Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 26, 2009 4:16 pm

aleshondas je napisal/-a:kakšno tesnilo imaš gor?????

org, kar nekaj ali je to to??

originalno je ja, kar je bla napaka z moje strani

Danes imam ful slab dan, tako da prosim če se ne piše kar koli po temi, ker ne bom danes bil sposobn odgovarjat vec.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če nov 26, 2009 5:16 pm

ajoj bogi....a ti lahko kako pomagamo?

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Če nov 26, 2009 5:25 pm

:bonk
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če nov 26, 2009 5:36 pm

Mislim da boš najlazje rešil problem z aluminjastim tesnilom glave. Za Yugota iz tovarne Kragujavec mislim da je prišla okoli 300-400€ .

PS: Tesnilo ti je uničilo zaradi prevelikega pritiska, če boš dal pa dirkalno tesnijo gor, ti bo pa glavo zvilo, ali pa ventile pokrivilo, pa še kaj bi se verjetno našlo. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 26, 2009 6:18 pm

rover416 je napisal/-a:ker tile so sm za enkratno uporabo na d16 motorjih

Vijake se itak vedno da nove, ker prejšnji so pretegnjeni.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če nov 26, 2009 6:21 pm

rokbrumen je napisal/-a:Danes imam ful slab dan, tako da prosim če se ne piše kar koli po temi, ker ne bom danes bil sposobn odgovarjat vec.

Lahko pokličeš kakšno bejbo, da ti poliže tatoo. Saj si se nekaj hvalil.
Lej nevem, jaz bi si na tak način polepšal dan.
Pa ne mislit, da te j€bem v glavo ;)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če nov 26, 2009 6:24 pm

nevermind ti si meni sumljiv! :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če nov 26, 2009 6:54 pm

nevermind je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Danes imam ful slab dan, tako da prosim če se ne piše kar koli po temi, ker ne bom danes bil sposobn odgovarjat vec.

Lahko pokličeš kakšno bejbo, da ti poliže tatoo. Saj si se nekaj hvalil.
Lej nevem, jaz bi si na tak način polepšal dan.
Pa ne mislit, da te j€bem v glavo ;)

bedne fore mate

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 26, 2009 6:58 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:nevermind ti si meni sumljiv! :lol:

x2 :lol: :lol: sm že bolše :D turbo reši use sm se mal okol zapelu 200+ in morm rect da hitr pozabis na stvari okol sebe :D, tko da jah tesnil ja mah bo ze bolse tesnilo je tesnilo :P to je danes najmansi problem zamenjat :P

Kopron: Tebi pa hvala za tolko ur svojega časa in kar sva se use najahala na puno danes je blo se posebi hehehe, skratka učer je bil zanimiv večer :D, se vozim od koprona tko da vdim kako gre avto pridem do centra lj mi odpade prirobnica z kolektorja od WG-a :D :shock: , zvok je bil tak kot da mam masino od dragsterja pod havbo :D. Hehehe seveda Kopron je clovek za vse neglede kdaj in smo zjutri rešl stvari z kr parimi noslilci in povaritvijo kolektorja in morm rečt da končno res ne poka nikjer več 8) še 1x hvala jutri zju3 pa nova runda :D

aja zdj ni več problemov s tlakom(nihanje) kar mi je še posebi všeč 8) zdj samo še ofnemo na prav pritisk in bo veselje

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 26, 2009 7:31 pm

Čakaj kaj to ste že tretjič švasali kolektor? :shock:

Sem te videl danes v Ljubljani...no ja...roko na joško, avto v taki kominaciji odbijačev in pregov zgleda malo smešno...brez zamere. Zvok je pa še kar ok....sem že mislil da je kak evo za mano... :lol: Škoda da si bil v gužvi pa ni blo neke akcije...

Aja, madona dej popravi ta avspuh, ker ti na sredini pod avtom tolko dol visi, da skor po tleh drgne.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 26, 2009 7:39 pm

Yoni: Ja cevi izpuha so bol tko sicer ne drgne samo tko je pr crxi sicer sm ze pogrutu kak se da nardit da se skor ne vid cevi :P, druače pa v kakem avtu si bil? ja no pragi grejo irignalni gor jih mam že doma in zadnje luči tudi original tut ma doma :D, spredn odbijač pa bomo vidl kaj bomo nardil :P, drugače pa ja gužva je bla ful in ja zvok imam od evta identičn nevem kako to ...

Aja glede kolektorja pa ja tretjič ampak zdj nazadnje ga je kopron 8) in seveda ker ga je on naredu se vidi da ne poka več, morm priznat da človek veliko ve ker je tolko že poskusu stvari pa naredu usega in svasta in ima ene take izkusnje da na oko že vidi kako in kaj nardit .. pohvale njemu res sm presenečen kak mu rata use tok dobr nardit

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Če nov 26, 2009 7:50 pm

rokbrumen je napisal/-a:Yoni: Ja cevi izpuha so bol tko sicer ne drgne samo tko je pr crxi sicer sm ze pogrutu kak se da nardit da se skor ne vid cevi :P, druače pa v kakem avtu si bil? ja no pragi grejo irignalni gor jih mam že doma in zadnje luči tudi original tut ma doma :D, spredn odbijač pa bomo vidl kaj bomo nardil :P, drugače pa ja gužva je bla ful in ja zvok imam od evta identičn nevem kako to ...

Nisem bil z avtom.... Sem šel ravno s faksa...

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Če nov 26, 2009 8:23 pm

lenivec je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Aja glede kolektorja pa ja tretjič ampak zdj nazadnje ga je kopron 8) in seveda ker ga je on naredu se vidi da ne poka več,

prej kot v enem tednu ga boš spet švasal.
me pa prav zanima kdaj ti bo postalo jasno da če je material za en K ne pomaga noben mojster.
Ravno zato, ker če poči ne poči var ampak zraven...če je dobro varjeno seveda.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 26, 2009 8:45 pm

Problem je bil da je poku na takih delih kjer ga je sponalo, in nikjer ni bil pritrjen razn na glavi in ga je izpuh zviju in vibracije, za ko je bil varjen res dobr je po 40km pocu zdj po 160 ni nic blo kar dvomim da bo spet (upamd a ne) če ne pol pa nevem no :D

yoni: Kam hodis na fax a tam bliz filozofske al kaj je ze?

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Pe nov 27, 2009 1:20 am

jst sem te tud vidu,in nisi bil za race 8) 8)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe nov 27, 2009 6:52 am

drmocar je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Aja glede kolektorja pa ja tretjič ampak zdj nazadnje ga je kopron 8) in seveda ker ga je on naredu se vidi da ne poka več,

prej kot v enem tednu ga boš spet švasal.
me pa prav zanima kdaj ti bo postalo jasno da če je material za en K ne pomaga noben mojster.
Ravno zato, ker če poči ne poči var ampak zraven...če je dobro varjeno seveda.

Nooo, šwasmajstri, jaz sem mu še potrdil, da če bo slučajno spet hotel še kje še kaj pokati, naj si takoj zmontira nazaj stari kolektor, ker teh problemov tam ni imel .

Sicer pa, Rok : vedi, da če nebi tako krvavo potreboval denar, ti niti v sanjah nebi šel menjat tesnila glave, ker imam preveč dela , pa še svojega avta nisem sestavil, pa še Saxota ne . Tko da, upam, da se ne zamudim kaj preveč z tabo . Ajd' .

Lp + #

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Pe nov 27, 2009 7:03 am

ja a nima med izpuhom nobene pletene cevi? :?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 27, 2009 7:59 pm

Žiiga je napisal/-a:ja a nima med izpuhom nobene pletene cevi? :?

Ti nič ne ponaga, saj njemu poka kolektor zaradi napačnega toplotnega razmirja (kolektor in zvar) in ne zaradi pretegovanja izpušnega sistema.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe nov 27, 2009 9:32 pm

Če je danes kolektor pretrpel tole vožno kot je na sliki hehe bo tudi ostalo pa ima ze 500km prevoćenih kot sm reku prej pa je poku ze po 40ih

na sliki je števec med 230 in 240 slikat nism mogu mamful slik še z večjo hitrostjo pa se nič ne vidi žal

bigtubo: Ja če sm iskren nevem kak avto imaš pa kje sva se vidla ker ne poznam folka ;) , drugače pa ko bo odprta zdj kot treba se lahko zmenva pa še mi2 probava ni problema. LP
Priponke
IMG_0360.jpeg

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov