nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
rokbrumen je napisal/-a:
to je to ... še malo pa se poslovimo od te teme mislim da v petek samo še objavim moč avta kolko bo na 1.3 bara in jutri fotke kako vse skupaj zgleda in potem bom zahtevu mirn zaklep teme.
rokbrumen je napisal/-a:Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..
Kolkr je meni znano ima Matjaž (RSR) valje tudi v Ribnici.Yoni je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..
LOL kaj pr SKN-ju al pa RSR-u ni dovolj dobro? glede točnosti pa...že valji niso nek pojem točnosti, kaj šele en programček za en iPhone...bodi resen no. O točnosti bi lahko govorili, če bi dal motor v laboratorij, na preizkusno mizo....
wuky je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Ja konji se bjo merl najprej z aplikacijo ker je tocna ne laze...merli se bojo tudi na valjih..samo nevem kdaj to bi mogu koprona vprasat ker bomo sli merit v ribnico mislim da kmalu ..
LOL kaj pr SKN-ju ....
Kerih SKN valarjih ?
airmike je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:mislim da me več ne bo slišat po forumih. Bote mel mir..
Zakaj je to tak težko verjet
Na avto grejo originalni pragi in spredn odbijač brez kakih podaljševanj in dodatkov!!!! Turboroky mi bo prodal prage in luči Smile (hvala Rok), in spredn odbijač iščem zdj čimbolj ohranjen ..ima kdo???
Odločam se tudi ali gre avto v celoti v črno barvo nazaj ali bo ostal bel ampak samo bel brez perle. Odločitev pa imam čas do pondelka zjutri.
rokbrumen je napisal/-a:Na avto grejo originalni pragi in spredn odbijač brez kakih podaljševanj in dodatkov!!!! Turboroky mi bo prodal prage in luči(hvala Rok), in spredn odbijač iščem zdj čimbolj ohranjen ..ima kdo???
airmike je napisal/-a:Sej jih bo razrezal spet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost