Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So nov 28, 2009 4:38 am

rokbrumen je napisal/-a:bigtubo: Ja če sm iskren nevem kak avto imaš pa kje sva se vidla ker ne poznam folka ;) , drugače pa ko bo odprta zdj kot treba se lahko zmenva pa še mi2 probava ni problema. LP

Tole vozi Bigturbo http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 55&start=0 ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek So nov 28, 2009 8:28 am

rok,tole te pa popapa za malo malico :D

drugače pa greš v pravi smeri z zunanjostjo ;) kr tako naprej :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 28, 2009 9:52 am

Itak da popapa za malico sam mal manj kot tipota :D tko da mal bolše je zdj kar vozim :P, morm rečt da odkar mam zunajni WG je ocitna razlikapri odzivnosti avta zakaj??

rokbek: podji se 1x cez mojo temo ma poglej kak motor imam jst pa kakšn on že v osnovi ima 2x močnejšega najmanj :lol: , pol pa pojdi še 1x čez njegovo pa boš mogoče vidu da ima 2 vlki turbinci :lol: in V motor 8) jst pa linijski ..
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So nov 28, 2009 2:52 pm

rokbrumen je napisal/-a:Itak da popapa za malico sam mal manj kot tipota :D tko da mal bolše je zdj kar vozim :P, morm rečt da odkar mam zunajni WG je ocitna razlikapri odzivnosti avta zakaj??

rokbek: podji se 1x cez mojo temo ma poglej kak motor imam jst pa kakšn on že v osnovi ima 2x močnejšega najmanj :lol: , pol pa pojdi še 1x čez njegovo pa boš mogoče vidu da ima 2 vlki turbinci :lol: in V motor 8) jst pa linijski ..

kaj ima veze pa postavitev valjev tukaj?? kvečjemu ima 2 bata več...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So nov 28, 2009 2:55 pm

damjan je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Itak da popapa za malico sam mal manj kot tipota :D tko da mal bolše je zdj kar vozim :P, morm rečt da odkar mam zunajni WG je ocitna razlikapri odzivnosti avta zakaj??

Vezi ima samo v črki V. mogoče je na to mislil :lol: ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So nov 28, 2009 3:21 pm

damjan je napisal/-a:

in 500-600kg vec :)
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So nov 28, 2009 3:24 pm

Dariooo je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:

in 500-600kg vec :)

pa ksn "ventilator" več :roll:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So nov 28, 2009 3:42 pm

Pa za par litrov večja posoda za gorivo :EE :jao:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 28, 2009 4:34 pm

Pa še kaj je več od konjev dalje :lol: , zdj pa dost smetenja po temi ker ni tema to kar zdj govorimo.hvala

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So nov 28, 2009 6:42 pm

in kaj si hotu s tem dokazat ko si dal sliko števca pr 230?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 28, 2009 7:40 pm

Slicker: Z sliko sm samo pokazu kako počasi gre lahko crx ...zakaj?

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So nov 28, 2009 7:43 pm

Daj no, bodi resen. 230 pa res ni neka blazna hitrost. Plus tega moraš upoštevat, da ti števec 100% laže za kakih 15km/h, kar pomeni recimo realno 210 do 215km/h. Nič impresivnega.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So nov 28, 2009 7:47 pm

Yoni je napisal/-a:Daj no, bodi resen. 230 pa res ni neka blazna hitrost. Plus tega moraš upoštevat, da ti števec 100% laže za kakih 15km/h, kar pomeni recimo realno 210 do 215km/h. Nič impresivnega.

Toliko bi šla moja 23 let stara seriska Lancia, če bi imela original menjalnik ;)

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So nov 28, 2009 7:54 pm

lancia hf je napisal/-a:
Yoni je napisal/-a:Daj no, bodi resen. 230 pa res ni neka blazna hitrost. Plus tega moraš upoštevat, da ti števec 100% laže za kakih 15km/h, kar pomeni recimo realno 210 do 215km/h. Nič impresivnega.

Toliko bi šla moja 23 let stara seriska Lancia, če bi imela original menjalnik ;)

Za se peljat 210 rabiš 150 al pa 160KM. 220 po števcu smo se mi peljali z Lancio HF turbo v vrhniški klanec(gor, da ne bo kdo mislil kaj narobe).

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So nov 28, 2009 8:06 pm

sj je šlo še več in točnost mojega števca smo že ugotavlal z gps-om in avto gre še več samo ni blo varno zaradi drugih avtov ... gre pa še za 30km/h več .. ni pa neka blazna hitrost res ne ampak za ubit se je parkrat preveč ;)
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So nov 28, 2009 9:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad So nov 28, 2009 8:30 pm

sorry za off topic:

@rokbrumen: Sem ter tja pokukam v to temo, ampak vsakič ko preberem tvoj post me takoj mine da bi prebral kaj več. Normalno ne morem prebrati niti enega tvojega stavka. Brez repa in glave, polno slovničnih napak. Ne iščem dlake v jajcu ampak kar je preveč je pa preveč.
evo4fun

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka So nov 28, 2009 10:05 pm

waw 260 gre a sm loh tvoj prjatu, pa kaj si sploh s tem dokazu ne razumem poante te teme, polno enega kurčenja glede teh tvojih jeter (nimam nič proti hondam), ti še sam ne veš kaj bi s tam avtom počel. Get a life.
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Ne nov 29, 2009 6:28 pm

... brez panike, ... marsikaj se da počet' z tem avtočkom, ...

Ampak zvok je pa fantastičen na booostu . Takega ima res malo avtov, evo itak nobeden, ... doslej sem v živo slišal le še 2 avta z podobnim zvokom, pa morda kaka Supra iz YouTube ima podobnega .

No, v nizkih vrtljajih je res podoben kaki Micki, ampak to ni nič, ...

But when booost comes, ... you better turn off the radio ...

lp + #

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 29, 2009 6:42 pm

:lol: Vi raje naredite avto bolši od micke, ne pa zvok. :P
HHHMMM Zvok brez slike :?: :huh: 8]

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Ne nov 29, 2009 7:07 pm

joj bom raje tiho
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov