirat zadevo ni neka modrost.
Moc je odvisna od sob zacnejo se 25hp najvec kar jest vem, da so v katerem slovenskem avtu so 150hp.
Mozno je tud razlicne met. Recimo za speljevanje 50hp potem pa 100hp.
V sloveniji kar nekaj folka uporablja na brzino se spomnim vsevedova mazda, branko z cabrio V6 (njemu je konkretno motor razneslo), jankotov ficek, Toyota MR2, corsa modra iz MS......se jih je
WELCOME BACK!!
HUGO_BOSS je napisal/-a:ja... jst sem bral na neki tuji strani, da ti da od 15HP do ---
odvisno je od osnovne moči mašine...
ne vem pa kok je to res...
ja to z zavarovalnico pa možno ja... jeba je ta slo.
![]()
neki bomo ščaral ko bo prišel čas...
sicer pa upam da bo EU kej pozitivnega prnesla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov