Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen To nov 24, 2009 5:06 pm

Jah no glede felg bom vidu kaj bo :P
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx To nov 24, 2009 10:19 pm

zdaj je pa res super! :) lonec se mi zelo dopade :) ga naredi malo bolj masivnega :D
Evo IX MR In Working Progress

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To nov 24, 2009 10:23 pm

Platišče za foro stehtaj, da vidiš pri čem si, pri meni je ogromna razlika sedaj na 16".

Na kakšno cifro potem ciljaš na 1.3?
RiDe hArD

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen To nov 24, 2009 10:33 pm

Ja na 1.3 bare s to turbino in mojo masino kot je narjena bi mogu dobit okoli 370hp neki takega ,seveda na gredi na kolesih je okoli 300 mogoče mal več, sicer itak potem lahko z elektroniko še poveča moč čez celo območje obratov tut za 20hp ali še kaj več, samo potem je motor tolko bol v riziku ker mu s tem drugače nardi timeinge.Mislim da bo že tako moč prehuda ker tlak ne bo padu ga bo konstantno držal temu pa bo pripomogu zunanji WG ko sm ga zmontiru tako da realno pogledan moč - konji bojo samo rastl ne bojo padal ... navor pa se itak pr eni stopnji ustavi , bomo vidl vsak pravi da ispod 350 hp tsko ker je ipak vlka turbina zunanji Wg itd ..

Glih danes sm gledu nazadnje ko sm prevozu 200km mi je zmankal 2dl vode , ko sm šou do krškega in nazaj mi je v 600km zmankal okoli 4-5deci vode, torej ko sm računu to more ful malo in počasi kaplat..sistem mi nikjer ne pušča, pritisk mi ne hodi v vodo , cevi ali hladilnik, tudi mi ne meša vode in olja.. sm preveru če mi v notranjosti avta spušča od grelne pečke voda tudi ne..torej nekje na objemki kaki mi more res malo malo puscat da se skoraj ne opazi in se to pri voznji ko je pritisk. Tako da to me zdj malo obgljavlja in me hudičevo moti.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr nov 25, 2009 7:17 am

Glede na to kako ti kadi (se vidi na slikah) bi lahko bilo prebito tesnilo ali počena glava :?
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr nov 25, 2009 7:51 am

se strinjam s kovčekom, sem mel enak problem ko sem šel z boostom previsoko je pihnalo tesnilo na glavi.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr nov 25, 2009 8:53 am

croma_man je napisal/-a:se strinjam s kovčekom, sem mel enak problem ko sem šel z boostom previsoko je pihnalo tesnilo na glavi.

na d16 motorjih gre res hitro tesnilo glave.tk da nabvi cim prej novo.sem 100% da je slo

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr nov 25, 2009 9:44 am

Pa to sm tut studiru ker originalna ne zdrzijo full samo tist ko m kadi je samo zjutri ko je hladen potem več ne

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr nov 25, 2009 9:47 am

tudi jaz sem takoj pomislil na tesnilo glave..sporoči

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr nov 25, 2009 9:59 am

bom samo ni nobenih znakov bomo vidl danes v kamniku ko grem tja mi bo use pregledu kolega,.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Sr nov 25, 2009 10:14 am

Če boš vozu h kopronu boš še menjaval tesnila pod glavo, zarad prevelikega tlaka... To je standard pri njegovih predelavah(visok tlak namreč)...izkoristek je pa jalov.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr nov 25, 2009 10:15 am

Pa ne sj talk pr men ne bo šou nad 1.3 niti slučajn :lol:

No zdj sm prklopu na prenosnik avto in sm se okol vozu 30min...avto nič drugače ne dela voda je kot je bla... men nč jasn.. pomoje nekje pr kaki objemki kapla vn.-.nevem ..

ker če bi voda šla v cilinder bi 100% avto kadil al pa kar kol... tko pa sam zju3 ko ga przgem se kadi kondenz vn in pol nikjer vec nic..

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr nov 25, 2009 7:57 pm

No pa smo ugotovil je slabo tesnilo glave tako da v petek zjutri ga menjamo :)...problem resen :)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr nov 25, 2009 8:37 pm

mater spet sami bari :lol: še en kopron :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas Sr nov 25, 2009 9:55 pm

kakšno tesnilo imaš gor?????

org, kar nekaj ali je to to??
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr nov 25, 2009 10:50 pm

orginal dihtungo je itak razprl
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če nov 26, 2009 1:34 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:mater spet sami bari :lol: še en kopron :lol: :lol:

Hja, kopronko ne ve če bo imel čas , ker ga preveč porabi za recesijo popravlat' zdej, ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ej, Roko, ... glede na to, da imaš črne feltne, bi na avto bolj pasala bela barva.

Če pa daš feltne v kako svetlejšo/fluorescentno/drugo barvo, potem pa tud' črna ni tolk' slaba, čeprav je še vedno : - p o g r e b n a barva .

lp + #

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če nov 26, 2009 2:36 pm

ce bos ze tesnilo nabavu.dej oem tesnilo obvezno!!.pa nabav si arp vijake.ker tile so sm za enkratno uporabo na d16 motorjih
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 26, 2009 4:15 pm

Originalno je :lol: hehe in jutri bo drugo že gor. To je to za 1x avto dela samo v ekspanzijsko posodo mi meče vodo če ga gonim dal časa in z posode gre voda vn ...

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov