Mad je napisal/-a:... odmično gred smo zamenjali z staro - sedaj nam ostaja - Kupiš ?Jeaka je napisal/-a:Kaj fantje je kaj novega al se je kej zdrlo?
Hvala za konstruktiven post ... a kaj bom dal gor je moj problem - ti se kar smej če ne dela - ne moti me ... je pa še en problem pri tej odmični - če pogledaš slike ki sem ti jih poslal je bila zaribana in jo ne želim imeti gor plus tega je zaradi dviga glave (6-7 mm) odmična čisto iz faze Boštjanu se ne da premeriti z komparatorjem časov odpiranja in narediti ali nabaviti nastavljive jermenice ... jaz sem odstopil od projekta že kake šest mesecev nazaj zato od takrat ne financiram več stvari ... prodati ga ne morem - naj se Boštjan zabava pač če mu je ljuboJeaka je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... odmično gred smo zamenjali z staro - sedaj nam ostaja - Kupiš ?Jeaka je napisal/-a:Kaj fantje je kaj novega al se je kej zdrlo?
Ne hvala.
Zakaj pa staro? A ni ta fulll supr dubr najhudejša z huhci itd? Al ste končno ugotovili da ne gre kr tko use križem kražem dajat? in da tuning ni pocen. Kupte eno ornk odmično z specifikacijami za motor z turbino jih je veliko na razpolago stane pa 300€ ki ni nek velik denar.
peroRS je napisal/-a:Ko sešteješ stroške, pa malo pomisliš na uporabnost takega avta...![]()
...a ne bi bilo lažje še "mal" zbirat denar pa nabavit enga Peugeot-a 205 T16pa potem napast 600KM pa nardit eno dostojno konkurenco RS2 oz. bodočem S1
![]()
Za razmislit je, saj niso preveč dragi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov