Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 4:57 pm

Ja zdj je notranjost kot sm jo nekdaj hotu met kot nova :) in to je men pomembn pa udobje da je zdj v avtu da nic ne skripa poka itd kot je prej :D ...
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
sharp
Nov uporabnik

Napisal/-a sharp Po nov 23, 2009 5:27 pm

rokbrumen je napisal/-a:V zrak in je zanimiv zvok ko začne wg spuščat vn hehe sicer je speljan spodi carterja... tako da ni da bi kam pihal kamor nebi smelo ;) zakaj?

Ker imam tudi jaz namen speljat kar v zrak,pa nočem da bi ropotal.Kakšen zvok pa je?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 5:35 pm

Pa zvok se zacne sele ko turbina zacne prav filat in ti drzi tlak kar ga je vec gre itak tam vn in pol zacne tko zanimiv grmet mal :D..
no ne mal dost ampak je nor zvok ,...

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dBAss Po nov 23, 2009 5:35 pm

rokbrumen je napisal/-a:
to je to ... še malo pa se poslovimo od te teme mislim da v petek samo še objavim moč avta kolko bo na 1.3 bara in jutri fotke kako vse skupaj zgleda in potem bom zahtevu mirn zaklep teme.

Se prav imaš v petek namen it na valarje ? Če je tvoj odgovor ''Ne'' potem mislim da je to naša zadnja priložnost da odpremo en TRR na katerega lahko nakažemo simbolične prispevke za tvoje merjenje na valarjih. Namen plačila naj bo: ''v upanju da ne bo lepil moči iz iPhone aplikacij''

:yum

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 5:39 pm

Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Po nov 23, 2009 6:48 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Yoni je napisal/-a:a ti misliš da jo boš dobu za 2000€?

kaj je slučajno več vredna? :lol:

krepko več
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Po nov 23, 2009 7:25 pm

rokbrumen je napisal/-a:Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..

LOL kaj pr RSR-u ni dovolj dobro? glede točnosti pa...že valji niso nek pojem točnosti, kaj šele en programček za en iPhone...bodi resen no. O točnosti bi lahko govorili, če bi dal motor v laboratorij, na preizkusno mizo....
Zadnjič spremenil Yoni, dne Po nov 23, 2009 9:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Po nov 23, 2009 7:35 pm

Yoni je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..

LOL kaj pr SKN-ju ....

Kerih SKN valarjih ?

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Po nov 23, 2009 7:39 pm

Yoni je napisal/-a:

LOL kaj pr SKN-ju al pa RSR-u ni dovolj dobro? glede točnosti pa...že valji niso nek pojem točnosti, kaj šele en programček za en iPhone...bodi resen no. O točnosti bi lahko govorili, če bi dal motor v laboratorij, na preizkusno mizo....
Kolkr je meni znano ima Matjaž (RSR) valje tudi v Ribnici.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po nov 23, 2009 8:45 pm

sedezi so full lepi.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po nov 23, 2009 8:50 pm

Staaarii, volan je booooombaaa !!! : - D

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Po nov 23, 2009 9:06 pm

wuky je napisal/-a:
Yoni je napisal/-a:

LOL kaj pr SKN-ju ....

Kerih SKN valarjih ?

edit...preveč misli v glavi... :roll:

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po nov 23, 2009 9:12 pm

abbe je napisal/-a:sedezi so full lepi.

x2
VW golf IV

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 10:45 pm

Hvala za komentarje hehe

No pa je use na avtu...sovoznikov prag je ratu krajšni za 0.5cm .. :? kako nič jasn ampak ok vidi se glih ne samo ko gledaš dal časa je razlika. Skratka ni tako slabo kot sm mislu da bo, je pa padla odločitev :

Na avto grejo originalni pragi in spredn odbijač brez kakih podaljševanj in dodatkov!!!! Turboroky mi bo prodal prage in luči :) (hvala Rok), in spredn odbijač iščem zdj čimbolj ohranjen ..ima kdo???

Odločam se tudi ali gre avto v celoti v črno barvo nazaj ali bo ostal bel ampak samo bel brez perle. Odločitev pa imam čas do pondelka zjutri.

Seveda brez da jst nebi stisku na gas pr cexu ni šlo :P , samo kaj ko je ta zunanji WG z vzemtjo ne spusti na 0.5 bara :roll: tko da morm v sredo kupit še vzmet da jo reguliram od 1.bara do 1.5, tko da sredino bomo uporabl :lol: ampak vožnja je bila zadovoljiva, da sm spravu jezo od praga iz sebe ...Tako da original pragi in odbijač bojo gor na avtu v pondeljek in v ponedeljek se avto začne barvat ..

Slike:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Če bo še posnetke kmalu naložl na net bom dal gor vidi se ne veliko ampak zvok je lep :P , pa lepo se sliši blokade na 8.200rpm

Kopron če maš ti kako vzmet dobro bova v sredo vidla ko pridm do tebe...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 10:45 pm

kopron je napisal/-a:Staaarii, volan je booooombaaa !!! : - D

Ja men je tut hud :P pa se quick release ima :P

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po nov 23, 2009 10:53 pm

airmike je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:mislim da me več ne bo slišat po forumih. Bote mel mir..

Zakaj je to tak težko verjet :D

Na avto grejo originalni pragi in spredn odbijač brez kakih podaljševanj in dodatkov!!!! Turboroky mi bo prodal prage in luči Smile (hvala Rok), in spredn odbijač iščem zdj čimbolj ohranjen ..ima kdo???

Odločam se tudi ali gre avto v celoti v črno barvo nazaj ali bo ostal bel ampak samo bel brez perle. Odločitev pa imam čas do pondelka zjutri.

:pop: :woohoo

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Po nov 23, 2009 11:01 pm

rokbrumen je napisal/-a:Na avto grejo originalni pragi in spredn odbijač brez kakih podaljševanj in dodatkov!!!! Turboroky mi bo prodal prage in luči :) (hvala Rok), in spredn odbijač iščem zdj čimbolj ohranjen ..ima kdo???

Končno stari si prišel k pameti. :bow Sorry, ampak tako kot je zdaj res zgleda nikakvo...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 11:04 pm

Ves kak sm jst, jst morem probat da vidim kako je..zadn konc je tok sexy da sm ga 15min gledu :D, spredn odbijač bo original in pragi drugo ostane kot je samo luči bojo še menjane .... felge in izpuh itd ostane kot je...

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po nov 23, 2009 11:04 pm

Sej jih bo razrezal spet :roll:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 23, 2009 11:05 pm

airmike je napisal/-a:Sej jih bo razrezal spet :roll:

ne ne bom dobil tak odbijač da ga ne bo treba rezat je od crx-a 91letnik ima ze vecjo odprtino in malo dalsi ej za 2cm kot prejsni odbijači tako da je lep in sexy... pa se super bo na moji zgledu

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost