Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne nov 29, 2009 7:10 pm

Hahaha ta tema je LOL od lol-a :lol:
Pomojem ne bo ta avto nikoli končan...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne nov 29, 2009 7:21 pm

a na ono akcijo Spedenaj moj avto se pa nisi prjavu?
:D :D :D :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 29, 2009 7:38 pm

pinny je napisal/-a:a na ono akcijo Spedenaj moj avto se pa nisi prjavu?
:D :D :D :D

EH tisto je kr nekej, njegova domača garaža in on to bolj obvlada ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 29, 2009 7:51 pm

Kkot sm reku men je samo še važ,n da avto gre kot more pa tut če mam 10barv na avtu pa vse dol visi .Ddokler gre gre, pa se ne bom več obremenjeval kaj, kako, zakaj ....

Tko da prosim za mir v temi, ker novih stvari trenutno ni... Sm v Krškem, ker mamo ljubezenske probleme, tko da elektronka bo mogoče nasledn tedn narjena. Itak na 0.95 bara se lahko vozim in to je to...

In lancia ... Moj crx gre mimo originalnega evota ... povdarjam, popolnoma originalnega evtoa nič čipanega-mapiranega ...Na orignal tlaku z vsem original!!!Glede na to kako sm vozu proti locotu z 0.5 pritiska in takim setupom kot je bil takrat sm še vesel da je crx tko dobr šou kot je šou...

Tko da še 1x povem mene briga kak avto zgleda, glavn je da se vozi in da je turbo drugo me BK. Pa tut če je nevem kaj pa tut če je avto grd celi Sloveniji, na koncu koncev ga vozim jst in nihče drug.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Ne nov 29, 2009 8:29 pm

Človek men se zdi, da bi blo bolje da bi ti nekatere stvari zadržal zase, ker si prav smešen, saj so to tvoje osebne zadeve.
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne nov 29, 2009 8:47 pm

En nasvet...preveč razlagaš in se zapletaš ter z izjavami sam sebe negiraš, pol se ti pa ljudje smejijo.
Če bi hipotetično ta tema izginila kot, da je nebi nikoli bilo in bi se ti pojavil samo z enim postom v stilu:
Pozdravljeni, sem ta in ta, všeč mi je predelovanje motorjev in skupaj s par prijatelji smo v lastni režiji naredili tole predelavo honde, vizualno (slike zunaj), motor (slike motorja, avspuha, itd. ) ter opis kaj se je delalo) ter par filmčkov za poslastico (posnetek zvoka in recimo posnetek 0-250km/h).

Rešeno. In verjemi, da bi bilo samo :shock: in :clapclap. Pač posnetki bi ljudi toliko impresionirali, da bi padla kaka kritika na zunanjost, to bi pa bilo tudi to.

LP

P.S. V sestavku so navodila kako uspešno nadaljevati temo.

P.S.2 Hint: Fakti štejejo.

Gost

Napisal/-a Gost Ne nov 29, 2009 9:31 pm

Hojla!
bom pa še js nekaj napisal. . .
Sej ne rečem, nekej ti je uspelo z turbo predelavo,vendar si v ta avto veliko denarja vložil in bi si lahko že kakšen boljši avtomobil kupil.Drugače je pa tako,da ne boš s svojo Hondo crx nikoli "butnu" dol Mitsubishi Lancerja Evo,ker je avtomobil 4x4 in avtomobil se kar "istreli" z mesta,tebi se pa gume v prazo zavrtijo. . .pa tudi zato ker je bil Lancer delan v tovorni, kjer so avto veliko testirali .V glavnem avtomobil so nastavili na takšno raven,katera je najbolša,avtomobil ima tudi boljše podvozje itd. Sicer pa mislim da tako močnega avtomobili ti sploh ne potrebuješ,kajti danes nimaš nikjer avtomobila "prtisnt" ker so povsod postavljeni radarji,razen če boš le za kazni delal. V glavnem važno da je avtomobil tebi všeč, pa previdno vozi.
lp

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Ne nov 29, 2009 9:50 pm

meni je sam neki cudn:
da ponavadi pri nekje 210hp hondam tvojega letnika odpovejo zobniki na original difu, tebi pa se vedno drzi pri nevem kolko 260hp + :?:
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 29, 2009 9:54 pm

qsho01: poglej si 20strani nazaj ko sm probavu leteči štart proti uporabniku LoCo ima evota mapiranega (visan tlak turbine pa par malenkosti še zraven) in seveda je sou naprej in sicer ne tako da bi me kot drk pustu za sabo ni blo sva obdrzala eno distanco ko je bil pred mano. Original evo z 280konji pa ne gre mimo mene ker smo tudi probaval se predn sm mel to turbino kot imam zdj in plus tega z LoCo tom sva proavala ko sm mel turbino na 0.5 bara ;).

Prosim da preden še kak post tukaj oddaš da pregledaš temo ker zdj si napisal nekaj kar očitno nisi vedu da sm probavu in smo posnel. Tako da ni treba pametovan glede cesa je jasno. In seveda probaval smo leteći štart in jst govorim da grem mimo originalnega v letečem štartu.

Za druge ki se na novo uklapljate v temo, ne pisat da ni posnetkov ker jih je kar nekaj v sredini teme. Hvala

pocesnkII: Če boš pogledu po temi bol na začetku boš vidu kaj vse sm že menju zaradi turbota... od pogonskih osi do zglobov ležajev itd, ker material ne zdrži žal..amapk močnejšega pa tut za tak avto ne dobiš...

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Napisal/-a pocesnkII Ne nov 29, 2009 10:01 pm

rokbrumen je napisal/-a:pocesnkII: Če boš pogledu po temi bol na začetku boš vidu kaj vse sm že menju zaradi turbota... od pogonskih osi do zglobov ležajev itd, ker material ne zdrži žal..amapk močnejšega pa tut za tak avto ne dobiš...

jaz ti govorimo diferncialu (ce neves kaj je to uprasi bostjana, kaj je on naredu na saxu) lah pa ti kako slikc prlimam kako je v slo fantu pri 217hp ce se nemotim razdlo menjalnik zaradi difa, pa so bli zglobi in polosovine cist originalni.

da se zadeva nedobi mi pa ne govort, vse se da dobiti ponavadi se taksne zadeve narocajo iz kake amerike, in se nekupujejo v navadnih strcunah z avto opremo. (tvoja sklopka vrjanta)

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Ne nov 29, 2009 10:45 pm

pocesnkII je napisal/-a:lah pa ti kako slikc prlimam kako je v slo fantu pri 217hp ce se nemotim razdlo menjalnik zaradi difa, pa so bli zglobi in polosovine cist originalni.

Ajde da vidimo... :)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 30, 2009 12:07 am

lenivec: Ti itak samo serješ po temi, kot sm ti že povedu, moja stvar je kaj dela z avtom kdaj bo kaj in kako bo kaj, pač eni mamo življenje ne samo avto tako da morem tut poskrbet malo za ljudi okoli sebe ne samo avto, men se nikamor ne mudi pumpa je injektorji so wg je vse je samo se nastelal se bo. Ko se bo, bom ze napisu in objavu kaj.
In ne sekiraj se ti za moj avto, raje se sekiraj za kaj bol pametnega.

PocesnikII:
Jah to sm že slišu samo ni vsakemu to nardilo men k sreči še ni in srčno upam da ne bo.

Tako da ne srat po temi ko bojo zadeve narjene bojo moja stvar pa je kdaj in kako. Se obnašate tako kot da sm vezan na čas in da morm to nardit tkoj.????

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 30, 2009 12:33 am

ti kr javi kdaj boš za race ,bova probala od 100-250km/h 8)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 30, 2009 12:35 am

bigturbo je napisal/-a:ti kr javi kdaj boš za race ,bova probala od 100-250km/h 8)

Hehe ja ni panike samo jst od 100-200 bom se vedn rabu najmanj 11sekund... tko da si se vedn v prednosti ;)

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Po nov 30, 2009 12:40 am

rokbrumen je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:ti kr javi kdaj boš za race ,bova probala od 100-250km/h 8)

Hehe ja ni panike samo jst od 100-200 bom se vedn rabu najmanj 11sekund... tko da si se vedn v prednosti ;)

ga pa odpri ,da boš prlezu pod 11s,no ja sj to ni slabo,ampak ,ko si ob boku z nekom je čist drugače,jst sem trenutno na 9s
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 30, 2009 6:21 am

Aaaaahahahahahahahahha :cry :cry

Stari. Sej ne morem verjet :)

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Napisal/-a pocesnkII Po nov 30, 2009 8:15 am

Yoni je napisal/-a:
pocesnkII je napisal/-a:lah pa ti kako slikc prlimam kako je v slo fantu pri 217hp ce se nemotim razdlo menjalnik zaradi difa, pa so bli zglobi in polosovine cist originalni.

Ajde da vidimo... :)

sam zate
Slika
Slika
rabis se kaksno

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 30, 2009 9:32 am

pocesnikII: Sam tole je pa kr hudo ne, mene je že Kopron uprašu da če sm jst menjalnik kaj drugače naredu, pa sm mu reku da ne in on ja enim parim je zjebal use. Jah upam da bo ok no.

bigturbo: Jah no bomo vidl ko bo nastelan kak bo blo, bolse ja, samo kolko.

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov